Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ekmek uÇtuu... Sinavi boŞverİn artik...acİİll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki Skoru
0
Arkadaşlar biz sınavın derdine düştük eğitim gerçektende aksamıyoo.. OkulÖncesi için kursla öğretmen alcaklarmış.Bunun hazırlığı var ve neredeyse tamamlanmış.Biz sınav olsun-olmasın derken yerimize haramzadeler gelip oturcak.Çook Acil bişeyler yapmalıyız.Buyrun bunun üzerinde yorumlar yapalım çareler arayalım ve lütfen engel olalım.

Tepki Skoru
0
biz ne güne duruyoruzda kurs açıyorlar yaaaaaaaaa net bilgimi hocam nerden öğrendiniz kaynak neeeeee

Tepki Skoru
0
nerden duydun bunu ya kaynago var mı hocam ???

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bikaç gün önce altyazı geçmiş.Bu gün de memurlarnette yazı var.Haberimiz olmadan ne işler dönüyomuş meğer.Eşi öğretmen olan hakim ve savcıların başvuruları sonucu ucu çookk açık bir şekilde tayin istemleri değerlendirmeye alıncakmış.Bu işin kokusu kötü çıkıyo.Önce okulöncesi için kurs sonra bu haber.Bize yeterli sayı kalmıcak

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kaç zamandır yoktum inanın yazmaya bile gücüm kalmadı hepinizin kandili mübarek olsun açılacak kursların okul öncesi çocukları içim yetenek kursları oldugunu zannediyorum nete yazında içerigi öyle çıkıyor ancak şu an canım çok sıkıldı az önce bir arkadaşımla konuştum kendisi bizim bölümden degil ve 2 yıllık mezun bulundugu ilçede ücretli nolarak başvurmuş bizim bölüme anlayacagınız bizim meslek ayaklar altında ne yapcaz acil bir şeyler yapalım

Tepki Skoru
0
evet biz basvurmucaz desekte cok önlisans var ve hepsi basvuruyo

Tepki Skoru
0
sayın site yöneticileri lütfen harekete geçelim meslegimiz ayaklar altına alınmaya başladı bakanlığa gidip dilekçe verseniz sonuçta bir ünvanınız var üye listeniz kalabalık bayramdan sonra herşey bitecek arkadaşlar üstelik bizlerde açıkta kalacagız öyleki ücretli yi bile alakasız 2 yıllık bölümler dolduracak

Tepki Skoru
0
filiz79 hocam memurlarnet teki haberi okudunuzmu peki? bununla ilgili bilgi yada görüşünüz varsa alabilirmiyim.İçim çook daraldı şu mübarek gecede.Haberimiz olmadan yerimize birileri isdihdam edilcek,görünen köy bu

Tepki Skoru
0
başlıgı nedir hocam yazının hangi sayfada şuıan bi bakıyım

Tepki Skoru
0
Okul öncesinde yetenek kursları açılacak!

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Kurslar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı...

Yönetmeliğin 15. maddesinin 1. fıkrasında yapılan değişiklikle, ''okul öncesi eğitimi çağındaki çocuklar için dil, spor, resim ve müzik gibi alanlarda yaş gruplarına uygun olarak hazırlanmış programların uygulanacağı kurslar'' açılacak.
abbas güçlü den alıntıdır ne demek şimdi buu

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu da ne demek oluyo biz burada 4 yıllık mezunlar dururken ne kursu şimdi bu

Tepki Skoru
0
Hakim ve savcı eşleri geçici olarak görevlendirilecek' 05-09-2010 haberi

Tepki Skoru
0
bu neyyaaa ben hala mail atıyorum hiç bişii olcağı yok..

Tepki Skoru
0
Sabah olmasını bekliyorum açıkcası.Alakası olsun olmasın ne kadar sendika varsa telefon açıp bizzat konuşmayı düşünüyorum.Maille zaman kaybediyoruz anlaşılan.onca emek yok sayılıyo baksanıza. Hangi sendika ilgilenirse artık.Denemeye devam.Bana destek olup sizde telefon ederseniz hepimizin hayrına olur.Sonuçta hepimizin geleceği.

Tepki Skoru
0
Sabah olmasını bekliyorum açıkcası.Alakası olsun olmasın ne kadar sendika varsa telefon açıp bizzat konuşmayı düşünüyorum.Maille zaman kaybediyoruz anlaşılan.onca emek yok sayılıyo baksanıza. Hangi sendika ilgilenirse artık.Denemeye devam.Bana destek olup sizde telefon ederseniz hepimizin hayrına olur.Sonuçta hepimizin geleceği.
hocam telefon numaralarını paylaşırsanız iyi olur. bunlar bizimle alay ediyorlar ne demek ya bu

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu kurslar çocuklar için lütfen saptırıp moralimizi daha çok bozmayalım

Tepki Skoru
0
hani biz çalışırken dışardan bazı hocalar geliyordu folklör ingilizce drama gibi buda onun gibi sanırım teorik bilgi verecekler çocuklara bence sorun yıook

Tepki Skoru
0
yaa arkadaslar lutfen okudugunuzu ıyı anlayın ne kursu atayım ben size o haberı...ögrencılere acılıyor kurs...lüğtfen duzgun alayın okudugunuzu haber turkte cıkan yazıyı da abbas guclunun sıtesınde verdı o haberı ıste lınk ....olayı farklı yonlere cekmeyın...dıkkatlıce anlamadan farklı yorumlar yapmayın....işte o kurs haberi....kime verılıyormus ıyıce anlayın....

Okul Öncesi E?itim | abbasguclu.com.tr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle