- Tepki Skoru
- 0
Arkadaşlar kim nereyi yazacak?Ona göre tercih yapalım.Ben daha çok doğu yazacağım
72,693 anca sıra gelir.Tabi gelirse
kesin yazacak mısın edremıtı bende yazmayı düşünüyordum ama benım puanım 76 bana sıra gelmez umarım senın için hayırlısı olur . istediğimiz yerleri yazmamız ıyı olacak cunku ölü tercıh yapacaktım...bende sadece balıkesir edremit yazacağım.(Sarıkız anaokulu)puanım 78.435.İnşallah olur.
canım eğer doğu yazacaksan ığdır-merkez yazabilirsin.. doğuda gidilebilecek yerlerden bi tanesi ığdır. ben geçen yıl aralık atamasında 72.892 ile atandım. okullarda yardımcı olabilirim. özel mesaj yolu ile görüşelimArkadaşlar kim nereyi yazacak?Ona göre tercih yapalım.Ben daha çok doğu yazacağım72,693 anca sıra gelir.Tabi gelirse
![]()
Arkadaşım ben de doğu ve güneydoğu yazıcam. Iğdır da nasıl şartlar? çok soğuktur mutlaka. Puanım 73.653 olunca çok fazla seçeneğim yok malesef..canım eğer doğu yazacaksan ığdır-merkez yazabilirsin.. doğuda gidilebilecek yerlerden bi tanesi ığdır. ben geçen yıl aralık atamasında 72.892 ile atandım. okullarda yardımcı olabilirim. özel mesaj yolu ile görüşelim