Doğa bilinci geliştirmeye yönelik proje

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan songülderen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@songülderen
stajda böle bir etkinlik var neler yapışır pek anlamadım açıkcası doğa bilincini geliştirmeyue yönelik proje çalışması aşama aşama gerçekleşecek die yazıo neler yapılabilir fikri olan yazabilirmi:congratulationscut4

evet arkadaşım haftalardır bende arıyorum ama yokk:( birde işin aksi tarafı bizim thu hocası hamile ve doğum iznine ayrılıyor mayıs ilk haftasi ogüne kadar dosyamızı teslim etcekmişiz yoksa sıfır veririm diyor ne yapcam valla bilmiyorum arkadaşlar paylaşım bekliyoru<z lütfennn:,(

canım ben orman maketi yaptım. kurumuş yanmış bir orman maketi ve yeşillikler içinde ikinci bir maket belki sende yapabilirsin.

hayır bu şeklde bişey olmaz dedi hoca kısaca geri dönüşümü olacak bişe mesela kağıt geri dönüşümü var piller de öyle ama hoca bunlardan değişik bişi istiyor yinede paylaşım için teşekkür ederim

arkadaşlar doğa bilincini geliştirmeye yönelik proje çalışmasında biz okul bahçesine çiçek ekimi yapıyoruz.tabi çiçekler mevsimine uygun olacak.çocuk sayısı kadar çiçekler olursa daha iyi olur

biz de büyük bir tabaka kalın kartona tablo yapıcaz.9 kişiyiz üçerli grup olarak yapılacak.herkezin manzara resmi farklı olacak.tabloda ki her şey geri dönüşümü olabilecek materyallerden olacak öğretmen böyle istedi.nasıl yapıştırıcaksak bazı materyalleri.bilmiyorum yapınca görücez bakalım.okulun giriş katına asılacak tablomuz ve orada kalacak.yarın birgün bellimi olur bu okula öğretmen oursunuz bunu ben yapmıştım dersiniz diyor hocamız.ne diyim inş.

mqyıs ayında izne ayrılacak öğretmenin öğrencisi olan arkadaşım bu onun özel sorunu bunu ben,ce fakulteyle paylaşmalısın bu şekilde yapılırsa size haksızlık olur bizde ynı sorunları yaşıyoruz geri dönüşüm projesi olarak ne yapıcaz bilmiyorum aslında herşey olabilir naylaon torbalar kagıt keseler önemli olan bunları projeye dönüştürmek bir etkinlikte kullanmak umarım hepimiz alnımızın akıyla çıkarız bu işten

ben doğa bilincilini geliştirmeye yönelik olarak,çocukları hayvan barınağına ziyarete götürdüm ve çok güzle geçti.bilinçsiz ve sağlıksız bir şekilde çevrede dolaşan ve üreyen hayvanların nasıl barınaklarda kısırlaştırıldığı ve sağlık kontrollerinden geçtiği, beslendiği hakkında veteriner ile ile söyleşi yaptık..küçük bir jest olarak baranağa giderken kedi ve köpek mamaları götürdük..sizede tavsiye ederim.

ben yaptırdım doğa bilincini pil geri dönüşüm konu olarak aldım.pille ilgili slayt izlettirdim. daha sonra sohbet ettik çocuklarla pil resimleri boyatım katon kutunu etrafına yapıştırdık ve ilk pili ben attım.Ark biride kirli temiz deniz yaptırdı.birdaha fikir verecek olursam suyun tasarrufun yaptırmışlar çok güzel olmuştu.bu bilgi için inş geç değildir telafisi olanlara yarar inş

arkadaşlar doğa bilincini geliştirmeye yönelik proje çalışmasında biz okul bahçesine çiçek ekimi yapıyoruz.tabi çiçekler mevsimine uygun olacak.çocuk sayısı kadar çiçekler olursa daha iyi olur
arkadaşlar bu etkinliğin planı nasıl olacak.

hocam bana o piller ile ilgili slaytını yollarmısın harun301kd*************

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri