Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çalışma saatlerindeki belirsizlik???????????

Tepki Skoru
0
Ben ilköğretim okulnda anasınıfı öğretmeniyim.Okulumuz 9:00-15:00, anasınıfımız 9:00-13:00 ders yapıyoruz.Müdür yardımcımız ısrarla anasınıfının 9:00-15:00 olmasını istiyor.Çünkü kızı anasınıfında anne baba 15:00 'a kadar okuldalar.Fakat veli toplantısı yapıldı veliler kabul etmediler.Çünkü aidatlar artacak denildi.Öğlen yemeği verileceği için.İlçedende onay alınamadı.Fakat müdür yardımcısı bu konuda ısrarlı ve son derece kararlı müdüre ve anasınıfı öğretmenlerine sormadan bişeyler yapıyor.Bu durumda ne yapılır.Tek çocuk için bu yapılabilirmi?Çalışma saatleri hakkında belirsizlik söz konusu.Herkes farklı bi yorum yapıyor.Olması gereken ne 9:00-15:00 mı yoksa 09:00-13:00 mı????

Tepki Skoru
0
9 13 olması gereken.hiç bişey yapamaz yaparsa yönetmelik var üst makama kadar şikayet edebilirsiniz.herkes kendi çıkarına doğru saatleri değiştirmeye kalkarsa çok işimiz var.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
hocam bu konuda açtığım başka bir konu var linkini bulursam göndereyim buna benzer sıkıntı bende yaşadım ... ama tüm veliler kabul etmiyorsa bence uygulanamaz hele ki ilçeden onay alınmadıysa şikayet etseniz yeridir. bende anlamıyorum ilköğretim bünyesindeki öğretmenini 9-3 tutup ne yapacak. peki ek dersini de günde 6 saatten mi verecekmiş bu konu da birşey dedimi öyle olursa günde 9 saat vermesi gerekir yada sizinde diğer öğretmenler gibi tenefüs ve öğle paydosu hakkınız olmalı .. tam gün yapılan ilköğretim okulunda öğle paydosunda öğretmenini öğrencilerle tutmak zorunluğu yok. bu konuda bakanlığa bir soru sormuştum cevabı ile ilgili konu açtıştım aynen size yazdığım gibi idi ama direk linki bulup göndereyim

Tepki Skoru
0
hocam yönetmeliğe göre sizin derse 300 dakika yani 5 saat girme zorunluluğunuz var.9 da başlıyorsanız 2ye kadar derse girmek zorundasınız.ben 8.30 da başlıyorum 1.30 da bırakıyorum

Tepki Skoru
0
bu arada tenefüsün de yok hocam.çünkü etkinlikler aralıksız yapılmak zorunda.bu konuda personel genel müdürlüğü açıklama yaptı

dsa

Tepki Skoru
0
hocam ben de 9dan 3e kadar çalışırıyorum eğer öğle yemeği için tatil yoksa 14 te çıkmanız lazım ki siz 13te çıkıyormuşunuz .

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben de saat 8:30 da balışyorum normal şartlarda 13:30 da bitmesi gerekiyor müdür rica etti taşımalı öğrenciler var 5-6 çocuk saat 3e kadar sefil oluyorlar dedi kalmanız iyi olur dedi ben kısa bi süre için çözüm bulunana kadar kabul ettim ancak iyilikten maraz doğar 20 çocuk saat 3 e kadar devam ediyoruz ve aday öğretmen olduğum için de kesin sert tavır koyamıyorum:(

Tepki Skoru
0
eğer 09:00-15:00 olursak ek ders ücretlerimizi velilerden istediler.yÖnetmeliğe uymuyomuş devlet vermezmiş ek dersi.Bu yüzden veliler kabul etmedi.Ayrıca öğlen tatili yok tabiki.Aslında müdürde istemiyo ama sorunu çözemiyo.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
arkadaşlar ben de saat 8:30 da balışyorum normal şartlarda 13:30 da bitmesi gerekiyor müdür rica etti taşımalı öğrenciler var 5-6 çocuk saat 3e kadar sefil oluyorlar dedi kalmanız iyi olur dedi ben kısa bi süre için çözüm bulunana kadar kabul ettim ancak iyilikten maraz doğar 20 çocuk saat 3 e kadar devam ediyoruz ve aday öğretmen olduğum için de kesin sert tavır koyamıyorum:(

hocam çalışma saatlerinde stajer olmanızla alakalı bir durum yok arkadaşlar. net olarak söylüyorum ders saatiniz 6 ders saatini (50 dk) yı geçemez bu sizlerin en doğal hakkınız. eğerki tam gün yapıyorsa okulunuz öğlen paydosunda çocuklar sizin sorumluluğunuzda değildir kesinlikle . bu konuda hala sıkıntı yaşayanlar varsa resmi yollarla haletmek için özel mesaj yolu ile ulaşa bilirler elimden gelen yardımı yaparım. çünkü aynı sıkıntı ile ben sene başında karşı karşıya kaldım ve baktım ki güzellikle olmuyor işi resmi yola döktürdüm ve şimdi halimden oldukçe memnunum hem verim artıyor hem de çocukların öğlen paydosundaki belirsizlik ortadan kalkıyor.

Tepki Skoru
0
hocam çalışma saatlerinde stajer olmanızla alakalı bir durum yok arkadaşlar. net olarak söylüyorum ders saatiniz 6 ders saatini (50 dk) yı geçemez bu sizlerin en doğal hakkınız. eğerki tam gün yapıyorsa okulunuz öğlen paydosunda çocuklar sizin sorumluluğunuzda değildir kesinlikle . bu konuda hala sıkıntı yaşayanlar varsa resmi yollarla haletmek için özel mesaj yolu ile ulaşa bilirler elimden gelen yardımı yaparım. çünkü aynı sıkıntı ile ben sene başında karşı karşıya kaldım ve baktım ki güzellikle olmuyor işi resmi yola döktürdüm ve şimdi halimden oldukçe memnunum hem verim artıyor hem de çocukların öğlen paydosundaki belirsizlik ortadan kalkıyor.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende 8.30-15.10 arasında çalışıyorum okulum taşımalı ara falan yokk sadece öglen arası 10 dk yemege cıkıyorum öğlen arası ben çocukların basında durmak zorunda mıyım bişi olsa kim sorumlu olcak bundan beni aydınlatırsanız sevinirim neden okul öncesi yönetmeliğinde oklun öğretim şekline göre yapılr diye açık kapı koymuşlarsa ne desem benim önüme bunu getiriyolar lütfen bu durumla karşılaşan arkadaşlar bilgiledirsin....

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
arkadaşlar bende 8.30-15.10 arasında çalışıyorum okulum taşımalı ara falan yokk sadece öglen arası 10 dk yemege cıkıyorum öğlen arası ben çocukların basında durmak zorunda mıyım bişi olsa kim sorumlu olcak bundan beni aydınlatırsanız sevinirim neden okul öncesi yönetmeliğinde oklun öğretim şekline göre yapılr diye açık kapı koymuşlarsa ne desem benim önüme bunu getiriyolar lütfen bu durumla karşılaşan arkadaşlar bilgiledirsin....
hocam peki ek dersinizi ne kadar alıyorsunuz haftada kaç saat

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bu sorun hiçdile getirilmiyor fakat inanın öyle şeyler dönüyor ki ...mesela benim bir arkadaşım okulu yarım gün olduğu için 8.30 da derse giriyor 11.30 da bırakıyor. yani 3 saat çalışıyor ben ise 8.30 da başlayıp 13.30 da bırakıyorum...ikimizde aynı maaşı ,aynı ekdersi alıyoruz Allah aşkına biri bana b unu açıklasın kafayı yiyecem ...bu nasıl iş yaaa..????Okulun durumuna göreymiş neymiş de...arkadaşım benim suçum tam gün okula atanmakmıydı ben anlamıyorum ki...iyi de o zaman neden aynı ekdersi alıyoruz???

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar pısırık kalırsanız idarecilere karşı inanın kendileri 5 e kadar kaldıkları için sizden aynı şeyi bile isterler...Kesinlikle taviz vermeyin ve direk yönetmelikle konuşun yani...hakkınızı savunun.Eğer halledemiyosanız meb e gidip müfettişlerle konuyu görüşün.Mutlaka yardımcı olacaklardır.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
Arkadaşlar pısırık kalırsanız idarecilere karşı inanın kendileri 5 e kadar kaldıkları için sizden aynı şeyi bile isterler...Kesinlikle taviz vermeyin ve direk yönetmelikle konuşun yani...hakkınızı savunun.Eğer halledemiyosanız meb e gidip müfettişlerle konuyu görüşün.Mutlaka yardımcı olacaklardır.
kesinlikle haklısınız pısırık davranmamak gerekiyor

Tepki Skoru
0
hocam 9:00-14:00 çalışmalısınz.bizde bir ders saati 50 dk dır ve 6 saattir. buda 300 dk ya yani aralıksız 5 saate tekabül eder.

Tepki Skoru
0
hocam çalışma saati 5 saat 9 da giriyosanız 2 de bırakmanız lazımm nrmalii ama çoğu yerde 4 saat giriyolarr bu da haksızlık biz 5 saat girerken çoğu uygulamada 4 saat giriyolar.. bu sitemim size değil hocam ama çoğu öğretmen arkadaşımm 4 saat girincee sesini çıkarmıyor hiçç hiçç bu adaletsizlik eniö
m 5 saat girmem gerekiyor demiyor ama fala duracağı zamann neler diyorr ...bu size değil hocam yanlış anlamayın belki siz dediniz ama okuldaa imkan yokk orasını bilemem ama şayet demeden 4 saat girerken işi yokk fazla girincee dert yanıyosanız sitemim size de.. fazla da girmeyin ama herkes 5 saati doldursun yaa valla ben şahsen 5 saat giriyorumm 4 saat girenlere dee gıcık oluyom açıkçasıı imkan varken 4 saat girenleree gıcıklığıımm ...

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
hocam bununla ilgili düzeltmeyi TÜRK EĞİTİM SEN GENEL BAŞKANI SAYIN :İSMAİL KONCUĞA İLETTİK UMARIM ETKİLİ OLUR OLMADI MECLİSE GİTME ÇALIŞMALARIMIZ VAR EN KISA SÜREDE

Tepki Skoru
0
inş . Hocamm ama ben bişi beklemiyorumm insanlarımızda da var o zihniyett bugün i arkadaaşımla konuştum 4 saat giriyoo ben ne yapabilirim diyo bana hiç gidip de müdürüyle konuşmuş mu hayırr işte sitemim bunaa.. müdür derfter tutacaksın dediğinde yönetmeliği açıp izde defter olayı kalktı demeyi ilen hocalarıma çok kızıyorumm bu yüzdeenn yanii böle durumda kendii lehine olduğu zaman sesini çıkarmayı p aleyhe durumdaa sesini çıkaranlara sözüüm....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle