Değerli yetkililer,işallah bu yazılanlar karşısında aynı zamanda hem yetkili hem ilgili olursunuz.Ben 2007 mezunu Oul öncesi öğretmeniyim ,bir çocuk annesiyim.2000 yılından beri ücretli kölelik yapan bir öğretmen adayıyım.2007 yılından beri kpss denilen illet sınava giriyorum.Tam bu yıl atanma sırası bana geldi diyordum ki Allahtan korkmayan terbiyesiz ve adını burada ne kadar uğursuz sıfat varsa beraber andığım kopyacılar yüzünden standart puan değişti,puanlarımız düşük hesaplandı.Yine kadrolu başvuramıyorum.Üzüntümüzü sadece ailemiz biliyor.Gözyaşımızı sadece ailemiz görüyor.Bizi bu hale getirenlere lanet okuyoruz.Sizden isteğimiz şudur:biraz vicdanınız varsa,Allah korkunuz varsa şu sözleşmeli alımda sayıları arttırn da insanlaın hayır duasını alın.Hem okul öncesini zorunlu yaparak (18.000 açık olduğu söyleniyor.) branşta pek çok açık oluşturdunuz.Hem de alım yapmıyorsunuz.Bu nasıl bir denge.Atamayacaksanız neden zorunlu yaptınız.Binlerce okul öncesi öğretmeni adayı mağdur durumda ,sınıflarda yine ücretli öğretmenler gezecek .Rehberlikçilerin,zihinselcilerin nerdeyse sıfır puanla atandığı alımarda neden fazla alım yapılmıyor.İLk atama sayılarına bakıyoruz medyadaki 30000 atama nasıl oluştu diye, açıktan atama,kurumlararası atama,sözleşmeliyi kadroya geçirme...ilk atama sayısı ile bas bas bağrılan medyadaki atama sayısı arasında dağlar kadar far var.safız ya onu da yuttuk bakalım.SİZDEN TEK İSTEDİĞİMİZ ŞEY:EYLÜL AYINDAKİ ZÖLEŞMLEİ ALIM SAYISINI ARTTIRIN ...BEN VE ETRAFIMDAKİ ARKADAŞŞLAR ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİĞE ARTIK YOKUZ,ÜVRETLİ KÖLELİĞE YOKUZ.