tepkımız kımse yapmasın herks atansından yana cunkı..ark sen hala farkına varamamıssın bazı seylerı okurken para kazanmak hosuna gıdebılır ama ne zamana kadar ucretlı yapmayı dusunuyosun 750 mılyon parayla.tepkı cok olsun basvuran olmasınkı acık cok olsun kı bızde cekmıyelım sende mezun olunca sıkıntı cekme rahat gır..arkadaşlar ben bu yıl son sınıftayım ve ücretli olarak atandım. cidden bunu korkarak söylüyorum. neden bize karşı bu kadar tepkilisiniz. en azından biz bu meslek hakkında eğitim aldık. farklı branşlardan olan öğretmenler okul öncesi kadrolara atanırken sizce bize karşı bu kadar acımasız olmanız adilmi?
aferim sana devam et sen mezun ol bakalım bu kadar rahat olabilecek misin görelim. sen biz gibi okulu bitirmiş mezun olan insanların hakkına saygısızlık yapıyorsun. ama bugün bize yarın sana. bu sözü unutma............arkadaşlar ben bu yıl son sınıftayım ve ücretli olarak atandım. cidden bunu korkarak söylüyorum. neden bize karşı bu kadar tepkilisiniz. en azından biz bu meslek hakkında eğitim aldık. farklı branşlardan olan öğretmenler okul öncesi kadrolara atanırken sizce bize karşı bu kadar acımasız olmanız adilmi?
Bununla ilgili ben başlık açtım foruma arkadaşlar. 3 yılın üzerinde vekil ebelik yapanlara geçenlerde kadro verildi, kimse itiraz etmedi, bize aynısını yapsalar kıyamet kopar. Mutlaka olmalı bu, KPSS mi ölçecek öğretmenlik düzeyini, güldürmesinler beni. Öğretmenlik pratik, uygulamalı bir meslektir. Teorik bilgileri bilmek öğretmenlik için yetmez. Öğrenciye yaklaşım, sınıf yönetimi, sempati, empati gibi bir sürü gerekli beceriler gerektirir bu meslek.Tamam teori de lazım ama KPSS'de gibi bir sürü gereksiz bilgi yığını gerekmiyor,sadece bizim alana yönelik bilgiler ölçülse amenna. Neyse uzun lafın kısası, geçenlerde benim kulağıma geldi, bakanlığın böyle bir düşüncesi varmış arkadaşlar, 3 yılın üzerinde ücretli öğretmenlik yapanları kadroya geçirme durumları varmış. Bu süreci hızlandırmak ve varsa tereddütleri gidermek için sesimizi çıkartalım, bakanlığa yazalım derim ben.arkadaşlar uyanınnnnnnnnnnnnnnnnnnn.diyanette çalışan ücretliler kadroya geçiyor.bizde toplanalım.............