Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ekmek uÇtuu... Sinavi boŞverİn artik...acİİll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki Skoru
0
Peki hocam,diyelim çocuklar için.Biz yanlış değerlendirdik.Peki bu hakim savcı eşleriyle ilgili habere ne demeli

Tepki Skoru
0
artık meilerimizin bir anlamı yok bende meb e gidicem şikayet dilekçesi verecegim

Tepki Skoru
0
cocuklara verılıyor o kurslar....aılelerı ılgılendırıyor....yanı cocuklar yetenkelerıne göre secılıcekler

Tepki Skoru
0
Sevgili Kamudanhaber ziyaretçileri, bugün sizlere aslında Milli Eğitim Bakanlığı için pekte yadırganmayacak olan torpilli bir eş durumu atamısını belgeleriyle sunacağız.

Bu haberi tüm öğretmenler okuyacak, şüphesiz belgeleri ve Milli Eğitim Bakanlığının yönetmeliklerini az çok bilen insanlar işte torpilin belgesi diyecek bir kaç arkadaşıyla bu torpili muhabbet edecek, bir kaç yorum yazacak ve unutup gidecek..

Bu haberi çok iyi biliyoruz ki Milli Eğitim Bakanlığındaki bürokratlar, özellikle atamaya bakan yetkililer ve Bakan Hanım danışmanları da okuyacak ancak bu torpil işleri onlarıda enterese etmeyecek. Çünkü onlarda bu haberlere alıştı.

Tek ümidimiz ise hala adalete inancı olan sendikalar ve yöneticileri olacak, Onlarda bu haberi okuyacak buna da kesinlikle iman ediyoruz. Ama bakalım bu sendikalardan hangisi çıkıp bu torpilli atamaya baş kaldıracak, bunuda zamanla izleyip test edeceğiz.

HABERİN KONUSU : EŞ DURUMU ÖĞRETMEN ATAMASI

Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı yaz aylarında kadrolu öğretmenlere özür grubu tayinlerini açtı. İlk önce verilmeyen il emri uygulaması 23.07.2010 tarihindeki Bakanlığın BASIN AÇIKLAMASI ile öğretmenlere verildi.

Öğretmenlerin yer değiştirme kılavuzunda ve basın açıklamasında Milli Eğitim Bakanlığı açıkca şu ibareyi yönetmelik normu olarak kural halinde öğretmenlere duyurdu.

Özür durumundan yer değiştirmek isteyenler, alanında ilan edilen eğitim kurumlarından en fazla 25 eğitim kurumunu tercih edebileceklerdir. Yer değiştirmek isteyenler öncelikle tercih ettikleri eğitim kurumlarına, tercih ettikleri eğitim kurumlarına atanamadıkları takdirde aynı ilde boş kalan diğer eğitim kurumlarına atanmak için 26’ncı tercihi işaretleyebileceklerdir.

Burada Milli Eğitim Bakanlığı açıkca il emri için şu ibareyi öğretmenlere duyurdu. Sizlere açılacak il emri uygulamasında 26. tercih yani il emri uygulamasını istemeniz için ve butonun aktif olması için 25 tercih yapmak zorundasınız dedi.

Tabiki kanunlara yönetmeliklere karşı boynu kıldan ince olan kişiler bu ülkenin temiz, onurlu, dürüst vatandaşları olan bu öğretmenlerimiz, 25 tercih hakkınıda kullanıp tercih yaptılar ve 26. tercih butonu yani il emri aktif oldu ve il emrini istediler.

Ancak belli bir grup yada öğretmenler arasında kendini ayrıcalıklı hisseden kişiler var ki bunlar 25 tercih yapma gereği bile duymadılar. İstedikleri okulları yazdılar, bu kişilere 25 tercih yapmamalarına rağmen il emrine atama butonu aktif duruma geldi.

Şimdi birileri şunu düşünebilir atama yapılacak ilde açık 25 okul varmıydı ? Bu okullar sisteme yansıdı mı ?

Evet efendim atama yapılacak ilde sınıf öğretmenliği branşından 25 okuldan fazla okul tercih için öğretmenlere açılmıştı. Onurlu, dürüst öğretmenlerimiz bu 25 okulu yazdıktan sonra 26. tercihi yani il emrini istediler.

Tepki Skoru
0
Bu haber güncel haberler kısmında baş sayfamızda forumun.Devamıda var,merak edenler için.Çok iyi bir gözlem ve tespit yapılmış.Burda şöylemi böylemi demek yerine daha aktif olsak diyorum.Bu sınav için alım çok çok az olursa şaşırmam.

Tepki Skoru
0
tamam hadi yarın ne yapabilirsek yapalım ama sadece mail olmaz meb artık ögretmen almaktan çıktı işçi bulma kurumu gibi oldu ne kadar işsiz varsa alıyor

Tepki Skoru
0
Hay sen çok yaşa filiz hocam.Benzetme süper,işçi bulma kurumu gibi evet.Anlaşılan MEB e giderek bişey elde edemicez.Sabah sendikaların telefonlarına ulaşıp görüşmeyi koydum kafama.Bizimle alakalı olsun olmasın farketmicek benim için.Birileri duysun yeterli.Eğitim-sen,Eğitimbirsen,memursen,artık ne varsa..tütün işçileri birliğine bile telefon açcam..Belgeli melgeli torpil işte.Başlangıçta açık çook fazlaydı.Sadece sıralamda içindi sınav sözde.Şu hale bakın bir.Bi kaşıkçı sepetini atamadıkları kaldı bölüme.Bize gelince yok.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar,sendikaların umurunda falan değiliz.Medyadan da ses yok.Şu iki satır yazdıklarımızı okuyan bir allahın kulu yok yok yok !!! Yırtındığımız,sayfa sayfa yazıp doldurduğumuz,hemen hemen aynı başlıkları açıp durduğumuz derdimizi anlattığımız sitenini yöneticilerinden bile çıt yok.Herkes takmış nazar boncuklarını seyrüsefada.Bizim branşımıza eğitim verecek olanları değil;çocuklara tüm gün boya yaptırıp kendi hallerine bırakıp oyun oynatacak öğretmencikleri alacaklar.Sorduğun zaman şahane bir anaokulu öğretmeniyim,kolay iş diyecekler bir de...Bizim işimizden kolayı var mı ?? Çocukların sümüğünü sil,karnını doyur,oyun oynat,boyama yaptır hooop kap parayı !!! Gidin arkadşalarım,hepiniz ücretliye başvurun.Elalemin çoluk çocuğu ''eğitim alsın''bari,sevaptır...

Tepki Skoru
0
izmir hocam valla hiç bu kadar sinirlenmemiştim zaman herşeyin ilacı diyordum ama zaman bizim için kötü sonuçlar doguracak gibi meb şimdi alakasız bölümlerle dolduruyor bizim bölümü peki ya sonra bir şekilde kpss sonuçlanacak kadrolular yerleşlince açık kalmayacak ki sözleşmeli alım olsun zaten kadroluların dişındaki yerler hep dolu görünecek ne yapcaz hocam ..............

Tepki Skoru
0
nimet hanımdan talimat vermiştir kim gelirse alın ücretli köleliğe diye yazıklar olsun ,,,ne bölümmüş beee okuduğumuz herkesin gözü varmış.. bu kopya olayoı meb e yaradı bu seneyi bedavadan geçirecekler

Tepki Skoru
0
nimet hanımdan talimat vermiştir kim gelirse alın ücretli köleliğe diye yazıklar olsun ,,,ne bölümmüş beee okuduğumuz herkesin gözü varmış.. bu kopya olayoı meb e yaradı bu seneyi bedavadan geçirecekler
aynen hocam ize katılıyorum. bir öğretmenin devlete maliyeti ne kadar... adamlar 1kişi alıpta o maliyeti ödemek yerine 1=3 zihniyeti ile devam ediyorlar.ama bizlerde de uç var. hiç kimse buna razı gelmese bu çözüm yerine farklı bir yol bulacaklardı.

Tepki Skoru
0
sayın site yöneticileri neden sildiniz ekmek uçtu başlıgını ne oldu kimseye hakaret etmedik lütfen bir açıklama ne hoşunuza gitmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle