Burasıda benim sınıfım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zerrin85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:45
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@zerrin85
İŞTE BENİM SINIFIM

OKULUN SON GÜNÜ KARNELERİNİ DAĞITTIKTAN SONRA:(

Çok düzenli bir sınıfınız var ayrıca çocuklarda çok tatlı yaramaz gözüküyorlar keşke hep çocuk kalsaydık :)
Ayrıca http://www.okuloncesiforum.com/showthread.php?tid=9&pid=5473#pid5473 da yazan yeri okursanız sevinirim.Teşekkürler.
Daha da resimleri bekliyoruz ...

Ne kadar tatlılar. İnşaallah benimde böyle bir sınıfım olur.Arkadaşım sana başarılar diliyorum.:4:

çok tatlılar ama allah yardım etsin valla işin zor gibi görünüyor..ayrıca sınıfın çok güzel...

sınıfın da öğrencilerin de süper, başarılar...

ben resim çekerken peynirrrrrrrrrr diye bağırıyorlardı gülümsemek içinde o yüzden hepsinin ağzı bir karış havada :)

canlarım benim yaa malesef 19 haziranda onlardan ayrılıyorum ve ayrılık üzüntüsü şimdiden başladı. öğretmenliğinde acı yanı ayrılık olsa gerek hele birde okul öncesi öğretmiyseniz her yıl ayrı öğrenciler

herhalde hayatım boyunca onları okulu hiç unutamam öğretmenlik yaptığım(usta öğreticilikte olsa) ilk okul,ilk öğrencilerim ve beldenin ilk anasınıfı ve ben bu anasınıfının ilk öğretmeniyim

NE GÜZEL SINIF SAYIN AZMIŞ.

15 öğrenci bi belde için genede iyi sayılır zaten beldenin sayısı 2000 kadar

ayy canlarım yaa...nasılda üzgünler...bunlara baktıkça kendi çocuklarım aklıma geldi..hepside gözümde tütüyor..:(

kıyamam onlara nasılda üzülmüşler canlarım

Çok şirinler ve sınıfınızda çok güzel. Paylaştığınız için teşekkürler.

Çocuklar ah çocuklar ne kadar tatlılar.Başarılarınızın devamını dilerim...Teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri