Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Iğdır-Tuzluca Namık Kemal İ.Ö.O atanan arkadaş buralarda mı?

Tepki Skoru
0
şu an namık kemalde çalışmaktayım,atanan arkadaş buradaysa görüşelim

Tepki Skoru
0
Hayırlı olsun arkadaşım.bende muş bulanık 75.yıl karaağıl yiboya atandım 63.069la.sen kaçla atandın.ığdır kaçla kapattı acaba???

Tepki Skoru
0
Hayırlı olsun arkadaşım.bende muş bulanık 75.yıl karaağıl yiboya atandım 63.069la.sen kaçla atandın.ığdır kaçla kapattı acaba???
hocam ben 1 yıldır ığdırdayım, çalıştığım okul açıktı da yanıma atanan arkadaş forum üyesiyse tanışırız diye başlık açmıştım..size hayırlı olsun

Tepki Skoru
0
drizzle hocam sizede hayırlı olsun.güzel bir yer ığdır öyle duydum.umarım muş içinde aynı düşünceye sahip olurum..

Tepki Skoru
0
drizzle hocam merhaba ben ığdır merkez şehit cihat sayım anaokulu atandım. Siz deneyimlisiniz ığdır'la ilgili bilgi alabilir miyim acaba ? siz ilçesinde mi kalıosunuz merkezde mi? merkez hakkında bilginiz var mı ? Şimdiden teşekkürler hocam :)

Tepki Skoru
0
drizzle hocam merhaba ben ığdır merkez şehit cihat sayım anaokulu atandım. Siz deneyimlisiniz ığdır'la ilgili bilgi alabilir miyim acaba ? siz ilçesinde mi kalıosunuz merkezde mi? merkez hakkında bilginiz var mı ? Şimdiden teşekkürler hocam :)

okulunuzun adını ilk kez duyuyorum, geçen yıl tuzlucadaydım şimdi merkezde kalıyorum..evcimen biriyseniz hiç sıkıntı yok ama biraz gezmeyi seviyorsanız sıkıcı bi yer..havası güzel, henüz hiç yağış görmedik ne kar ne yağmur..kışı sert değil..eksinin altına pek inmedi bu kış..ev sıkıntısı, atama dönemlerinde yaşanıyor ama öğretmenevi de bayanların kalabileceği kadar müsait.rahat bir yer hayırlı olsun..

Tepki Skoru
0
bu arada lüleburgazlı mısın? atandığın okul hangi mahallede?

Tepki Skoru
0
hocam okul yeni açılmıştır diye düşünüyorum çünkü internette okulumla alakalı hiçbir bilgi yok ne adres ne telefon numarası ben anaokulu ya nasılsa merkezdedir düşüncesiyle yazdım. bugün mesai saati başladığı gibi ığdır memi arayıp bilgi alıcam cuma günü aradım ama ulaşamadım. Evet hocam lüleburgazda oturuyorum ama aslen boluluyum :) bişey daha sormak istiyorum eşyalı ev oluyo mu orda biliomusunuz ?

Tepki Skoru
0
hocam okul yeni açılmıştır diye düşünüyorum çünkü internette okulumla alakalı hiçbir bilgi yok ne adres ne telefon numarası ben anaokulu ya nasılsa merkezdedir düşüncesiyle yazdım. bugün mesai saati başladığı gibi ığdır memi arayıp bilgi alıcam cuma günü aradım ama ulaşamadım. Evet hocam lüleburgazda oturuyorum ama aslen boluluyum :) bişey daha sormak istiyorum eşyalı ev oluyo mu orda biliomusunuz ?
ben de aslen lüleburgazlıyım ama ığdırda yaşıorum maalesef :) okul hakkında bilgi alırsan paylaşır mısın..bu arada eşyalı ev de var ama hiç içini görmedim eşyası ne durumdadır bilemiorum.

Tepki Skoru
0
Hocam çok sevindim ya bende doğma büyüme burgazlıyım köken bolu ama burgazlı hissediyorum kendimi ığdır'da bi hemşerim var demek :) ığdır mebi aradım gereken evrakları falan sordum önce sonra okulumu sordum kadın çok telaşlıydı acelesi vardı belli merkez anaokulu hocahanım dedi kapattı başka bi bilgi alamadım malesef :)

Tepki Skoru
0
Selam merhaba, aranızda burcu hocayı tanıyan varmı ?

Tepki Skoru
0
demek aynı yerde görev yapıyor, sevindim.
burcu hoca, geçen haftalarda sözleşmelilere açılan eş durumuyla ilçe merkezinde başka bir okula tayin istedi ve gitti..şimdi atanan sözleşmeli arkadaş onun yerinden açılan kadroya atandı.

Tepki Skoru
0
Anladım, teşekkür ederim, peki hangi okula atandı bilginiz vardır sanırım, bu arada başarılar.
burcu hoca, geçen haftalarda sözleşmelilere açılan eş durumuyla ilçe merkezinde başka bir okula tayin istedi ve gitti..şimdi atanan sözleşmeli arkadaş onun yerinden açılan kadroya atandı.

Tepki Skoru
0
Hocam çok sevindim ya bende doğma büyüme burgazlıyım köken bolu ama burgazlı hissediyorum kendimi ığdır'da bi hemşerim var demek :) ığdır mebi aradım gereken evrakları falan sordum önce sonra okulumu sordum kadın çok telaşlıydı acelesi vardı belli merkez anaokulu hocahanım dedi kapattı başka bi bilgi alamadım malesef :)
canım ben de azcık araştırdım ama okul çok yeni kimse bilmiyor..bugün de okul önc. den sorumlu müfettiş toplantı yaptı yine sordum leyleklere (heykel) yakın dedi o kadar..orası da merkezde zaten..okulun donanımı falan yeni yapılmış..ben de merkeze eş durumu isteyeceğim, okulu bulabilirsem girip görürüm..beğenirsem tercihlerime alırım ve belki aynı okulda çalışırız :)

Tepki Skoru
0
evet hocam baya bi yeniymiş okul. babam doğubayazıtta çalışmaya başladı, ığdıra gitti bugün okula bakmak için mimar sinan ilköğretimin içindeymiş tek katlıymış bahçe düzenlemesi tam yapılmamış içerisinide 2 hoca varmış düzenliyolarmış öğretmenlerden biri biran önce gel çalıştırıcaz senide dedi :) müdüre de dış işleri elektrik işlerini falan hallediyomuş 2. dönem açılıcakmış hizmete. sanırım mimar sinandaki öğrencileri oraya alıcaklarmış 3 sınıf varmış. 1 şubata aldım bende biletimi heycanlıyım :) çalışırız inş. hocam çok mutlu olurum

Tepki Skoru
0
evet hocam baya bi yeniymiş okul. babam doğubayazıtta çalışmaya başladı, ığdıra gitti bugün okula bakmak için mimar sinan ilköğretimin içindeymiş tek katlıymış bahçe düzenlemesi tam yapılmamış içerisinide 2 hoca varmış düzenliyolarmış öğretmenlerden biri biran önce gel çalıştırıcaz senide dedi :) müdüre de dış işleri elektrik işlerini falan hallediyomuş 2. dönem açılıcakmış hizmete. sanırım mimar sinandaki öğrencileri oraya alıcaklarmış 3 sınıf varmış. 1 şubata aldım bende biletimi heycanlıyım :) çalışırız inş. hocam çok mutlu olurum
2 hoca var, 1 de sen geleceksin tamam sınıflar dolacak :) bana yer yok mu ? çift öğretim olacak herhalde çünkü eş durumuna da açık görünüo yarın kısmetse ben de bi uğrayacağım..müdüre çok iimiş aldığım duyumlara göre :))

Tepki Skoru
0
Ee neler düşünüyosunuz okul hakkında hocam bugün gördünüz sanırım beğenmişsinizdir inşallah da ilk tercihiniz olur :) bu arada öğretim nasılmış tam gün mü, çift öğretim mi ?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle