Merhabalar formunuz çok güzel inanılmaz yararlanacağım paylaşımlar mevcut bu yıl okuöncesi 3.sınıfım formunuzdan faydalanmak istiyorum ancak ne varki en büyük sorun formunuzda sitenizde gezinemem yani üst kısımlardan aşağıya doğru ,veya sağa sola kaydırma çubuklarıyla yada bir paylaşımın içine girip oradan faydalanıp dilediğim gibi çıkamamak gibi sorunlar oluyor yani demek istediğim hiçbir şekilde hızlıca bir paylaşımdan diğerine geçiş olmuyor bir alt paylaşımın içindeysem sonra oradan çıkıp başka bir alt foruma geçiş çok zaman alarak oluyor zaten sitenize girdiğim her an bunu yaşıyorum kesinlikle forumunuzda bir ağırlık söz konusu o kadar çok üst sıralardan aşağıya inmek imkansız oluyorki çok vakit kaybı ve sinir bozucu bir durum oluyor bende çok bol vakte sahip değilim biran önce ulaşmak istediğim konuya ulaşmayı beklerken daha ben açtığım sayfanın alt sıralarına gelemiyorum yada başka sayfaya geçemiyorum öyle oluncada hiçbir faydanızı göremiyorum .kesinlikle benim bilgisayarım ağaır falan değil başka sitelerde forumlarda jet hızıyla ulaşıyorum herşeye sorun sizin forumunuzun ağır açılmasında ağır aşağı yukarı hareket etmesinde inanın şu şikayet öneri kısmına gelebilmek için 20 dakikada forumun en üst kısmından buraya zorla inebildim .başkaları nasıl faydalanıyor doğrusu ilginç. daha öncede şikayetim olmuştu bu konuda ama hiç cvp gelmedi. formunuzdan gerçekten faydalanmak istiyorum ama eğer sorun halledilirse.tşk ediyorum.