Gazİantep yazacak olanlar varmi? Yardimci olabilirim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asudeyim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
ante yazıcam ama nasıl bir yer bende bilmiyorum

ante yazıcam ama nasıl bir yer bende bilmiyorum

antep çok güzeldir hocam ama acılan okullar antebin ilceleri ve ilcelere baglı köyle hepside uzak yerler yani o acıdan bişey diyemiyorum
ama antep güzel bi şehirdir

kum tanesi puanınız kaçtı acaba
bende yazıcam ama acıkcası endişeliyim çünkü diger yazacak olanların puanları benden yüksek 43.49

Bende yazıcam arkadaşlar 44,845 puanım

ben de yazıyorum arkadaşlar puanım 45.390 hayırlısıyla inş

benim uan 47 656 hocam yani köyleri nasıldır ulaşım filan

benim uan 47 656 hocam yani köyleri nasıldır ulaşım filan

ulasım sıkıntısı ilçelere yok gayet iyi.. ama ilceden köylerine ulasmak nasıldır bilemem eger burdaki gibi ise biraz zordur günde bi araba kalkıyo sabah yada haftada bir posta arabası oluyo urfada ilçe köylere

Arkadaşlar ben nizip i yazmayı düşünüyorum benim puanım 46.933 .Benden puanı fazla olupta yazan varmı ? merak ediyorum çok kişi olursa yazmam lütfen yardımcı olalım birbirimize...

bende yazmayı düşünüyordum ama eşim nizip li bi arkadaşını aradı ve köylerin ilçeye 35-40 km uzaktaki köyler olduğunu söyledi.. ulaşımları hakkında çok fazla fikir sahibi değiliz ...karar veremedim yazıp yazmama konusunda..

ilçeden köylere ulasım zordur söyleyince istemiyor oluyo yönlendiriyo oluyo adımız ama ben gercekleri söylüyorum
merkez köyler bile bir saattan aşagı sürmüyor
bunlarda kaldıki ilçeye baglı köyler baya ücra yerler :((

bide zaten bizden sonra baya bi yüksek puanlı insan var baksanıza 50 küsürler filan:( aslında herkes kendi memleketini yazsa ya ne güzel olur:((((( aglamak istiyorum yaaaaaa

yokmu hocam başka antebi yazacak olan bu kadarmıyız

ben gaziantepliyim anteple ilgili okadar çok şey yazmışsınızki ben bile tercih etmek istiyorum ama ben antepli olduğum halde yazmıyacam anteple ilgili daha doğrusu güney doğuylala ilgili sorularınızı alabilim :)))bide antep okadar da güzel bi şehir değil arkadaşlar yerleşim olarak merkeze ulaşım iyi ama ilçeleri için aynı şeyleri söyleyemeyecem
herkese bol şans

ben gaziantepliyim anteple ilgili okadar çok şey yazmışsınızki ben bile tercih etmek istiyorum ama ben antepli olduğum halde yazmıyacam anteple ilgili daha doğrusu güney doğuylala ilgili sorularınızı alabilim :)))bide antep okadar da güzel bi şehir değil arkadaşlar yerleşim olarak merkeze ulaşım iyi ama ilçeleri için aynı şeyleri söyleyemeyecem
herkese bol şans
size katılıyorum memleketli hocalarım kızmasın ama bende antebi begenmedim sadece esım istiyor diye yazmam gerekiyor kayınvalidemden dolayı
insanları biraz fazla dedikoducu yobazlar evine kardesin girse dedıkodusunu yapıyolar bide köylere ben baktım ulasım cooook zor cok :S
bu benim düşüncem lütfen tepki vermeyin eleştiri yapma özgürlügüne sahibim :)

bende yazmayı düşünüyorum nizip falan 47.224

bende yazacağım 47.126

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri