Hakkari buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cigdos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
kimse gitmeyecek hakkariye anlaşılan :S

kimse gitmeyecek hakkariye anlaşılan :S

arkadaşım tabi ki gidicez. Ama sınavlar açıklansın, başvuru tarihi nedir bilmiyoruz. Herşey belli olsun hemen bilet alıp eşimle birlikte ev tutmaya gideceğiz. Tarihi kesin bilmeden hareket edemiyoruz ki. Senin hangi okuldu? Sanırım sen de merkezdesin. Herşey belli olunca görüşelim.

hocam benim okul merkezde sümbül anaokulu. siz aradınızmı hakkari mem i tekrar? Tabi bide ev meselesi var ya. yalnızmı kalmayı planlıyorsunuz hocam?

hocam benim okul merkezde sümbül anaokulu. siz aradınızmı hakkari mem i tekrar? Tabi bide ev meselesi var ya. yalnızmı kalmayı planlıyorsunuz hocam?

Benim Bağlar ilköğretim.Meb'i aradım fakat ulaşamadım. Ben çocuklarım annem ve babamla birlikte gidiyorum. Eşim gelemiyor maalesef. Tarih belli olsun ev tutmaya gidicez. Okullarımız yakın heralde. orada mutlaka görüşürüz. Haberleşelim.

evet hocam görüşelim mutlaka. valla ben napıcam bilmiyorum hocam. ailemden kimse gelemiyor. çocuklarınız küçükler mi hocam? orada mı okula gidecekler? ben okulumu felan arıyorum fakat ulaşamadım kimseye. çok merak ediyorum kafam çok karışık korkuda cabası :S

evet hocam görüşelim mutlaka. valla ben napıcam bilmiyorum hocam. ailemden kimse gelemiyor. çocuklarınız küçükler mi hocam? orada mı okula gidecekler? ben okulumu felan arıyorum fakat ulaşamadım kimseye. çok merak ediyorum kafam çok karışık korkuda cabası :S

hocam merhaba nasılsınız msnden iki adresinizede mesaj attım telefon numaramı bıraktım size haberleşelim mutlaka zaman yaklaşıyor artık:(:( hakkaride mutlaka görüşelim hocam yalnız kalacak olan ikimniz varız :):):) ben de tek geliyorıum yarın bir tanıdık biriyle görüşücem hakkaride görev yapıyor iyi mahhalleri hakkında falan bilgi alıcam buraya sık giremiyorum telefonla iletişim kurarsak daha rahat görüşürüz mesajınızı bekliyorum hocam

Kızım 10,oğlum 1 yaşında. Kızım bu sene 5'e gidecek. Hiç korkmayın. Allahın izniyle gider görevimizi yaparız. Merkezde hiçbir olay yokmuş. Bakın ben ailemle gidiyorum. Orada mutlaka görüşürüz. Siz nerden geliyorsunuz? Ben İzmir'den geliyorum.

hocam merhaba nasılsınız msnden iki adresinizede mesaj attım telefon numaramı bıraktım size haberleşelim mutlaka zaman yaklaşıyor artık:(:( hakkaride mutlaka görüşelim hocam yalnız kalacak olan ikimniz varız :):):) ben de tek geliyorıum yarın bir tanıdık biriyle görüşücem hakkaride görev yapıyor iyi mahhalleri hakkında falan bilgi alıcam buraya sık giremiyorum telefonla iletişim kurarsak daha rahat görüşürüz mesajınızı bekliyorum hocam

hocam bana mailiniz gelmedi.şuan yeni açtığım adresi kullanıyorum.buradan özel mesaj atarsanız görüşürüz tlf da. ne zaman gidicez biz şimdi yaaa?

Kızım 10,oğlum 1 yaşında. Kızım bu sene 5'e gidecek. Hiç korkmayın. Allahın izniyle gider görevimizi yaparız. Merkezde hiçbir olay yokmuş. Bakın ben ailemle gidiyorum. Orada mutlaka görüşürüz. Siz nerden geliyorsunuz? Ben İzmir'den geliyorum.

valla hocam insan görmeyince korkuyor haliyle. ben de ankaradan geliyorum hocam.

hocam bana mailiniz gelmedi.şuan yeni açtığım adresi kullanıyorum.buradan özel mesaj atarsanız görüşürüz tlf da. ne zaman gidicez biz şimdi yaaa?

nasıl mesaj atılıyor özelden

merhaba arkadaşlar bende çukurcaya atandım zaten orda yaşıyorum eşimin görevi nedeni en yakın hava alanı hakkariye van vandan hakkariye tam 4 saatte gidiyorsunuz mardin iki saat diyen arkadaş hiç buraları bilmiyor sanırım mardin kızıltepedeki hava alanından hakkari otobüsle en az 7 saat arabayla en az 5 6 saat

gelecek arkadaşlar van dan gelsin mardinden hakkariye direk araba yok sadece nusaybinden günde bir tane oda sabah erken

bende hakkari yüksekovaya çıktı sözleşmeli çok kararsızım gitmeyi düşünmüyorum uzun süredr özelde çalışıyorum 51 puan almıştım

çiğdem hocam nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor

özelden mesaj attım ama ulaşmadı size sanırım eğer siz biliyorsanız telefon numaranızı mesaj atarmısınız bana

ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz arkadaşlar tarih belirleyen var mı?

ArkadaŞlar kilavuz yayinlandi nerelerdesnİz

bende hakkari yüksekovaya çıktı sözleşmeli çok kararsızım gitmeyi düşünmüyorum uzun süredr özelde çalışıyorum 51 puan almıştım

hocam yüksekova merkez mi benimde yüksekova ortaç köyüne çıktı.bakalım...kısmetse gitmeyi düşünüyorum...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri