kimse gitmeyecek hakkariye anlaşılan :S
hocam benim okul merkezde sümbül anaokulu. siz aradınızmı hakkari mem i tekrar? Tabi bide ev meselesi var ya. yalnızmı kalmayı planlıyorsunuz hocam?
evet hocam görüşelim mutlaka. valla ben napıcam bilmiyorum hocam. ailemden kimse gelemiyor. çocuklarınız küçükler mi hocam? orada mı okula gidecekler? ben okulumu felan arıyorum fakat ulaşamadım kimseye. çok merak ediyorum kafam çok karışık korkuda cabası :S
Kızım 10,oğlum 1 yaşında. Kızım bu sene 5'e gidecek. Hiç korkmayın. Allahın izniyle gider görevimizi yaparız. Merkezde hiçbir olay yokmuş. Bakın ben ailemle gidiyorum. Orada mutlaka görüşürüz. Siz nerden geliyorsunuz? Ben İzmir'den geliyorum.evet hocam görüşelim mutlaka. valla ben napıcam bilmiyorum hocam. ailemden kimse gelemiyor. çocuklarınız küçükler mi hocam? orada mı okula gidecekler? ben okulumu felan arıyorum fakat ulaşamadım kimseye. çok merak ediyorum kafam çok karışık korkuda cabası :S
hocam merhaba nasılsınız msnden iki adresinizede mesaj attım telefon numaramı bıraktım size haberleşelim mutlaka zaman yaklaşıyor artıkhakkaride mutlaka görüşelim hocam yalnız kalacak olan ikimniz varız
ben de tek geliyorıum yarın bir tanıdık biriyle görüşücem hakkaride görev yapıyor iyi mahhalleri hakkında falan bilgi alıcam buraya sık giremiyorum telefonla iletişim kurarsak daha rahat görüşürüz mesajınızı bekliyorum hocam
Kızım 10,oğlum 1 yaşında. Kızım bu sene 5'e gidecek. Hiç korkmayın. Allahın izniyle gider görevimizi yaparız. Merkezde hiçbir olay yokmuş. Bakın ben ailemle gidiyorum. Orada mutlaka görüşürüz. Siz nerden geliyorsunuz? Ben İzmir'den geliyorum.
hocam bana mailiniz gelmedi.şuan yeni açtığım adresi kullanıyorum.buradan özel mesaj atarsanız görüşürüz tlf da. ne zaman gidicez biz şimdi yaaa?
ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz arkadaşlar tarih belirleyen var mı?
ArkadaŞlar kilavuz yayinlandi nerelerdesnİz
bende hakkari yüksekovaya çıktı sözleşmeli çok kararsızım gitmeyi düşünmüyorum uzun süredr özelde çalışıyorum 51 puan almıştım
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!