Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Can rüştü tüfekçioğlu i.ö.o;matematik köşesi

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
Ellerinize sağlık öğretmenim çok güzel olmuş

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sakarya kaynarca merkez ilköğretim okuluna ücretli öğretmen aranmaktadır...iş arayan öğretmen adaylarına duyrulur...direk okulu arayarak iletişime geçebilirler

Tepki Skoru
0
Çok güzel olmuş. Hangi sayıya kadar verdiniz öğrencilere? 10unu da verdiniz mi? Ben sanırım çok geride kalmışım ya :( Daha 4ü verdim :(

Tepki Skoru
0
geride sayılmazsınız öğretmenim etkinlik olarak bende 6 ya kadar verdim,ama etkinliklerde farklı sayılarıda kullanıyoruz zaten artık çocukların çoğu sayıları biliyorlar biz pekiştirmiş oluyoruz,bir kaç bilmeyende bu arada öğrenmiş oluyor.

Tepki Skoru
0
Hocam ben köy okulundayım kimse bilmiyordu sayıları , renkler... Kimi aileler o kadar umursamaz ki kasımda aralıkta kaydetti çocuklarını. Ben de her bir çocukta 1 rakamına döndüm ve iyice pekiştirmek için yavaş gittim mecburen. İkinci dönem kısmetse hızlı gitmeyi düşünüyorum. Sonradan kaydederlerse artık onların sorunu.

Tepki Skoru
0
pekiştirirler çok çabuk öğreniyor çocuklar ben basit toplamaya da başlamıştım ikinci dönem ağırlık vereceğim,aynı zmaanda hem sayı sembollerini öğrenecekler,hem toplama ve çıkarma..10 a kadar tabiii..ben matematik etkinliğine ağırlık veriyorum en çok, diğer kavramlarıda, ama matematik benim için çok çok önemli hepsine değil belki ama 5 tanesine matematiği sevdirebilirsem şimdiden hayatları boyunc aöyle devam ederler sanırım ..girecekleri tüm sınavlarda karşılarına çıkacak matematik..ve çok korkulan dertir üst sınıflarda..aşılsın istiyorum korkular..

Tepki Skoru
4
sizin emeğinize miniklerinizin de ellerine sağlık hocam güzel bir etkinlik olmuş :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle