Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bölümümüzde Üniversite Genelinde Yaşadığımız Problemler

Tepki Skoru
0
Bölümün yükü büyük ölçüde Özlem Kaya hocamızın üzerinde. Hoca sıkıntımız mevcut.
Araç yapımı, resim öğretimi ve drama dersleri için sınıflarımız yok, hadi bunu geçtik diyelim, drama veya resimde kullanmak için düzgün bir ses sistemimiz de yok.
Ürünlerimizi koyacak depomuz yok.

VE SANIRIM EN KÖTÜSÜ DEKANIMIZ SONUÇLARI GÖRENE KADAR BİZE DESTEK OLMUYOR!!!

Düşüncelerim bu şekilde.

Tepki Skoru
0
Haklısın bütün yük özlem hocanın üstünde ama yeni bölüm hocası gelicekmiş öyle duydum yani.Özlem hoca biraz daha rahatlar umarım..Diğer şikayetlerini de hocalar söylüyordu oyuncakları koyucak sınıf yok diye.dilerim bi çözüm yolu bulurlar..Bizde rahat ederiz diyecem ama biraz zor ..Neyse herşey gelip geçiyor bazen insan söylene söylene yapar ama herşey bitiyor..

Tepki Skoru
0
FizikseL oLarak yetersizLikLerimizin oLduğunun farkındayım ancak aLdığımız eğitimden gayet memnunum hocaLarımız çok özveriLi... :)

Tepki Skoru
0
bizler zaten hocalarımızdan memnunuz.Fakat bizim farklı çalışma ortamlarına ihtiyacımız var.Drama, araç yapımı, müzik, resim... sanatsal etkinliklerimizi rahatlıkla yapabileceğimiz bir ortamımız olsa bambaşka olurdu.Staja gittiğin zaman uygulama daki yetersaizliklerini görünce bunu daha iyi anlarsın bence.Burdan tüm hocalarımıza teşekkür ederim olanaksızlıklara rağmen verdikleri eğitim için...

Tepki Skoru
0
Dördüncü sınıfa gelmeden anlamanız zor bence. Yani bunu anlamak için bir derste fırçalarınızı yıkamak için en az on defa koridoru baştan başa yürüyüp lavaboya gitmeniz, yaptığınız şeyleri kaldıracak yer bulamamanız vs vs lazım.

Tepki Skoru
0
Dördüncü sınıfa gelmeden anlamanız zor bence. Yani bunu anlamak için bir derste fırçalarınızı yıkamak için en az on defa koridoru baştan başa yürüyüp lavaboya gitmeniz, yaptığınız şeyleri kaldıracak yer bulamamanız vs vs lazım.

İmkansızLıkLarımızın yetersizLİkLerinin farkında oLduğum beLİrtmiştim zaten anLaşıLmayan bişey yok ki :)

Tepki Skoru
0
ben 3,sınıfım ve gerçekten araç yapımı olsun drama olsun sınıf problemi yaşanıyor..dilerim ki dilerim demekle yetiniyoruz hep bizden sonrakiler rahat eder..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben akü okul öncesi öğretmenliğinin ilk mezunlarındanım. Şu anda afyon merkeze kadrolu atandım ve görev yapıyorum. şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki işimi çok iyi yaptığımı düşünüyorum. şartlardan bahsediyorsunuz fakat diyorum ya biz bu bölümün il öğrencisiydik. herşey çok keyifliydi, bütün sınıf bahçeye çıkıp ele tutuşup çocuk oyunları oynar çok eğlenirdik biz.siz istedikten sonra herşeye ulaşabilirsiniz. Hocalarımız mükemmel ve hala görüşüp fikir alış verişi yapıyoruz. olabildiğince yararlanın derim ben.

Tepki Skoru
0
evet bende 2005 mezunuyum bizimde eksiklerimiz vardı ama bazı ünv lere göre daha iyiydik.hoca olarak gerçekten eksiğimiz vardı.okulöncesinde matematik dersinde resmen matematik görüyoduk fonksiyon falan bu bana göre yanlış lan bişeydi tabi eksiklikten kaynaklanan yanlışlıklar....

Tepki Skoru
0
evet bende 2005 mezunuyum bizimde eksiklerimiz vardı ama bazı ünv lere göre daha iyiydik.hoca olarak gerçekten eksiğimiz vardı.okulöncesinde matematik dersinde resmen matematik görüyoduk fonksiyon falan bu bana göre yanlış lan bişeydi tabi eksiklikten kaynaklanan yanlışlıklar....

2005 derken Akü mezunu değilsiniz sanırım, bizim ilk mezunlarımız 2007de verildi de.

Tepki Skoru
0
EksİklİĞİmİz Çok Fazla.hoca YÖnÖnÜnden Her YÖnden.her Yil GÜndmee Gelen Drama Sinifi Hala Yapilacak Hala Yapilacak.bİz Bu Sene Resİm Dersİnİ Teknİk EĞİtİmİn AtÖlyesİnde GÖrdÜk.aslinda KÜÇÜk Şeylerden De ÇÖzÜm OlabİİlyormuŞ.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle