Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Buraya gelin ücretli hakkında..........................

Tepki Skoru
0
önlisans 3 ve 4.sınıfalar çalışamaz asıl bu konuya gelin tüm açıkları 3 ve 4.sınıfta okunlarla kapatacaklar allah aşkın eğitim sene başvuralım valiliklere bir yazı iş biter 4 yıllığı bitirmeyen öğretmenlik yapamazzz

Tepki Skoru
0
hep beraber bastırmazsak 3ve 4 .sınıflarla 2 yıllık mezunlarıyla yasalara aykırıda olsa bu 18000 açığı dolduracaklarlar birşeyler yapalım başvurmayın ne olursunuz hakkımızı alalımm......

Tepki Skoru
0
e peki diğer branşlara ne yapcaz onlarla da dolduracklar nunutmayalım bunu da..

Tepki Skoru
0
ben bugün başvurmak içn gittim açıkların önlisanslarla kapatıldığını söylediler arkadaşlar.........

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bu yıl son sınıftayım ve ücretli olarak atandım. cidden bunu korkarak söylüyorum. neden bize karşı bu kadar tepkilisiniz. en azından biz bu meslek hakkında eğitim aldık. farklı branşlardan olan öğretmenler okul öncesi kadrolara atanırken sizce bize karşı bu kadar acımasız olmanız adilmi?

Tepki Skoru
0
Elİf naz arkadaŞİm bakalim mezun olunca senİn yerİne Önlİsanslari almaya kalktiklarinda da ayni ŞÖylerİ sÖyleyebİlecekmİsİn

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bu yıl son sınıftayım ve ücretli olarak atandım. cidden bunu korkarak söylüyorum. neden bize karşı bu kadar tepkilisiniz. en azından biz bu meslek hakkında eğitim aldık. farklı branşlardan olan öğretmenler okul öncesi kadrolara atanırken sizce bize karşı bu kadar acımasız olmanız adilmi?
tepkımız kımse yapmasın herks atansından yana cunkı..ark sen hala farkına varamamıssın bazı seylerı okurken para kazanmak hosuna gıdebılır ama ne zamana kadar ucretlı yapmayı dusunuyosun 750 mılyon parayla.tepkı cok olsun basvuran olmasınkı acık cok olsun kı bızde cekmıyelım sende mezun olunca sıkıntı cekme rahat gır..

Tepki Skoru
0
3 ve 4 cü sınıflar size sesleniyorum boş yere başvuru yapmayın yarın atama yapıldığında okulllarınıza öğretmen gelecek , ortada kalacaksınız ,güle güle diyecekler size , yerinizden olacaksınız ,sizin alıştırdığınız emek verdiğiniz çocukların KAY-MA-ĞI-NI kadrolu yiyecek yapmayın azıcık para tatlı gelebilir ama bu hataya düşmeyin okulunuzu bitirin .kadrolu gelince ortada kalmak çok mu hoşunuza gidecek ,etrafa bunu nasıl anlatacaksınız UYANINNNNNNNNN............................................................................

Tepki Skoru
0
aferim sana devam et sen mezun ol bakalım bu kadar rahat olabilecek misin görelim. sen biz gibi okulu bitirmiş mezun olan insanların hakkına saygısızlık yapıyorsun. ama bugün bize yarın sana. bu sözü unutma............

Tepki Skoru
0
bende son sınıftayım ve merkezde güzel bir okula atandım ama kadrolu öğretmen 1 yıl rapor aldı onun yerine sonsınıfta olmama rağmen mezunlara öncelik verilmeli bence sonra açık varsa okuyanları atamalılar hiç adil değil bence bu kadar atanamayan mezun varken neden ücretli öğretmenlik bence bu ücretli öğretmenlik sadece raporluların yerine yapılmalı onun dışında öğretmeni olmayan bir okula atanmamalı şimdi olmasada bu sorun ilerde bizimde karşımıza çıkacak bende size destek veriyorum arkadaşlar :))))

Tepki Skoru
0
slm sevgili meslektaşım darısı inş kadrolu günlerine sen nasıl ücretli atandın ben de son sınıftayım artık beklemek istemiyorum çalışmak istiyorum yani bilemiyorum ama anladığım kadarıyla sözleşmeli olamayınca ücretlimi etenıyosun bu ne şekilde oluyo bana bilgi verirsen sevinirim....

Tepki Skoru
0
2. sınıftan alttan ders kalınca ucretlı ogretmenlık yapılıyo mı???????????

Tepki Skoru
0
arkadaşlar uyanınnnnnnnnnnnnnnnnnnn.diyanette çalışan ücretliler kadroya geçiyor.bizde toplanalım.............

Tepki Skoru
0
Açığı 3 ve 4.sınıflarla kapatmalarını bırakın ben mezun durumda bir okul öncesi öğretmeniyken Samsun'a ücretli öğretmenlik için başvurdum, bize tercih falan yaptırmadılar, öncelikli olanlardan itibaren biz yerleştireceğiz dediler. SOnuçlar açıklanınca bir de ne göreyim, beni varoş bir kenar mahalleye(merkeze 5-6 km uzaklıkta) vermişler, en merkez okulllara da 3 ve 4.sınıf öğrencileri yerleştirmişler. Buyrun burdan yakın! Ne demek lazım bu işe?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar uyanınnnnnnnnnnnnnnnnnnn.diyanette çalışan ücretliler kadroya geçiyor.bizde toplanalım.............
Bununla ilgili ben başlık açtım foruma arkadaşlar. 3 yılın üzerinde vekil ebelik yapanlara geçenlerde kadro verildi, kimse itiraz etmedi, bize aynısını yapsalar kıyamet kopar. Mutlaka olmalı bu, KPSS mi ölçecek öğretmenlik düzeyini, güldürmesinler beni. Öğretmenlik pratik, uygulamalı bir meslektir. Teorik bilgileri bilmek öğretmenlik için yetmez. Öğrenciye yaklaşım, sınıf yönetimi, sempati, empati gibi bir sürü gerekli beceriler gerektirir bu meslek.Tamam teori de lazım ama KPSS'de gibi bir sürü gereksiz bilgi yığını gerekmiyor,sadece bizim alana yönelik bilgiler ölçülse amenna. Neyse uzun lafın kısası, geçenlerde benim kulağıma geldi, bakanlığın böyle bir düşüncesi varmış arkadaşlar, 3 yılın üzerinde ücretli öğretmenlik yapanları kadroya geçirme durumları varmış. Bu süreci hızlandırmak ve varsa tereddütleri gidermek için sesimizi çıkartalım, bakanlığa yazalım derim ben.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle