Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Erasmus

rux

Tepki Skoru
0
arkadaşlar aranızda erasmusa başvuran yada giden var mı?

Tepki Skoru
0
bizim sınıftan 3 arkadaş gidiyor bu sene 2 si italya öbürüde slovenya ya gidecekler

rux

Tepki Skoru
0
slm fayran sen 19 Mayıs atakum eğitimdemisin kaçıncı sınıfsın?Bende başvurmayı düşünüyorum ama daha ayrıntılı bilgi almam lazım teşekkürler şimdiden iyi günler...

Tepki Skoru
0
sinop üniversitesi mağduruyum.sınawı ve mulakatı kazanmama ragmen unıversıte oldugumuz ıçın yapılan anlaşma iptal oldu.hollandaya gidicektım. kasım a kadar tekrar anlaşma yapılırsa gidicem pek umudum kalmadı ama...
umarım siz gidersiniz.sınawda 80 soru vardı vocabulary agırlıklıydı.grammer pek yoktu.

Tepki Skoru
0
slm fayran sen 19 Mayıs atakum eğitimdemisin kaçıncı sınıfsın?Bende başvurmayı düşünüyorum ama daha ayrıntılı bilgi almam lazım teşekkürler şimdiden iyi günler...
evet atakumdayım 4.sınıftayım merak ettiklerine yardımcı olmaya çalışırım umarım sende gidersin

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben de okul önc öğretmenliği birinci sınıfım bende erasmusdan faydalanmak istiyorum ama başörtüsü sorun oluyor mu?bu konuda bi bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.ona göre çalışıcam:))

Tepki Skoru
0
merhabalar canım.hayır basörtüsü sorun olmuyor.yanı benım 2 arkadasım basörtulu olmalarına ragmen erasmus ile yurt dısına gıdebıldıler.basarılar dıelrım sana. ınsallah gıdersın :) kib

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle