Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

haydi bakalım şimdi de seslerinizi duyalım :)

Tepki Skoru
4
Nihal hocamın eklemiş olduğu ses kaydından esinlenerek böyle bir konu açmak istedim arkadaşlar.şimdi de öğretmenlerimizin o güzel seslerini duyalım

SEN DE ŞARKINI SÖYLE VİDEO OLARAK YADA KAYIT OLARAK YÜKLE BİZLER DE DİNLEYELİM YORUMLaRIMIZI YAPALIM....

Tepki Skoru
0
Süper sevdim bu başlığı Özlem hocam en yakın zamanda söyleyip ekliyorum bizim enstrüman ve vokalimiz yok ama :D

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
Yakındır $arkını soyle ses yarismasi yapmamız ;)

Tepki Skoru
0
bizim gbi bir tane daha varmı acaba...kendmzi aşıyoruz arkadaşlarr ((((((((((((; biz tekiz ve süperz...

Tepki Skoru
4
çünkü biz büyük bir aileyiz biz böyle oldukça kim durabilir ki önümüzde :)

Tepki Skoru
0
haklısın öğretmenm...paylşmlara bakınca görüyorumki,bu forumda üye olanlar sadece öğretmnlk yönünü değl,arkadaşlk,dostluk,neşe,hüzün ne varsa paylşyor birbiryle...bizi biz yapan bizi farklı kılanda bu olsa gerek..çoğmz görmeden tanıyor birbirini...yardm isteyeblyr...yoklğnu hissedeblyr....bu çok güzel birşey..hepimz türkiyenin başka başka yerlerndeyz ama mesafeler engel değl sanki...biz her gün bir arada ve eleleyiz...bu muhabbeti ve sıcaklığı rabbm daim kılsn,bizi birbirmzle tanştrdğı içinde ona şükürler olsn..ve bu forumu oluştrp bizi biraraya getirenlerdende razı olsn...diyorm ya iyiki varsnz selçk hocam (((;

Tepki Skoru
0
vayyy...benmkide güzelmş,arkdşlr söylyr...ama cesaretm yok selvi...istanbulda söyleyelm birlkte...serkan öğretmenmn gitarı ve okul öncesi forum öğretmnleri korosu...hatta video kayıt yapıp paylşlm burda ne dersnzzz (((; alın size bir fikir daha....denemesi bedava...

Tepki Skoru
0
valla herkes var olur bence (((; serkan öğretmenm mutlaka gelmn gerek...sen,sesn ve gitarn...mutlaka olmalı aramzda (((;

Tepki Skoru
0
e farkmz bu hayatm..serkan öğretmenm..hep sonbahar 58 (eyüp)öğretmnde geliyor...yalova semneri bitimnde aramzda olck inş...yani yalnz değlsn...yani mutlaka gelmelsn...bekliyoruzzz...koro için...tanşmk için...lütfenn..

Tepki Skoru
3
anammm koroyu bile kurmuslar,ne fikirler var sizde yahuuuuu tebrik ediyorum,konuyu görüncedee vay vay dedim.... Valla ben dinleyici kısmı oliyim jüri olaraktan,Nihali dinleyince haddini bil otur dedim kendimeeee çok güzeldi :)))))))

Tepki Skoru
0
oturmak yok hanımlar...birlikte söyleyelm,gülelm,eğlenelm...tadını çıkaralm bir arada olmanın...bence hepsi bu (((;

Tepki Skoru
3
ben de uygun olduğum bir zamanda yükleyeyiim....bakalım beğenecek misiniz ??? ayrıcaa,gerçekten şahane olur birlikte şarkı söylemek,sabırsızlıkla haftasonunu bekliyorummmm............

Tepki Skoru
4
sizlerin yorumlarınızla bende sabırsızlanmaya başladım arkadaşlar :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle