Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bir el altından atama daha magdurda benim

Tepki Skoru
0
atanamadım ücretli çalışıyorum bugün müdürüm dediki hocam kötü haberim var ögretmen geliyormuş nasıl olur dedim atamalarda baktım biizm okul açık degildi gözükmüyordu dedim hocam el altından yapıyorlar gece yarısı açıyorlar sistemi atıyorlar dedi sözleşmeli geliyormuş ama benim okul gözükmüyordu el altından yapmışlar.şimdi okuldayım okuldan çıkınca hemen miilli egitime gitcem bakalım neymiş nasıl geliyormuş gelecek olan.müdürü gece aramış gelecek kişinin dayısı sizn okula yegenim geliyor demiş.çok canım sıkıldı.dedim hani şu sözlşemeli özür grubu felan vardı öylemi geliyor dedim sizce öyle olabişlirmi ama öylede degilmiş.basbayagı sözleşmeli geliyormuş.anlamadım giti bu işi anlayan varmı ortada bir haksızlık varsa(gerçi var durum onu gösteriyor) ne yapmma gerek milli egitme giidp konuşacam ama başka ne yapabilirim .

Tepki Skoru
0
Arkadaşım bildiğim kadarıyla son yapılan bir atama vardı.Kadrolumu sözleşmeli mi hatırlamıyorum.Özür grubu da olabilir.31 ocakda göreve başlıyacaklar diye duymuştum.Yani atama yapılıyo ama eğitim öğretim dönemi içinde aksaklık yaşanmasın diye dönemi bitirtiyolar.Bahsettiğiniz durum bununla ilgilidir.geniş bilgiyi memden alırsınız endişe etmeyin hakkınızda hayırlısı olsun..

Tepki Skoru
0
müdür oda degil dedi eş durumumu dedim yok dedi .nihal arkadaşım mebden ben bakamıyorum şifre felan istiyor.nasıl bakabilirmki başka.

Tepki Skoru
0
Arkadaşım geçen hafta aynı durumu bende yaşadım...Eş durumundan atamalar...Bizim müdürüde mesai saatinden sonra aramılar ve ben oraya atandım şimdiki okulumla ilişiğimi kesip geleceğim diye haber verdi....Bu durumu bulundugum ilin mem ne sordum haberimiz yok eş durumudur dediler ve evet eş durumundan arkadaş pazartesi görevine başladı....Onların atamadan sonra kullandıgı işe başlama süresi var ve onu beklemiştir bu saate kadar....Sonuçta ücretli öğretmenliğe başvururken bunlara göze alarak başvurulmuştu...Bugün yada yarın sonuçta işimize son verilecekti...Bu durum istanbul'daki bir arkadaşın başına daha geldi 14 gün önce.....

Tepki Skoru
0
bende çalışırken eş<durumunda biri geldi .ve ben şuan evdeyim hayırlısı bakalım

Tepki Skoru
0
ögrendim arkadaşlar özür durumuymuş .vay be ne kötü bi duyguymuş böyle çekip gitmek bozuldum valla:)neyse hemen dedim duuynca kısmet böyleymiş belki hayırlısı budur dedim.inş şubatta atanırız .

Tepki Skoru
3
rabia hocam,ben de ücretli çalışıyorum,1 ay önce okul değişikliği oldu.çünkü önceki okuluma kadro açılmıştı,ben de başka bir köye geçtim.tabii ki baştan biliyoruz,geçici olduğumuzu,her an sallantıda olduğumuzu ama yine de çok zor geliyor insana :( şu an ne hissettiğinizi o kadar iyi anlıyorum ki...emek verdiğiniz çocukları ve sınıfı geride bırakmak çok kötü :( inşallah en kısa zamanda kadroya geçersiniz...

Tepki Skoru
0
SİZ HALA ÜCRETLİ KÖLELİĞE DEVAM :emot84:EDİN DAHA ÇOK ÜZÜLÜRSÜNÜZ

Tepki Skoru
0
atanamadım ücretli çalışıyorum bugün müdürüm dediki hocam kötü haberim var ögretmen geliyormuş nasıl olur dedim atamalarda baktım biizm okul açık degildi gözükmüyordu dedim hocam el altından yapıyorlar gece yarısı açıyorlar sistemi atıyorlar dedi sözleşmeli geliyormuş ama benim okul gözükmüyordu el altından yapmışlar.şimdi okuldayım okuldan çıkınca hemen miilli egitime gitcem bakalım neymiş nasıl geliyormuş gelecek olan.müdürü gece aramış gelecek kişinin dayısı sizn okula yegenim geliyor demiş.çok canım sıkıldı.dedim hani şu sözlşemeli özür grubu felan vardı öylemi geliyor dedim sizce öyle olabişlirmi ama öylede degilmiş.basbayagı sözleşmeli geliyormuş.anlamadım giti bu işi anlayan varmı ortada bir haksızlık varsa(gerçi var durum onu gösteriyor) ne yapmma gerek milli egitme giidp konuşacam ama başka ne yapabilirim .
hocam var ÖzÜr grubu gelİyor.bend eİŞsİz kaldim.ve ben İresmen İŞlettİler. MÜdÜr aÇmiŞ ama bana hİ ÇbİŞe ysÖylemddİ.
Sonr a ayin 17sİnde mÜdÜryardimcisi bİzİm okula okulÖncesİ eĞİtİm ÖĞretmenİ gelİyormuŞ eŞ durumnudan dedİ.zaten bİrİncİ dÖnem İŞİ birakacaktim.amaenaizndan son mamaŞimi amalirimdİyordum.maaŞ yarim kaldi...kİŞİ ayin 28 İnde gelecek deİeler sonra ocak15 ekada rgelemeycek deİelr ayin 28 İ oldu ortada kmİse yok okul bİttİ eve geldİm mÜdÜr aradi sennİ yerİne gelcek olan yarin gelİyor dİye.
Arti kÜcretlİ ÖĞretmenlİĞ İbİtİrecekelr.benİm Şuan Ücretlİ ÇaliŞan bÜtÜn arkadaŞlarimin yerlerİ aÇik gÖsterİlmİŞ.İknİcİ dÖnem bİrÇok İnsan benle ayni kaderİ yaŞayacak :(

Tepki Skoru
3
yedi iklim nickli hocam,bir bakıma haklısınız ama daha yumuşak bir üslup kullanabilirdiniz...ücretli çalışanların büyük bir kısmı,belli sebeplerle bu yolu seçiyor.birçok bekar arkadaşımın ailesinin başka şehre gitmelerine sıcak bakmadıklarına şahit oldum.çocuğu olan var,bebeği olan var...eşi özel sektörde olduğundan, eşinden ayrılmamak için ücretli olan var...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bizde aynı durumdayız.yeni açılan okula dört ücretli öğretmen görevlendirildik.çok uğraştık.sandalye ve masa olan bir sınıfı yoktan var ettik.şimdi sözleşmeli özür gurubundan bir öğretmen başladı.allahtan anlayışlı bir öğretmen madur etmemek için sömestir tatiline kadar ek ders almadan idarede görev yapacak.biz sadece bu zannettik.meğer kadrolu eş durumu atamasınada gösterilmiş okul.hemde üç kişi daha.napalım hayırlısı.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar kusura bakmayında siz hala bu şekilde ücretli çalışmaya devam ettiğiniz sürece çoook zor... bizlerde madur oluyoruz sanki bizim ihtiyacımız yok mu ihtiyacım olduğu halde çalışmıyorum ama ne yazık sadece benim gibi 2-3 kişiyle olmuyor bu iş..iki kez madur oluyoruz siz devam ediyorsunuz bu saçmalıkları görerek birebir yaşayarak... 1-2 sene yapılacak olan fedakarlığı herkes yapmadıkça bütün bunlara boyun eğdikçe maalesef böyle devam eder herşey gözümün önünde..................çook yazık çook

Tepki Skoru
0
aslında ben hiç istememiştim ücretli çalışmaya ögretmen bulamamışlar çok ısrar ettiler o zaman açıkta gösterilmemiş okul gelen olmamış.aileme dedim çalışmayacagım milli egitim illa gel ailleler hergün soruyor ögretmen gelemdimi baskı yapıyorlar diye inanki gönülsüz gittim şimddide özür durumuna açmışlar işleri bitince yolluyorlar.çocuklar için çok zor olacak ona çok üzülüyorum bana çok alışmışlardı öyleki gecen yıl kayıtlı bir çocuk hiç sınıfa dahi girmmeiş aglamış aglamış kaçmış bu sene o çocuk yine geldi şimdi görmelisiniz annesi çıkış saatinde almaya geldiginde nasıl kızıyor niye geldin git biraz daha kalacagım innaki abartı yok aynen böyle.çok alıştı bana ya yeni ögretmen gelince ne yapcaklar bilmiyorum.

Tepki Skoru
0
seninle aynı durumdayım Rabiş hocam 2 hafta önce sözleşmeli eş durumundan bir öğretmen geldi okula ben ayrılmak zorunda kaldım okadar zorki çocuklara ne söyliyeceğimi şaşrdım çok alışmışlardı velilr deseniz koca koca insanlar ağladı gözümün önünde hala aklımdan gitmiyor ve gelen sözleşmeli öğğretmenin tavırları bakışları öle alaycı aşşağılayıcıki sinirimden ağladım ama gün gelicek bizde atanıcaz 52.610 du puanım küsüratla kaçırdım az kaldı biliyorum adaklar adadım dilerim hepimiz atanırızz.

Tepki Skoru
0
inş arkadaşım inş.çocuklara nasıl anlatacagız ya bişey demzsek sonuçta başka ögretmen pat diye gelecek çok şaşırıcaklar bişey anlatmalıyız ama nasıl hep bunu düşünüyorum.tabi velilerde çok alışmışlardı bide benim ögrenciler maddi durumu hiç iyi olmayan ailelerdi düşünsenize beslenmeyi bile koyamayacak ailer vardı bende hep iadre ediyordum çok seviniyorlardı gelecek ögretmen bu kadar anlayışlı olacakmı bilemiyorum.neys eartık olan olmuş inş atanırız bizde hayırlısı ile inş dua edelim.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar okuldaki kadroları okul müdürleri falaln acmıyo bakanlık belli sayı verıyo ve il milli eğitimde acık olacka okulları belırlıyor. ayrıca su son sözlesmeli ek atamaları gece yarısı oldu ve hıc kımsenın tahmın bıle edemıyecegı okullar acıldı . bend ebu atamalarla geldım ve ınanın ılçe mılllı egıtım mudurum bıle sasırdı. bakanlık acmıs kadroları . herseyın hayırlısı umarım ucretlı arkadasalr sızlerde yakında bırer okullarda calsımaya baslarsınız.

Tepki Skoru
0
dilek arkadaşım nasıl sözleşmeli ek atmamı oldu ciddimisiniz hiç haberim yok kadroluyu görmüştüm sözleşmelidemi ek atama oldu siz öylemi atandınız.aman allahım neler duyuyorum.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle