Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Arkadaşlar kaç puana kadar olanlar atanır bi tahmini duyum alan varmıı?

Tepki Skoru
0
tek dersten bekleyip mezun olucaklar ,yüksek puanlı olup yeni başvuracaklar derken punlar sanırım 45 altına inmez sizce?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bence de düşer...

ben önemli bişeyden bahsedicem. bazı arkadaşlar puanlarını yükseltip hem moral bozmaya hem de tercihleri etkilemeye çalışıyorlar. ben geçen atamada bir çok kez şahit oldum ne yazık ki... aralık atamalarında sitede aktif arkadaşlar bilir serkan alpertosun diye bir arkadaş vardı o başka biri yüzünden ilk tercihini değiştirdi ama karşı taraf yalancı çıktı. benim de başıma geldi;arkadaş puanım 65 diyordu oysa gerçekte 59-60 o civarda bişey olduğu yerleştiği okulla anlaşıldı.

bu sebeple ben çok uçuk puanların sadece taktik olarak yazıldığını düşünüyorum tabi kimsenin günahını almak istemem ancak şahsi fikrim budur. çünkü geçen atamada ortalık kırılırken bu arkadaşlar nerdeydi gibi bir soru sormadan edemiyorum!!!

hepimiz için hayırlısı:)

Tepki Skoru
0
kesinlikle koassa arkadaşa katılıyom ben burdaki 50li puanlara inanmıyorum lütfen kimse üstüne alınmasın....

Tepki Skoru
0
benim oturduğum yerde 46 üzeri bile kalmadı. banada inandırıcı gelmiyor.

Tepki Skoru
0
ben bütünlemeye kalanlar varsa yüksek puanlı onlar gider diye düşünüyorum. puanları kaç ve kaç kişiler acaba hakkımızda hayırlısı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim bulunduğum ilçede de hiç yüksek punlı kalmadı.Ancak dua edelimde sözleşmeden kadroya geçen çok kişi olsun ne kadar kadroya geçen olursa şansımız o kadar artar.

Tepki Skoru
0
nasıl bi açık öğrettimmiş arkadaş aralık atamasınde bütçüler gitti haziran oldu hala bütünlemeye kalanlar çkıyo karşımıza yaa

Tepki Skoru
0
nasıl bi açık öğrettimmiş arkadaş aralık atamasınde bütçüler gitti haziran oldu hala bütünlemeye kalanlar çkıyo karşımıza yaa

kesinlikle sana katılıyorum hcm nasıl açıköğretim büte kalanlar bitmiyor
ben aslında en çok haziran da diplamalarını alıp tercih yapanlar olar diye korkuyorum hadi hayırlısı inşlh

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim puanım 53.69 ve gerçek. genellikle istanbul içi yazdığım için atanamadım. Ailem şehir dışına izin vermedi ve onları ezmek istemedim bu yüzden yani atanamama sebebim. eminim yüksek puanlarının çoğu 21i işaretlemediği için atanamamıştır..

Tepki Skoru
0
Kubiti hocam yine mi istanbul içi isteyeceksiniz? Bende 26. tercihi yapmayı düşünmüyorum atandığım takdirde gitmezsem hem 1 senem yanacak hemde çok kötü bir yere gitmekten çekiniyorum açıkcası.Bu atamada iyi yerlerin açılacağını düşünmüyorum.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim puanım 53.69 ve gerçek. genellikle istanbul içi yazdığım için atanamadım. Ailem şehir dışına izin vermedi ve onları ezmek istemedim bu yüzden yani atanamama sebebim. eminim yüksek puanlarının çoğu 21i işaretlemediği için atanamamıştır..
kubiti arkdasım benm puanımda 56 bende istanbul istiyorum sence şansımız varmı bu defa?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benimde puanım gerçek özelde idari kadroda olduğum için.. ikna oluyorum bir şekilde kalmaya..ve hiç tercih yapmadımm..58 puanım ve 5 yıl oldu ben mezun olalı..ilk defa bu ek atamada tercih yapacağım..istanbul yazacağım..olursa inş..olur mu bilmiyorum? ve okulda iki öğretmenim var puanı değil 50, 60 puanın üzerinde olan...bu zamana kadar tercih yapmayan ama ek atamada şansını deneyecek olan..doğruluk ihtimali vardır diye düşünüyorum..hepimiz için hayırlısı diyorum..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benimde puanım gerçek özelde idari kadroda olduğum için.. ikna oluyorum bir şekilde kalmaya..ve hiç tercih yapmadımm..58 puanım ve 5 yıl oldu ben mezun olalı..ilk defa bu ek atamada tercih yapacağım..istanbul yazacağım..olursa inş..olur mu bilmiyorum? ve okulda iki öğretmenim var puanı değil 50, 60 puanın üzerinde olan...bu zamana kadar tercih yapmayan ama ek atamada şansını deneyecek olan..doğruluk ihtimali vardır diye düşünüyorum..hepimiz için hayırlısı diyorum..

hocam siz arkadaşlarınızın puanlarını eklediniz mi listeye?

Tepki Skoru
0
koassa hayır eklemedim.. sen ekleyebilir misin? üç kişi var 62,58,60

Tepki Skoru
0
arkadasım yenı mezunlar bu sınava basvuramıyorlar.benım puanım 44.927 sızce atanır mıyım herkes puanını yazsın buraya

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle