Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hadi arkadaşlar lütfen destek verin!!!

Tepki Skoru
0
AKİM VE BİMER'İN ÜCRETSİZ BAŞVURU HATLARININ KİTLENMESİ OLACAKTIR!!!
BUGÜN KENDİSİYLE BİRLİKTE EŞ DOST AKRABA ARATABİLDİĞİ KADAR İNSANA BU ÜCRETSİZ NUMARALARI ARATAN TEZ ZAMANDA İSTEDİĞİ YERE ATANIR İNŞALLAH!!
ALO 150 BİMER ÜCRETSİZ BAŞVURU HATTI, ek alım için, ücretsiz bir hattı aramak zor olmasa gerek, aradığınızda valilikler çıkıyo ve kendi elleriyle bu talepleri bimere iletiyolar.. düşünsenize ülkenin her yerinden böyle yoğun bir talep geldiğini:)
akim de var ama o ücretli, gerçi kazanacağımız ek alım zaferinin yanında bir iki liralık telefon faturasının ne önemi var..
artık başkalarından bir şey beklemeyi bırakın, bu herkesin kolaylıkla yapabileceği bir eylem.. ben 3. kez aradım, sırf ben değil tüm aile fertlerim..
anne, baba, kardeş ailecek birer telefon açsak seçim öncesi bu işi bitiririz..
sonra ararım demeyin, sonra çok geç olabilir..
ALO 150 BİMER ÜCRETSİZ BAŞVURU HATTI!!!(hemen şimdi ara)
AKİM: 0 312 444 25 44(hemen şimdi ara)

memurlar nette bu konuyla ilgili bi çalışma var ben aradım mağdur olduğumuzu ek alım istediğimizi söyledim.seçim öncesi inş. olacak bu iş

Tepki Skoru
0
bende aradım azönce buarada burdaki tüm atanamayan arkadaşların ek alım istiyoruz diye başlık var facede oraya üye olmalarını istiyorum ne kadar çok talep olursa okadar çok iyi olacaktır....

Tepki Skoru
0
birlikten kuvvet doğar arkadaşlar günlerdir ses yok kimsede deyip durmayın şimdi ses zamanı herkes arasın bu no.ları enazından resmi açıklamyı sorun ek alımı sormayın lütfennnnnnnnnnnn

Tepki Skoru
0
5 bin okulöncesi öğretmeni anne baba ve akrabaları arasa seçim öncesi ne kadar tıkayabilirlerki kulaklarını geçen yıl sınavdan bi gün önce alım olmadımı oldu ama herkes kararlıydı bu yıl bu kadar hakkımız yenmişken herkes taşın altına elini koysun lütfen sadece 2 dk

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 150 bimeri arayın önce ücretsiz ama ev telefonundan şikayetini dile getirin not alıyolar akime iletiyolar......lütfennnnnnnnnnnnn

Tepki Skoru
0
sadece 2kişimiyiz yaaa bu noları arayan herkes en kısa zamanda atansın :)))))

Tepki Skoru
0
bu hafta böyle geçmeli arkadaşım durmak yok cuma gününe kadar resmi açıklama bekliyoruz artık :)

Tepki Skoru
0
mail atma zamanı arkadaşlar hepimiz birlik olalım aynı günde birçok kişiye atalım buda çok önemli eğer atanmak istiyorsak biraz da bizim çabalarımızda önemli :))türkiyenin birçok yerinde bugün başbakana mektup yollama eylemi var eğer bizlerde mail atarsak kesinlikle işe yarayacaktır......

Tepki Skoru
0
MEB, tek atama dönemine geçildiğini ve 2011’de alınacak 55 bin öğretmenin, Ağustosta
atanacağını defalarca açıkladı... "Şu an için atama bekleyen yüz binlerce öğretmen
bulunuyor. Üstüne üstlük, ortada yaşanan bir de KPSS KOP...YA skandalı ve onun bıraktığı
derin izler var.İşte bu yüzden tam da hakkıyla atanacakken, elinden hakları çalınan
öğretmenlerin perişanlığı karşısında hiç kimse duyarsız kalamaz.Üstelik bu
öğretmenlerimizden on binlercesi yıllardır atama bekliyor ve ağustosa daha çok uzun bir süre
var. Yani onlar için bir günün, bir haftanın, bir ayın, bardağı taşıran son damla gibi çok
ama çok önemi varken, 8 ay daha bekleyin demek gerçekten de çok umut kırıcı olur.
Bu sosyal ve hukuk devleti olarak adlandırılan devletimiz adaleti sağlayarak gerçek
suçluları bulmalıdır. Hak ettiğimiz ancak maalesef şu anda kopyacıların bulunduğu kadrolar
da gerçek hak edenlerine yani bizlere verilmeli ve bizlere iş olanağı sağlanmalıdır. Bunun
için de Şubat ayında ek atama ile en az 30000 kişi alınmasını mağdur öğretmenler olarak
sizlerden talep etmekteyiz.
Saygılarımızla.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar mektubun bir örneğini kopyaladım sizlerde facede bulup yollayabilirsiniz dilerseniz bu mektubu da akime bimere ve bir çok yere mail atın...

Tepki Skoru
0
Tercihler başLadı diyorLar fakat nasıL tercih yapacağım biLmiyorum yardımcı oLabiLir misiniz? Puanım 61,288 ?

Tepki Skoru
0
oohhh maşallah yaaa sabahtan beridir yalvarıyoruz bu noları arayın mail atın diye ama nafile bidahada demem zaten kimse çıkıpta bişey yazmamış bile hadi ben de pes ettim sizin gibi .............

Tepki Skoru
0
bende destekliyorum hocam inşallah herkes emeğinin karşılığını alır.allah yardımcınız olsun

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle