- Tepki Skoru
- 0
ben diyarbakır/silvan/taşpınar köyü sizler nereler puanlar kaç?benim 26 dan geldi.puan 56.255sizlerin puan ve yerler?
benimde diyarbakır lice lice ilköğretim bilgisi olan varmı 26 dan geldi çok şaşkınım lice ye atatnan varsa buluşalım lütfen
msn ni alıyım senin arkadaşım gidince görüşürüz.haberleşelim mümkünsesaol cnm.hayırlısı artık silvandan kiralık ev bulabilcezmi acaba? sen nerde kalıyorsun taşpınar köyü dağlık köymü acaba?
arkadaşım benim puanım 55 ti 25.tercihimdi. Ev bulmak biraz zor olabilirmiş.
merkezde kalmayı düşünüyorum nasıl olur sizce kaç saat merkeze ulaşım problem olur mu eskişehirden geliyorum çok zorlanıcam orada biliyorummsevgili hocam öncelikle hayırlı olsun. ben licede 1 yıl 3 ay çalıştım. eşdurumundan yeni geldim çok şükür. nerden gidiyorsunuz bilemiyorum ama licede sosyal hayat yok bunu unutmayın. bir ilçe ama ilçe gibi değil. kesinlikle hiçbir sorun yaşamazsınız.korkmayın. lice ilköğretim çok iyi değil ama olsun hocam, dayanılmayacak biyer değil. içiniz rahat gidin, güvenlik kurallarına uyun ve bolbol kahkaha atın. ancak böylelikle zaman kolay geçiyor. hemen öğretmen evini arayın hocam yer bulamayabilirsiniz. bir sorunuz varsa açıkça sorabilirsiniz bana hocam. hoşçakalın.
hocam bende diyarbakır silvan aşağı veysi i.ö.o. atandım denizliden gideceğim silvana 11 km diyarbakıra 90 km imiş silvanda öğretmen evi varmı ve okulu biliyormusunuz nasıl acabane kadar telaş yapmışsın böle... nerden geliceksin bilmiyorum ama rahat ol. hiç görmediğin ilgiyi göreceksin halkından hocalardan askerlerden polislerden... merak etme. kiralık ev çok rahat bulursun sobalı istersen 150 200e, kaloriferli istersen 300 350ye ev bulursun. gideceğin yere geliş gidiş yapacaksın. gideceğin okulu bilmiyorum ama 53 puanlı bir arkdaşıma yazdırmıştım okulu araştırıp.
bir süre öğretmen evinde kalman uygun olur. en azından bi kaç arkadaş edinene kadar. gelir gelmez ev tutma taraftarı olma. çünkü evlerini ayıran binlerce kişi var öyle tanımadan aynı eve çıkıp. bura küçük yer o inanla mutlaka yüzyüze geleceğini düşünmek zorundasın.relax... ha bide şanslısın köy olduğu için merkezin hizmet puanı 14 diyarbakır merkez, istanbul puanı kadar. senin ya 22 ya 26 tam bilmiyorum. tayinle değil ama ya kadro yada eş durumu burdan kurtuluşun ve tabi benimde
![]()
hocam bende hazronun ormankaya i.ö.o atandım 5 yaşında oglum var ne yapcam bilmiyorum öğretmenler lojmanda kalıyolarmış ilçeye gidip gelen yok yanikalabileceğin polis evi (burada yakının polis olmasa bile polis evinde kalabilirsin),öğremen evi ve bi otel var. öğretmen evi diğerlerne göre fiyatı daha uygun. ama gelmeden önce yer ayırmanı tavsiye ediyorum. ortada kalma riskini kaldırır. aşağı veysi hakkında pek bilgim yok. milli eğitimi arayıp okulun müdürünün numarasını alıp detaylı bilgi alabilirsin. böylece aklında soru işaretleri kalmaz. bilmiyorum daha önce doğuya geldin mi ama ben ağlaya ağlaya sinir krizlerine girererk gelmiştim abartmıyorum. ama o kadar tela yapılacak biyer değil. sadece daha az insanla samimi olmanı tavsiye ederim. herkesle değil.
hocam hazroya gitmedim ama silvanın hazroya nazaran dha iyi olduunu biliyorum. Rabbim yrdımcınız olsun.hocam bende hazronun ormankaya i.ö.o atandım 5 yaşında oglum var ne yapcam bilmiyorum öğretmenler lojmanda kalıyolarmış ilçeye gidip gelen yok yani