Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Baraji aÇikliyorum : 45,750 - 46,000 Ün ÜstÜndekİler atanir

Tepki Skoru
0
Torpille 40-42 puanla atananlar oldukça 46 ya bile düşmesi çok zor.

Tepki Skoru
0
nasıl olur bunda torpil bu bilgisayar ortamında değil mi sonuçta

Tepki Skoru
0
Bilgisayar ortamında torpil daha kolay.Sonuçta Bakanlık Kararnamesi amir tarafından verilen bir emir durumunda.Hangi müdür kararnameyi getiren bir kişiyi başlatamam diyebilir ki..Adamı olanlar bir şekilde kararname çıkarttırıyorlar.Bilgisyar falan hikaye.Konya merkezde bile çalışan var düşük puanla..

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar okullar yarın açıklanır ama ben idil şırnakta çalışıyorum sınıf öğretmeniyim şimdi okul öncesi açılırsa şırnak için CİZRE VE İDİL ilçelerini yazın hatta İDİL DE AÇILACAK OKULLARI ŞİMDİDEN SÖYLÜYORUM HABERİNİZ OLSUN.!! PINARBAŞI KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU,DİRSEKLİ KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU,OYALI KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU,ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU,DEŞTADARA KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU...2 senedir eşimle çalışıyoruz idil ilçesinde siz siz olun 21 den kötü yere gitmektense cizre ve idil ilçelerini yazın.hepinize şimdiden kolay geldin pınarbaşı köyü benim okulum açık olduğunu bildiğim için okul adını belirttim!!!

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle