Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çoook uzun zaman oldu....

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar...o kadar uzun zaman olduki siteye girmeyeli...ama bunun için geçerli bir nedenim var...oğluşum doğdu...şu anda tam 71 günlük...adı TUNÇ EFE...bana hiç fırsat vermediği için anca zaman bulabildim..şimdide banyo yaptı ve mışıl mışıl uyuyor...umarım uyanmaz atom karınca...
ne çabuk geçmiş günler daha dün sizlerle paylaşmış gibiyim sanki hamile olduğumu...o kadar güzel bir duyguymuşki anlatamam asla...dilerim RABBİM isteyen herkese yaşatır bu duyguyu...en kısa zamanda paylaşırım minnoşumun resimlerini sizlerle...tekrar aranızda olmak harika...:36_3_12:

Tepki Skoru
0
ALLAH bağışlasın miniğinizi size,tekrar hoşgeldiniz aramıza,sevgiler...

Tepki Skoru
0
:36_3_12:hocam Allah sağlıklı uzun ömürler versin oğlunuza,aramıza hoşgeldiniz tekrardan

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Allah bağışlasın sizi tekrar aramızda görmek güzel

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar...o kadar uzun zaman olduki siteye girmeyeli...ama bunun için geçerli bir nedenim var...oğluşum doğdu...şu anda tam 71 günlük...adı TUNÇ EFE...bana hiç fırsat vermediği için anca zaman bulabildim..şimdide banyo yaptı ve mışıl mışıl uyuyor...umarım uyanmaz atom karınca...
ne çabuk geçmiş günler daha dün sizlerle paylaşmış gibiyim sanki hamile olduğumu...o kadar güzel bir duyguymuşki anlatamam asla...dilerim RABBİM isteyen herkese yaşatır bu duyguyu...en kısa zamanda paylaşırım minnoşumun resimlerini sizlerle...tekrar aranızda olmak harika...:36_3_12:
Allah bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin inş. adıda çok güzelmiş TUNÇ EFE...;)

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için...

gms

Tepki Skoru
0
öğretmenim brn gamze güllü anca kayıt olabildim daha az önce oldum hemen size baktım tabikide;) çok ösledim sizi yaaa maşallah tunç çok yakışıklı olcak;) eee..kimin çocuğuuuu..tüüü tüüü tüüüü..maşallah;) numaranızda yok 26 ağustosda arıcaktım çok merak ettim sizi sonunda gördüm.. çoooooo..k sewindirik oldum.. kendinize iyi bakın..hmm bide unutmadan atom karınca üsme sakın bisim öğretmenimisi;))

Tepki Skoru
0
canım gamzecim..bende msjını yeni gördüm ve çoook sevindim inan...yaaa işte nihayet doğdu minnoşum ve çok şükür çokta sağlıklı.şimdi 4,5 aylık...hepinizi çok özledim ve çoook öpüyorum...arkadaşlarınada çok slm söyle benden....

Tepki Skoru
0
canım ya maşşallah büyütmüşsün şekeri.malatyaya gelince bizimkileri buluşturalım da arkadaş edinsinler

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle