Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

bu güzel haber umarım dogrudur

Tepki Skoru
0
işte arkadaşlar başka bir konuda arkadaşın yorumu
MEB' E YENİ AÇILACAK SERTİFİKA PROGRAMIYLA İLGİLİ OLARAK SORDUĞUM; ALAN MEZUNLARININ HEPSİNİ ALACAK KONTENJAN VERİLMEMEKTEDİR AMA BUNA REĞMEN YENİ SERTİFİKA PROGRAMI AÇMAKTASINIZ ALANDAN MEZUN ÖĞRETMENLERİN ATANMALARINDA HERHANGİ Bİ SORUN TEŞKİL EDER Mİ? ÖNCELİK VERİLECEK MİİDİR? SORUMA CEVAP
İlgi: 27/11/2008 tarihli ve 207066 sayılı ve 07/01/2009 tarihli ve 5750 sayılı Başbakanlık bilgi Edinme Başvurularınız.
Sayın .....,
Millî Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının 199 sayılı Kararı’na göre alandan mezun olan tüm öğretmenlerin ataması yapıldıktan sonra ek kontenjanla sertifika alan öğretmenlerin atamaları yapılacaktır.
Bilgilerinizi rica ederiz.
MEB-Özel Eğitim Rehberlik ve Dan. Hizm. Gn. Md.

Tepki Skoru
0
eeeee arkadaşlar bi yorum bekliyorum benide aydınlatmış olursunuz bilgisi olan varsa paylassın lütfen

Tepki Skoru
0
bende bu şekilde olduğunu biliyorum arkadaşım alan mezunları atandıktan sonra eğer açık tamamlanmamışsa diğer bölümlerden alım yapılabilir bizler dururken başka bölümlerin atanmasında hukuksal süreç başlatırız zaten

Tepki Skoru
0
dogru arkadaslar merak etmeyın yasal degıl zaten bzım bolum dururken baska bır bolumden ataa yapamazlar.ınsallah su ek alımdan cok alırlar da bızde atanırız...sıvası yazacak olan var mı acaba

Tepki Skoru
0
evet zaten bende yasal olmadıgını biliyorumda şu ibare güzel o branştan tümü atanır sonra sıra gelir.. yani ben şöyle düşünüyorum sınava girmek bile yeterli olacak atanmak için bu sene.. bu arada ben her yeri yazacagım ama illada sivas olsun şurası burası olsun demiyorum.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar moraliniz bozmak istemem ama bu yazı mutlu etti hemde endişelendirdi.ya alımı az yapıp sertifika alanları ücretli yaparlarsa açığı bu şekilde tamamlarlar ve size bişey söylimmi sınıfçılar fazla sayıda biri ücretli çalışmasa biri mutlaka çalışır.zaten devletin işine gelen neyse onu yapar eğitim miş kaliteymiş kimin umurunda.ya ben çok karamsar oldum ama çıldıracam artık.artık çocuk beni bırakmıyor.ders çalışıyorum diye bütün test kitaplarını parçalamış offfff allahım yardım etsin hepimizeee

Tepki Skoru
0
arkadaşlar moraliniz bozmak istemem ama bu yazı mutlu etti hemde endişelendirdi.ya alımı az yapıp sertifika alanları ücretli yaparlarsa açığı bu şekilde tamamlarlar ve size bişey söylimmi sınıfçılar fazla sayıda biri ücretli çalışmasa biri mutlaka çalışır.zaten devletin işine gelen neyse onu yapar eğitim miş kaliteymiş kimin umurunda.ya ben çok karamsar oldum ama çıldıracam artık.artık çocuk beni bırakmıyor.ders çalışıyorum diye bütün test kitaplarını parçalamış offfff allahım yardım etsin hepimizeee

Tepki Skoru
0
yaa yeter artık pekı seneye sınava gırenler napsın yazık degılmı puanları cekmezlerse gerıye ,ucretlı sınıfcılarla doldururlarsa okulları bızım senelerımızın hakkını kım vercek merak edıyorum :((((

Tepki Skoru
0
umarım doğrudur hocam.alandan mezun olan tüm öğretmenlerin ataması yapıldıktan sonra yani bu durumda hepimiz atanacağız anlamı çıkıyor sonra sınıfçılar doğru mu düşünüyorum sizce. hem 32 ilde uygulanmaya başlanan anaokulu eğitiminin ülke geneline yayılması için 2 bin okula (10 bin derslik) ihtiyaç varmış. 10bin derslik=10bin yeni öğretmen mi demek sizce bu ne dersiniz?
inşallah hepimiz atanırız.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.