Hamdolsunnn hamİleyİmmm...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asos1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@asos1907
arkadaşlar 1 kaç gündür rahatsızdımm bugün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendimm elim ayağım titredii.. inanamadımm.. çok mutluyummm rabbim herkese nasip etsinn...
ayyya ayyyy yupppi yuppiii eyyyhhh...:36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8:

Tebrik ederimm hocamm...Rabbim tamamına erdirsin....

Tebrik ederimm hocamm...Rabbim tamamına erdirsin....

:)))))))
hocammm çok güzel bi haber buuuuuuuu:))çok sevindim..
yorumlardan okuduğum kadarıyla siz çok istiyordunuz rabbim gönlünüze göre vermiş.
inş güzel bir hamilelik döneminden sonra hayırlı bir evlat sahibi olursunuz...

teşekkür ederim arkdaşlar...denizlili arkadaşım evet 4 yıllı bir bekleyiştii.. dualarınızı eksik etmeyinn.. Allah sizede nasip etsin...

Allah tamamına erdirsin hocam sağlıklı büyütmeyi nasip etsin

Tebrik ederim:)bende hamileyim..kocaelindeymissin sanirim .bende Öle gebelik takibi icin dr secmeye calisiyorum.bu konuda bi fikrin varmi?ÖnerebileceĞİn bİrİlerİ?

Allah tamamına erdirsin hocam sağlıklı büyütmeyi nasip etsin

Tebrik ederim:)bende hamileyim..kocaelindeymissin sanirim .bende Öle gebelik takibi icin dr secmeye calisiyorum.bu konuda bi fikrin varmi?ÖnerebileceĞİn bİrİlerİ?

teşekkür ler arkadaşlar... amin ... fatoş arkadaşım ben akademi hastanesine gidiyorumm dr um nuri hüseyinoğlu çok iyi bir doktor... tavsiye ederimm.. istersen kadın doğum hastanesinin başhekimi yüksel pehlivan var oda çok iimiş...

arkadaşım seni çok çok tebrik ediyorum inan çok sevinim ..hayırlı sağlıklı rahat bir hamillelik geçirmeni diliyorum.bebğinide sağlıklı şekilde kucağını alıp büyütmeyi nasip etsin rabbim...tekrar çok çok tebrik ediyorum

haaaayyyyyyıııııırrrrr
inanmıyorum
çoooooookkkkkkkkk sevindim....

arkadaşım seni çok çok tebrik ediyorum inan çok sevinim ..hayırlı sağlıklı rahat bir hamillelik geçirmeni diliyorum.bebğinide sağlıklı şekilde kucağını alıp büyütmeyi nasip etsin rabbim...tekrar çok çok tebrik ediyorum

canlarımmm çok teşekkür ederimmm rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallahhhhh.... dualarım sizlerle...

Çook sevindim arkadaşım güzel bir haber,
sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim:)

cnm tesekkurler muyane ucretlerı nasıl pekı??

aaa hocam çok sevindim sizin adınızaa sezine hocanın konusunda okumuştumn sizin msj çok istiyordunuz allah tamamına erdirsin tebrikler... :):)

Çook sevindim arkadaşım güzel bir haber,
sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim:)

cnm tesekkurler muyane ucretlerı nasıl pekı??

Allah tamamına erdirsin..çocuk sahibi olmak çok büyük bir nimet ve çok büyük bir mutluluk..

rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın.inş bizlere de bu güzel mutluluğu yaşamayı nasip etsin.
hocam hamilelerin duaları kabul olurmuş...bizim içinde dua edin.ben bekarım bana sınavı kazanmam için dua edin ki atanayım ve evleneyim rabbim bu mutluluğu bana da yaşatsın...

aaa hocam çok sevindim sizin adınızaa sezine hocanın konusunda okumuştumn sizin msj çok istiyordunuz allah tamamına erdirsin tebrikler... :):)

sizi ve eşinizi tebrik ediyorum..Allah tamamına erdirsin inşallah..

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimm...
fatoşcum muayene ücretleri düştü zaten akademi hastanesinde sigortalı çalışana 15 ytl.. sigortasız 85 ytl..
denizlili hocam dualarım sizlerlee...
herkese çok teşekkürler...:36_3_12:

Ayşecim, çok sevindim canım :) Güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin umarım ve doğumun da bir o kadar güzel olur. Seni ve eşini tebrik ederim.

teşekkür ederim canım benim...darısı sizlere...

hayırlı olsuunnn..:)

hayırlı olsun

canim yaaaaa Çooookkkk sevİndİm
allah tamamina erdİrsİn
mevama arkadaŞ gelİyooooooooo
Şunu da unutma İlk 3 ay dİkkat et yat gez keyfİne baaakkk :))
9 ayin tadini Çikar

Çok sevimdim sizin adınıza Rabbim Hayırlı eylesin inşALLAH hayırlı bir evlat olur...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri