Aydın germencik Ortaklar Kurtuluş İlköğretim Okulu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan baysaltayfun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@baysaltayfun
eveeet artık uşaktan ayrılma zamanı geldi...
Aydın Germencik Ortaklar Kurtuluş İlköğretim Okulu...

bende aydında okudumÜNİVERSİTEYİ

hepinize teşekkür edrim ...
bengücüğüm ne demek tabi ki mutlaka beklerim bak...
meryemcem gelde sana kurabiye yaptırcam :)))

hayırlı olsun hocam sizin adınıza çok sevindim,umarım herşey gönlünüzce olur

Ay canım ya belli oldu demi. Tamamen aklımdan çıkmış. E hadi hayırlı olsun canım. Zaten ilk tercihindi. Sana yeni görev yerinde başarılar diliyorum....

hayırlı olsun.bende aydınlıyım.ilk önce çöpşişi yemenizi tavsiye ederim.

hayırlı olsun:)

arife hocam hayırlı olsunnn...Allah kolaylık versinnn...ii insanlarla karşılaştırsın..

ay hocam hayırlı olsun ya sızı daHA yeni tanıyacaktık üzüldüm neyse artık yolunuz acıkolsun

teşekkürler macidecik

teşekkürler asos1907, amin rabbim herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın yeni okul ve yeni heycanlar yaşıyorum bakalım.....

evet gamzeciğim artık aydınlı olduk bakalım umarım iyi olur (bunca sıkıntıdan sonra artık rahatlık istiyoruz) sıra şimdi iliçi tayinlerle istediğimiz güzel bir yerleşmekte

teşekkürler cennetcim kısmet ama hala buradyız bağlar kopmaz...

burcu09 beklerim aydına öyle yerine yemekle olmaz ama..

arife hocam haırlı olsn başarılarınızın devamını dielrim

hayırlı olsun hocam
ortaklarda 6 sene kalmış biri olarak iyi bir kasaba olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Başarılar...

teşekkürler macidecik

teşekkürler asos1907, amin rabbim herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın yeni okul ve yeni heycanlar yaşıyorum bakalım.....

evet gamzeciğim artık aydınlı olduk bakalım umarım iyi olur (bunca sıkıntıdan sonra artık rahatlık istiyoruz) sıra şimdi iliçi tayinlerle istediğimiz güzel bir yerleşmekte

teşekkürler cennetcim kısmet ama hala buradyız bağlar kopmaz...

burcu09 beklerim aydına öyle yerine yemekle olmaz ama..

sağolun hocam.bizde daha 2 hafta oldu kütahya simava taşınalı.eşim asker olduğu için il il dolaşıyoruz bi doğu bi batı.aydına senede 2 defa izinlerimizde gelebiliyoruz.aydına hep hasretiz yani.tadını çıkarın.

hayırlı olsun hocam...sonunda geldiniz demek! bir Aydın muhabbeti dönüyor bende bir aydınlı olarak katılayım istedim... Ben Usta öğretici olarak İncirliova Zübeyde Hanım Anaokuluna atandım beklerim hocam...

hocamm hayırlı olsun.biliyorsunuz ilk tatil iznim de aydında olacağım inşallah :) forumdan ve sizlerden çok uzak kaldım ama inşallah kısa sürede burda olacağım

bu sene puanları yayınlamadılar duymuşsunuzdur belki
acaba kaç puanla atandınız hocam

özür grubu eş durumundan 56 puanla atandım ama aydın merkeze gelenler kaç puanla geldiği hakkında bir fikrim yok

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri