Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bir çocuktan babasına...

Tepki Skoru
0

Adam yorgun argin eve döndügünde, bes yasindaki oglunu kapinin önünde beklerken bulmus. Çocuk babasina; "Baba, bir saatte ne kadar para kazaniyorsun?" diye sormus. Zaten yorgun gelen adam; "Bu senin isin degil" diye yanitlamis. Bunun üzerine çocuk; "Babacigim, lütfen bilmek istiyorum" diye yanit vermis. Adam, "Illaki bilmek istiyorsan 20 dolar" diye yanit vermis.
Bunun üzerine çocuk, "Peki bana 10 dolar borç verir misin?" diye sormus. Adam iyice sinirlenip "Benim, senin saçma oyuncaklarina veya benzeri seylerine ayiracak param yok. Hadi derhal odana git ve kapini kapat" demis.Çocuk sessizce odasina çikip, kapisini kapatmis.Adam sinirli sinirli, "Bu çocuk nasil böyle seylere cesaret eder?" diye düsünmüs.Aradan bir saat geçtikten sonra adam biraz daha sakinlesmis ve çocuga parayi neden istedigini bile sormadigini animsamis. Belki de gerçekten lazimdi, o para.Yukari çocugun odasina çikmis ve kapiyi açmis. Yataginda olan çocuga "Uyuyor musun?"diye sormus. Çocuk, "Hayir" diye yanitlamis. "Al bakalim istedigin 10 dolari. Sana az önce sert davrandigim için üzgünüm ama uzun ve yorucu bir gün geçirdim" demis.
Çocuk sevinçle haykirmis; "Tesekkürler babacigim"Yastiginin altindan diger burusuk paralari çikarmis adamin suratina bakmis ve yavasça paralari saymis. Bunu gören adam iyice sinirlenerek; "Paran oldugu halde neden benden para istiyorsun. Benim, senin saçma çocuk oyunlarina ayiracak vaktim yok" demis. Çocuk, "Ama yeterince yoktu" demis ve paralari babasina uzatarak "Iste 20 dolar.
Bir saatini alabilir miyim?" demis.

Tepki Skoru
0
Evet benimde çok beğendiğim bir çalışma nekadar yazık hayat akıp giderken neleri kaçırıyoruz.
HİÇ BEKLENTİSİZ SEVER ASLINDA ÇOCUKLAR..ANNE VE BABA OLMAK ÇOK GÜZEL OLMALI GÜZEL OLDUĞU KADARDA ZOR OLMALI..YAZIK BABANIN YAŞADIĞI PİŞMANLIK NE ACI...TEŞEKKÜRLER...DİLAN GÜZEL YÜREĞİN İÇİN...

Tepki Skoru
0
Rica ederim Yellow... Masumane bir sevgi isteği işte... Çocuklar anne ve babalarına hangi yoldan ulaşabileceklerini,onların çocuklarına hangi yoldan ulaşabileceklerinden daha kolay buluyorlar...

Tepki Skoru
0
Gülnar' Alıntı:
evet bu hikayeyi daha önceden okumuştum:(bu yazıyı çocuklarına fazla ilgi göstermeyen anne babalara okutmalı
[size=medium]
Kesinlikle Gülnar okunmalı ilgisiz velilere hatta şöle kendi çocuklarının resimlerinden slayt yapıp toplantıda sunmalı... Benim velilerim çok etkileniyorlar bu tarz şeylerden amaçta onları etkilemek zaten...
[/size]

Tepki Skoru
0
ÇOK ETKİLEYİCİ BİR HİKAYE ÖNCEDEN BİLDİĞİM HALDE HER OKUMAMA BÖYLE ANNE BABALARA HER DEFASINDA FAZLASIYLA KIZIYORUM .TEŞEKKÜRLER HOCAM

Tepki Skoru
0
harika bir yazı.. bunu ilgisiz velilerime göndereceğim kesinlikle.. belki ders alırlar.. teşekkürler..

Tepki Skoru
0
paylaşım için teşekkürler. güzel bir hikayeydi

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00