hocam ben 1 yıldır ığdırdayım, çalıştığım okul açıktı da yanıma atanan arkadaş forum üyesiyse tanışırız diye başlık açmıştım..size hayırlı olsunHayırlı olsun arkadaşım.bende muş bulanık 75.yıl karaağıl yiboya atandım 63.069la.sen kaçla atandın.ığdır kaçla kapattı acaba???
drizzle hocam merhaba ben ığdır merkez şehit cihat sayım anaokulu atandım. Siz deneyimlisiniz ığdır'la ilgili bilgi alabilir miyim acaba ? siz ilçesinde mi kalıosunuz merkezde mi? merkez hakkında bilginiz var mı ? Şimdiden teşekkürler hocam![]()
ben de aslen lüleburgazlıyım ama ığdırda yaşıorum maalesefhocam okul yeni açılmıştır diye düşünüyorum çünkü internette okulumla alakalı hiçbir bilgi yok ne adres ne telefon numarası ben anaokulu ya nasılsa merkezdedir düşüncesiyle yazdım. bugün mesai saati başladığı gibi ığdır memi arayıp bilgi alıcam cuma günü aradım ama ulaşamadım. Evet hocam lüleburgazda oturuyorum ama aslen boluluyumbişey daha sormak istiyorum eşyalı ev oluyo mu orda biliomusunuz ?
Selam merhaba, aranızda burcu hocayı tanıyan varmı ?
burcu hoca, geçen haftalarda sözleşmelilere açılan eş durumuyla ilçe merkezinde başka bir okula tayin istedi ve gitti..şimdi atanan sözleşmeli arkadaş onun yerinden açılan kadroya atandı.demek aynı yerde görev yapıyor, sevindim.
burcu hoca, geçen haftalarda sözleşmelilere açılan eş durumuyla ilçe merkezinde başka bir okula tayin istedi ve gitti..şimdi atanan sözleşmeli arkadaş onun yerinden açılan kadroya atandı.
evt elbette var ama sizi tanımıorum ve buraya yazmam..biraz araştırırsanız zaten öğrenebilirseniz önemliyse..tşklerAnladım, teşekkür ederim, peki hangi okula atandı bilginiz vardır sanırım, bu arada başarılar.
canım ben de azcık araştırdım ama okul çok yeni kimse bilmiyor..bugün de okul önc. den sorumlu müfettiş toplantı yaptı yine sordum leyleklere (heykel) yakın dedi o kadar..orası da merkezde zaten..okulun donanımı falan yeni yapılmış..ben de merkeze eş durumu isteyeceğim, okulu bulabilirsem girip görürüm..beğenirsem tercihlerime alırım ve belki aynı okulda çalışırızHocam çok sevindim ya bende doğma büyüme burgazlıyım köken bolu ama burgazlı hissediyorum kendimi ığdır'da bi hemşerim var demekığdır mebi aradım gereken evrakları falan sordum önce sonra okulumu sordum kadın çok telaşlıydı acelesi vardı belli merkez anaokulu hocahanım dedi kapattı başka bi bilgi alamadım malesef
![]()
2 hoca var, 1 de sen geleceksin tamam sınıflar dolacakevet hocam baya bi yeniymiş okul. babam doğubayazıtta çalışmaya başladı, ığdıra gitti bugün okula bakmak için mimar sinan ilköğretimin içindeymiş tek katlıymış bahçe düzenlemesi tam yapılmamış içerisinide 2 hoca varmış düzenliyolarmış öğretmenlerden biri biran önce gel çalıştırıcaz senide dedimüdüre de dış işleri elektrik işlerini falan hallediyomuş 2. dönem açılıcakmış hizmete. sanırım mimar sinandaki öğrencileri oraya alıcaklarmış 3 sınıf varmış. 1 şubata aldım bende biletimi heycanlıyım
çalışırız inş. hocam çok mutlu olurum