puanın neden listede yok arkadaşımçocuk gelişimi ve eğitimi mezunlarının sadece fermantasyon eğitimi alanları mı okul öncesi öğretmenliğe mi başvurabiliyorlar bilgisi olan açıklasın lütfennnnnnnnnnnn
senin puanında listede yok neden?tahmini kaç çoc gel öğt kaldı bu atama da ne kadar şansımız var? çoc gel için puanlarınızı yazarmısınız?
valla benim tercihimi sağır sultan bile öğrendi arkadaşım.zaten bugün yaptım ben.kendimi saf gibi hissetim..rba herkes kurnazlık peşinde sen yinede bildiğinden şaşma kimse çocuk gelişimci olduğunu söylemiyor bilesonradan sonradan birsürü çocuk gelişimci çıktı farkındamısın
? dikkat et özelden mesajlaşalım istersen tercihlerini burdan yazma
valla benim tercihimi sağır sultan bile öğrendi arkadaşım.zaten bugün yaptım ben.kendimi saf gibi hissetim..
arkadaşım herhalde formasyondan bahsediyorsun. hacettepe mezunları çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü olarak geçiyor. selçuk ve gazi mezunları ise çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenlliği olarak geçiyor. yani biz formasyon almış olarak mezun oluyoruz. hacettepe mezunları hastanelere atanıyor. ben gazi mezunuyum. puanım51 küsür. ama okulöncesine başvuracağım.çocuk gelişimi ve eğitimi mezunlarının sadece fermantasyon eğitimi alanları mı okul öncesi öğretmenliğe mi başvurabiliyorlar bilgisi olan açıklasın lütfennnnnnnnnnnn
nazlıdeniz şimbi branssıralaması na baktım.63 ve 62 puanlılar var.sen bilirsin..çoc.gelişimdwen.merhaba hale benim puanım 45,458. çoc gel benim çevremde atanmayan ( çogunluk oö. atandı) kimse kalmadı rehb. da çogunlukla emekli çg öğrt leri var. ben çg tercih etmek istiyorum ama şansım ne kadar bilmiyorum. çevrende puanı yüksek çg varmı? yardımcı olabilirsen sevinirim.