Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Benı duyan varmı?Lütfen yardım...

Tepki Skoru
0
bu sene bır anaokulunda vekıl mudurluk yapacagım.aday öğretmenım okul bu sene yenı acıldı ve ben nerden baslayacagımı bılmıyorum.desımal dosya anahtarı hakkında ve nerden işe baslayacagım hakkında yardımcı olabılecek arkadasıma simdiden tesekkurlerımı iletıyorum.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
keşke yarımcı olabilsem ama yöneticilerimizden aslıhan hocama özelden mesaj atarsan yardımcı olabilir bu konuda onun daha çok bilgisi var

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
aslıhan yine imda da yetiştin arkadaşımız adına ben teşekkür edeyim :) ellerine sağlık

Tepki Skoru
0
Nıhal hocam ve Aslı hocam ıkınızede ılgılendıgınız için tesekkur ederım.Aslı hocam sızınle msn de gorusme imkanımız varmı?

Tepki Skoru
0
Ayrıca benım 5 yasında oğlum var onunla ilgilemdıgım için mesajlarınızı ancak aldım.tesekkurumun gec kaldıgı için beni mazur gorun...

Tepki Skoru
0
slm bende bu yıl kurucu müdür olarak görevlendirildim ama anaokulları hakkında bilgim çok sınırlı ilk işim bi yemek listesi hazırlayıp tahmini bütceyi ayarlamak olcak.ayrıca kayıtlar da var. ama nasıl yapacağıma dair fikrim çok az.yardımcı olursanız sevinirim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle