Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Gururla beğenilerinize sunarım :)

Tepki Skoru
0
ne yaptırsam ne yaptırsam diye düşürken.Yukarı bak filmi aklıma geldi.Bunun etkinliğini yapsak nasıl yaparız diye düşünürken ortaya bunlar çıktı.Fotoğrafları telefonla çektiğim için çok net değiller aancak temel hatları belli.Sadece balonlR BENİM kendime yaptığım.Diğerleri öğrencilerimin emekleri.Ne çok balon çizdim yaaa...

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
çoook sevdiğim bi filmdirr :)) çook güzel olmuuş,teşekkürler paylaşım içiinn =)

Tepki Skoru
0
ne güzel düşünmüşsünüz öğretmenim:))..ben bu el işi kağıdına çizmenin kolay yolunu buldum..A4 kağıdına çiziyorum şekilleri.. el işi kağıtlarını da A4 boyutunda kesip fotokopi makinesinin kağıt haznesine koyuyorum..tek tuşla bi sürü şekil.tavsiye ederim..korkmanıza gerek yok çok güzel çıkıyo şekiller!

Tepki Skoru
0
ne güzel düşünmüşsünüz öğretmenim:))..ben bu el işi kağıdına çizmenin kolay yolunu buldum..A4 kağıdına çiziyorum şekilleri.. el işi kağıtlarını da A4 boyutunda kesip fotokopi makinesinin kağıt haznesine koyuyorum..tek tuşla bi sürü şekil.tavsiye ederim..korkmanıza gerek yok çok güzel çıkıyo şekiller!
işte bu mesleğin bu forumun yararı pratik bilgielr çok teşekkür ederim selvi hocam ayrıca nimet sanada teşekkrler :)

Tepki Skoru
0
teşekkürler selvi hocam geçen sene sizin bu tavsiyenizi forumda görmüşdüm uyguluyodum ancak bu sene farklı bir okuldayım ve fotokopi makinasının toneri çabuk bitiyomuş benim yüzümden 2 kere uyardılar artık fotokopi makinesine yaklaşmıyorum. (eğitim setlerim varmış kitap aldırmışım onları kullanıcakmışım) bu konuda biraz dertliyim de :(

Tepki Skoru
0
bu arada arkadaşlar Koray avcı çakman'ın yaramaz balonlar diye bir hikaye kitabı var bu etkinliği uygulayacağınız gün okuyabileceğiniz bir hikaye ben çok beğeniyorum tavsiye ederim :)
yapa yayınlarının. Draması yapılabir hikayeden sonra çok güzel oluyor

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.