Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çocuk gelişimi ve eğitimi mezunları

Tepki Skoru
0
çocuk gelişimi ve eğitimi mezunlarının sadece fermantasyon eğitimi alanları mı okul öncesi öğretmenliğe mi başvurabiliyorlar bilgisi olan açıklasın lütfennnnnnnnnnnn

Tepki Skoru
0
çocuk gelişimi öğretmenlerinin hepsi okul öncesine başvurabiliyor ama okul öncesi mezunları ve anasınıfı öğretmenliği mezunları çocuk gelişimine başvuramıyor.o.ööğretmenliğine müracaat etmek için çocuk gelişimi öğretmenliği mezunu olman yeterli herhangi bir kritere ihtiyacın yok

Tepki Skoru
0
tahmini kaç çoc gel öğt kaldı bu atama da ne kadar şansımız var? çoc gel için puanlarınızı yazarmısınız?

Tepki Skoru
0
120 civarında atanamayan 2008-2009 mezunu var önceden mezun olan rba hale suzan vb. arkadaşlarda varmış buna benzer siteye üye olmayanlarda vardır elbet. hacettepe hariç 700 civarında bu yıl mezun olanlar var gazi ve selçuk mezunu ve müracat edebiliyorlar.mayıs sonu diplomalarını almışlar

rba

Tepki Skoru
0
iyi de bu kadar mezun varsa basvuracaksa neden 40 puana düştü çoc.gelş.ben bunu anlamıyorum.

Tepki Skoru
0
rba ve benim çocuk gelişimci olarak listede puanları var neden arkadaşlar?tek dürüst bizmiyiz yada enayi

Tepki Skoru
0
rba herkes kurnazlık peşinde sen yinede bildiğinden şaşma kimse çocuk gelişimci olduğunu söylemiyor bilesonradan sonradan birsürü çocuk gelişimci çıktı farkındamısın
? dikkat et özelden mesajlaşalım istersen tercihlerini burdan yazma

rba

Tepki Skoru
0
rba herkes kurnazlık peşinde sen yinede bildiğinden şaşma kimse çocuk gelişimci olduğunu söylemiyor bilesonradan sonradan birsürü çocuk gelişimci çıktı farkındamısın
? dikkat et özelden mesajlaşalım istersen tercihlerini burdan yazma
valla benim tercihimi sağır sultan bile öğrendi arkadaşım.zaten bugün yaptım ben.kendimi saf gibi hissetim..

rba

Tepki Skoru
0
nazlıdeniz puanın kaç arkadaşım.

rba

Tepki Skoru
0
valla bu tercihler yılan hikayesine döndü..kimin ne yaptığı belli değil..ben dürüst oldum.olmayanların da canları sağ olsun.yoruldum inanki ona buna kaç puanın var demekten.herkes kısmetini bir yerlerde bulur inşallah..sınav sitresini unuttum.kim kaç puan almış,kim mezun olmuş,olmamış peşine düştüm.artık ilgilenmicem.offf yaaaaa.şu bir haftada yaşlandım valllaaaaaaa.................

Tepki Skoru
0
bende çocuk gelişimi ve okulöncesi öğretmenliği mezunuyum ama okul öncesinden tercih yapacağım..puanım düşük 44.688

Tepki Skoru
0
çocuk gelişimi ve eğitimi mezunlarının sadece fermantasyon eğitimi alanları mı okul öncesi öğretmenliğe mi başvurabiliyorlar bilgisi olan açıklasın lütfennnnnnnnnnnn
arkadaşım herhalde formasyondan bahsediyorsun. hacettepe mezunları çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü olarak geçiyor. selçuk ve gazi mezunları ise çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenlliği olarak geçiyor. yani biz formasyon almış olarak mezun oluyoruz. hacettepe mezunları hastanelere atanıyor. ben gazi mezunuyum. puanım51 küsür. ama okulöncesine başvuracağım.

Tepki Skoru
0
rba kimseye sorma bana kalırsa. çünkü hiç güvenilir olduğunu düşünmüyorum bu ortamın ve burdaki bilgilerin. keyfine göre tercihini yap kafanı yorma kısmetse olur zaten ben çok öyle yapıyorum artık. kısmetimizde varsa olur zaten

Tepki Skoru
0
merhaba hale benim puanım 45,458. çoc gel benim çevremde atanmayan ( çogunluk oö. atandı) kimse kalmadı rehb. da çogunlukla emekli çg öğrt leri var. ben çg tercih etmek istiyorum ama şansım ne kadar bilmiyorum. çevrende puanı yüksek çg varmı? yardımcı olabilirsen sevinirim.

rba

Tepki Skoru
0
merhaba hale benim puanım 45,458. çoc gel benim çevremde atanmayan ( çogunluk oö. atandı) kimse kalmadı rehb. da çogunlukla emekli çg öğrt leri var. ben çg tercih etmek istiyorum ama şansım ne kadar bilmiyorum. çevrende puanı yüksek çg varmı? yardımcı olabilirsen sevinirim.
nazlıdeniz şimbi branssıralaması na baktım.63 ve 62 puanlılar var.sen bilirsin..çoc.gelişimdwen.

Tepki Skoru
0
teşekkürler rba aslında benin de hiç çg den umudum yoktu. daha tercih yapmadım sanırım o.ö. yapıp 26 işaretleyeceğim artık kısmetime neresi çıkarsa

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle