S sezine82 Katılım 12 Eki 2007 Mesajlar 944 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 42 16 Şub 2008 #1 arkadaşlar size bir şans verseler ve "istediğiniz bir mucize gerçek olacak"deseler ne isterdiniz ama sadece size özel yani genel bi istek değil...mesela ben her istediğimde görünmez olabilmek isterdim...ay ne güzel olurdu yaa...
arkadaşlar size bir şans verseler ve "istediğiniz bir mucize gerçek olacak"deseler ne isterdiniz ama sadece size özel yani genel bi istek değil...mesela ben her istediğimde görünmez olabilmek isterdim...ay ne güzel olurdu yaa...
N nehir8029 Katılım 7 Kas 2007 Mesajlar 95 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 44 16 Şub 2008 #2 kesinlikle uçabillmek isterdim.istedigim zaman istedigim yere kuşlar gibi....ne güzel olurdu.
S sevilnas Katılım 18 Eyl 2006 Mesajlar 2,999 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 43 22 Şub 2008 #3 zaman makinası isterdim.bazı anlara geri gidebilmek,bazı anları yaşamamış olmak için.bir de annemle babamın düğününe gitmek isterdim.
zaman makinası isterdim.bazı anlara geri gidebilmek,bazı anları yaşamamış olmak için.bir de annemle babamın düğününe gitmek isterdim.