Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

gelinciklerden bir kaç etkinlikk...

Tepki Skoru
0
yumurta kasalarının farklı bir kullanımı :thumbsup:teşekkürler.....

Tepki Skoru
0
rica ederim arkadaşlarr..güzell fikirleriniz için ben teşekkür ederimm:D:D

Tepki Skoru
0
:thumbsup:Evinizi ;Grafon kağıtlarını buruşturarak(küçük toplar yapmayın grafon kağıdını zemine yayın ve elinizle sağa sola toplayarak)(ama zeminde yapıştırıcı olarak tutkal kullanmanı tavsiye ederim),gazete ve dergilerden kesilen çeşitli resimlerle ve guaj boya ile,renkli peçetelerle,renkli tuz seramiği küçük yassı toplar yapılarak (kurutup),çeşitli kumaş parçaları ile(kırk yama gibi eşkenar üçgen kesebilirsiniz,sürfile makası ile(tırtıklı kesen makas)keserek)şimdilik aklıma bu kadar geldi.Ayrıca diğer faaliyetlerin çok güzel kaydettim.Mikroba bayıldım aynısını yapıcam
çok teşekkür ederim.Kolay gelsin.:36_3_3:

Tepki Skoru
0
Ben diğer sayfaları okumamışım özür dilerim.

Tepki Skoru
0
cancim' Alıntı:
:thumbsup:Evinizi ;Grafon kağıtlarını buruşturarak(küçük toplar yapmayın grafon kağıdını zemine yayın ve elinizle sağa sola toplayarak)(ama zeminde yapıştırıcı olarak tutkal kullanmanı tavsiye ederim),gazete ve dergilerden kesilen çeşitli resimlerle ve guaj boya ile,renkli peçetelerle,renkli tuz seramiği küçük yassı toplar yapılarak (kurutup),çeşitli kumaş parçaları ile(kırk yama gibi eşkenar üçgen kesebilirsiniz,sürfile makası ile(tırtıklı kesen makas)keserek)şimdilik aklıma bu kadar geldi.Ayrıca diğer faaliyetlerin çok güzel kaydettim.Mikroba bayıldım aynısını yapıcam
çok teşekkür ederim.Kolay gelsin.:36_3_3:
cancim' Alıntı:
Ben diğer sayfaları okumamışım özür dilerim.
özür olur mu hiçç..çok güzell fikirler bunlarr..eminimm diğer arkadaşların çokk işine yarayacaktırr...teşekkür ederimm...

nanelimon' Alıntı:
çok tatlı teşekkürler
rica ederimm..

Tepki Skoru
0
tikurzena' Alıntı:
pınarımmm evimizi makarna ile kaplayıp soba boyası ile boyadık.çok güzell oldu parıll parıll..bu hafta da bahçe dizaynını yapacağızz inşallahh...
fotoğraf çekme şansım olsaydı keşke bitmiş halini de eklerdim buraya..çok güzell oldu...

güzell fikrin içinn bir kez daha teşekkür ederimm pınarımm:D:D:D

tikucum ne demek.ben teşekür ederim bizimle paylaştığın için.keşke fotoğraf çekme şansın olsaydı biz de görseydik. eminim süper olmuştur.

Tepki Skoru
0
çok güzel olmuş canımcım gelinciklerinin yaptıkları:):):)teşekkür ettim:):):):)

Tepki Skoru
0
ay mikrop harika olmuuş. paylaşım için teşekkürler

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00