Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Atanmak bizim elimizde eylül sözleşmeli

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ege bölegsinde bir ilde il milli eğitimde atama şubede arkadaşım var açık okul öncesi dedi 70 kişi varmış tüm ilçelerde dahil 70 kişi neden çok az kadro verildi dedim okul öncesi açığı ücretli kapatıyor dedi daha kolay kapnıyormuş
diğer branşlara teslim olamyalım illere seçim için bakanlar geliyor arkadaşlar bastırın biraz bir 10000 kişi açık var mış
...

Tepki Skoru
0
mailto:bilgiedinme@meb.gov.tr
http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/...tionEntry.aspx
http://www.akim.akparti.org.tr:8080/...svuruGiris.jsp
mailto:personel@meb.gov.tr
mtemel@meb.gov.tr.
cdemirtas@meb.gov.tr
salihcelik@meb.gov.tr
recepisik@meb.gov.tr
asarslan@meb.gov.tr
rkaya@meb.gov.tr
Sadettin SABAZ OKULÖNCESİ EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI MÜSTEŞAR.
ssabaz@meb.gov.tr
mub@meb.gov.tr BUDA MÜSTEŞARLIK BÜROSUNUN.
BUYRUN ARKADŞLAR.
ARKADAŞLAR BU ADRESLERE YOĞUNLAŞIN ÇOK DAĞILDIK BU ŞEKİLDE DAĞILIRSAK BİRLK SAĞLANMAZ HERKES AYRI YERLERE MAİL ATMASIN
AYRICA EĞİTİM SEN E DEVLET EGEMEN BAĞIŞ.................. BAŞBAKANLIK AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİNE .............................orayada mail atın
::::::::::::::::::::::::::::BAŞBAKANLIK AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hadi diğer adreslerle birlikte burayıda sıkıştıralım

Tepki Skoru
0
Değerli yetkililer,işallah bu yazılanlar karşısında aynı zamanda hem yetkili hem ilgili olursunuz.Ben 2007 mezunu Oul öncesi öğretmeniyim ,bir çocuk annesiyim.2000 yılından beri ücretli kölelik yapan bir öğretmen adayıyım.2007 yılından beri kpss denilen illet sınava giriyorum.Tam bu yıl atanma sırası bana geldi diyordum ki Allahtan korkmayan terbiyesiz ve adını burada ne kadar uğursuz sıfat varsa beraber andığım kopyacılar yüzünden standart puan değişti,puanlarımız düşük hesaplandı.Yine kadrolu başvuramıyorum.Üzüntümüzü sadece ailemiz biliyor.Gözyaşımızı sadece ailemiz görüyor.Bizi bu hale getirenlere lanet okuyoruz.Sizden isteğimiz şudur:biraz vicdanınız varsa,Allah korkunuz varsa şu sözleşmeli alımda sayıları arttırn da insanlaın hayır duasını alın.Hem okul öncesini zorunlu yaparak (18.000 açık olduğu söyleniyor.) branşta pek çok açık oluşturdunuz.Hem de alım yapmıyorsunuz.Bu nasıl bir denge.Atamayacaksanız neden zorunlu yaptınız.Binlerce okul öncesi öğretmeni adayı mağdur durumda ,sınıflarda yine ücretli öğretmenler gezecek .Rehberlikçilerin,zihinselcilerin nerdeyse sıfır puanla atandığı alımarda neden fazla alım yapılmıyor.İLk atama sayılarına bakıyoruz medyadaki 30000 atama nasıl oluştu diye, açıktan atama,kurumlararası atama,sözleşmeliyi kadroya geçirme...ilk atama sayısı ile bas bas bağrılan medyadaki atama sayısı arasında dağlar kadar far var.safız ya onu da yuttuk bakalım.SİZDEN TEK İSTEDİĞİMİZ ŞEY:EYLÜL AYINDAKİ ZÖLEŞMLEİ ALIM SAYISINI ARTTIRIN ...BEN VE ETRAFIMDAKİ ARKADAŞŞLAR ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİĞE ARTIK YOKUZ,ÜVRETLİ KÖLELİĞE YOKUZ.

Tepki Skoru
0
2010 YILI MERKEZİ YÖNETİM BÜTÇE KANUNU TASARISI

Öncelikle okul öncesi eğitimle başlamak istiyorum. Okul öncesi eğitim, kişiliğin gelişiminde en önemli dönemi oluşturmakta ve 1960'lı yıllarda Türkiye'de bunun farkına varılmış olmasına rağmen, gerçekten bu konuda yıllarca Türkiye’de bir ilerleme sağlanamamıştır.
Eğitimin ilk ve en önemli basamağı olan bu alanda 2002 yılında yüzde 11 olan okullaşma oranı, 2008-2009 öğretim yılında yüzde 33'e, şu anda uyguladığımız otuz iki pilot ildeki beş yaş grubunun tamamının eğitim görmeleri amacıyla yapılan uygulamayla bu oranın çok daha yükseldiğini söyleyebilirim. Otuz iki ilimizde okullaşma oranı yüzde 100'e, ülke genelinde de yüzde 40'a çıkmaktadır.
Okul öncesi eğitimde sağlanan her gelişme aynı zamanda kız çocuklarının okullaşmasına, eğitimde daha uzun süre kalmalarına ve kızlarımızın meslek sahibi olacak okullar ve üniversitelere devamlarına çok önemli katkısı olacaktır.
Bu kapsamda okul öncesi öğretmen ihtiyacımızı karşılamak üzere 2009 yılında 15 bin 536 sözleşmeli öğretmen alındı.
Okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak için 7 bin 80 öğretmenimizin daha görevlendirilmesi düşünülmektedir.
İhtiyaca göre gezici (mobil) anasınıfları kurulmuş, ayrıca tüm ilçelere birer bağımsız anaokulu açılması da hedeflenmektedir.

BİZ OKULÖNCESİ ÖĞRETMEN ADAYLARI OLARAK MEB BU TASARLANAN BÜTÇE KANUNUN ARKASINDA DURMASINI İSTİYORUZ. ŞU ANDA "ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE, 7 ÇOK GEÇ, 81 ANASINIFI VE 5 YAŞIN ZORUNLU EĞİTİME GEÇMESİ" GİBİ KAMPANYA VE PROJELER VAR. OKULÖNCESİNDE EYLÜL AYINDA ZORUNLU EĞİTİME GEÇECEK PİLOT İLLER Yozgat, Denizli, Ayfonkarahisar, Şanlıurfa, Sakarya, Kocaeli, Hatay, Elazığ, Sivas, Erzincan, Mersin, Balıkesir, Niğde, Tokat, Antalya, Bitlis, Aydın, Malatya, Muş, Aksaray, Osmaniye, Manisa, Siirt, Bingöl ve Çorum’DUR. 2010 YILI KPSS SONUÇLARINA GÖRE 2308 KADROLU ATAMA YAPACAKTIR. OKULÖNCESİ EĞİTİMDE KONUŞULAN BU KADAR KAMPANYA, PROJE VE PİLOT İLLERE SADECE 2308 KİŞİLİK OKULÖNCESİ ÖĞRETMENE Mİ İHTİYAÇ VAR? TAKDİRİ SİZE BIRAKIYORUM.
SAYIN ÇUBUKCU OKULÖNCESİNİ YAYGINLAŞTIRMAK İÇİN ; BİZ ATANAMAYAN OKULÖNCESİ EĞİTİMİ MEZUNLARI ALMAK YERİNE ÜCRETLİ, LİSANS MEZUNU OLMAYAN ALAN BİLGİSİ OLMAYAN KİŞİLERİ AZ ÜCRETLE ÇALIŞTIRMAYI DÜŞÜNMEKTEDİR. AÇIK ÇOK FAZLADIR. EYLÜL ATAMASINDA 7000 ATAMA KONTENJANI İSTİYORUZ. DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

Tepki Skoru
0
mtemel@meb.gov.tr.
cdemirtas@meb.gov.tr
salihcelik@meb.gov.tr
recepisik@meb.gov.tr
asarslan@meb.gov.tr
rkaya@meb.gov.tr
ssabaz@meb.gov.tr
BUYRUN ARKADŞLAR.
ARKADAŞLAR BU ADRESLERE YOĞUNLAŞIN ÇOK DAĞILDIK BU ŞEKİLDE DAĞILIRSAK BİRLK SAĞLANMAZ HERKES AYRI YERLERE MAİL ATMASIN
AYRICA EĞİTİM SEN E DEVLET EGEMEN BAĞIŞ.................. BAŞBAKANLIK AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİNE .............................orayada mail atın
::::::::::::::::::::::::::::BAŞBAKANLIK AVRUPA BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hadi diğer adreslerle birlikte burayıda sıkıştıralım

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar 02123558500 numarayi aradim haber merkezİne yÖnlendİrdİler benİ bende 57 İl zorunlu olduĞunu meb bÜtÇesİnde 7080 kontenjan ayirdiĞini neden okulÖncesİ ÖĞretmenİ az sayi da alindiĞini sÖyledİm adam not aldi ve soracaklarini sÖyledİ İlgİlenİyorlar
hadİ arkadaŞlar arayalim

Tepki Skoru
0
7 bin az arkadaşlar kendi atanabileceğiniz sayı kadar söylüosunuz 10 bin için uğraşalım

Tepki Skoru
0
10gündür mail atmadığım hiçbir yer kalmadı.eğer bu çabalarımızda boşa çıkar ise ben öğretmenlikten vazgeçeceğim sanırım.YORULDUM arkadaşlar...

Tepki Skoru
0
mtemel@meb.gov.tr.
cdemirtas@meb.gov.tr
salihcelik@meb.gov.tr
recepisik@meb.gov.tr
asarslan@meb.gov.tr
rkaya@meb.gov.tr
ssabaz@meb.gov.tr
BUYRUN ARKADŞLAR.
egemen@egemenbagis.com
cavusoglu@tbmm.gov.tr AİHM Ak Parti Avrupa Konseyi Parlamenter Meclis Başkanı

Tepki Skoru
0
Arkadaşım Tel. açma imkanı bulduğunuz yerlere Tel. ulaşın bence daha sağlıklı.AB Türkiye Konseyine bildirilen sayı yılbaşına kadar 40 bin öğrt. atamasıymış.Bu bilgi ne kadar doğru yada hangi branşlar için dediler bilemem ama söylenen buydu.Atama çalışmalarında 7 binin içinde ben de varım aslında,ama madem bu rakamlar dolaşıyo neden hepimiz atanmayalım demiştim,sadece bu.Gönlüm halen 10.000 atamadan yana.

Tepki Skoru
0
Arkadaşım Tel. açma imkanı bulduğunuz yerlere Tel. ulaşın bence daha sağlıklı.AB Türkiye Konseyine bildirilen sayı yılbaşına kadar 40 bin öğrt. atamasıymış.Bu bilgi ne kadar doğru yada hangi branşlar için dediler bilemem ama söylenen buydu.Atama çalışmalarında 7 binin içinde ben de varım aslında,ama madem bu rakamlar dolaşıyo neden hepimiz atanmayalım demiştim,sadece bu.Gönlüm halen 10.000 atamadan yana.
hocam tlf numaraları varsa arayalım

Tepki Skoru
0
Öncelikle linkler karışmış onu belirteyim,tel. gelince 0312 419 74 09 Fax:0312 424 16 13 telefon Egemen Bağış'ın irtibat telefonu.Birlik olmak deyincede,şimdi birbirimizi tenkit etmek değil beraber hareket etmek zamanı öğretmenlerim.Akıl akıldan üstündür derler.Bazen en basit bişeyi bile düşünemeyiz.Benim aklıma gelen naçizane yapabildiklerimi yazmak fikirlerimi paylaşmak.Toplanalım diyosanız toplanalım,herkes bulunduğu ilden aynı şikayet dilekçesiyle resmen başvursun derseniz başvuralım,yada başka bişey.Yapılabilecek ne varsa yapmaya çalışalım arkadaşlar sonuçta bu hepimizin geleceği.SEVGİLER

Tepki Skoru
0
mtemel@meb.gov.tr.
cdemirtas@meb.gov.tr
salihcelik@meb.gov.tr
recepisik@meb.gov.tr
asarslan@meb.gov.tr
rkaya@meb.gov.tr
ssabaz@meb.gov.tr
BUYRUN ARKADŞLAR.
egemen@egemenbagis.com
cavusoglu@tbmm.gov.tr AİHM Ak Parti Avrupa Konseyi Parlamenter Meclis Başkanı

Tepki Skoru
0
Öncelikle linkler karışmış onu belirteyim,tel. gelince 0312 419 74 09 Fax:0312 424 16 13 telefon Egemen Bağış'ın irtibat telefonu.Birlik olmak deyincede,şimdi birbirimizi tenkit etmek değil beraber hareket etmek zamanı öğretmenlerim.Akıl akıldan üstündür derler.Bazen en basit bişeyi bile düşünemeyiz.Benim aklıma gelen naçizane yapabildiklerimi yazmak fikirlerimi paylaşmak.Toplanalım diyosanız toplanalım,herkes bulunduğu ilden aynı şikayet dilekçesiyle resmen başvursun derseniz başvuralım,yada başka bişey.Yapılabilecek ne varsa yapmaya çalışalım arkadaşlar sonuçta bu hepimizin geleceği.SEVGİLER

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle