istanbul yazanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cagla8710
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@cagla8710
puanım 62.022 14tane ıst yazdım.

71 puanım var bende karışık istanbul, gaziantep, van yazdım ama inşallah öncelikli olarak istanbul tercihlerimden gelir eşimi bırakıp gitmek istemiyorum :emot101: ama mesleğimi de bırakmak istemiyorum, offfffff offfffffffffff

71 puanım var bende karışık istanbul, gaziantep, van yazdım ama inşallah öncelikli olarak istanbul tercihlerimden gelir eşimi bırakıp gitmek istemiyorum :emot101: ama mesleğimi de bırakmak istemiyorum, offfffff offfffffffffff
71puanla kesın ıst dan bıryerler gelır ben kendı okulumuda tercıh ettım ıst ıns olur dıye yazdım.Puan ınerse buyuk ıhtımal okulum olur.

Ben de İstanbul yazdım mecburen. Çocuk var, eş var nasıl gideyim. Puan 68.Bu atamada gelmez. Ama İnşallah geçen sefer yaptıkları gibi sözleşmelide istanbuldan 6 kişi almazlar da belki sözleşmeli giderim istanbul da bir yere...

arkadaşım 68 le istanbul rahat gelir sakin ol

istanbul gelme ihtimali yüksek bence sana.... hatta ilk 10 içinde bir okul gelebilir... ben 9kontenjanlı bir il yazdım da (kütahya) mecburiyetten de açılamadım fazla, kara kara düşünüyorum... ama istanbul rahat alır 65 ve üstünü.. benim puanım da 72.211, normalde sağlam tercihle tuttururdum ama yaza düğünüm olduğu için sınırlı tercih yaptım ve puanımı son kullanışım.. :(

benim puanım 68,5 istizmit düzce yazdım inşallah olur.2 senedir vandayım .Kötü bir il değil ama aileme çooooooooooooooooooooooooooooooooook uzak:(

istanbul kaçta kalır acaba?:(((

Benim de puanım 60. İstanbul yazdım gelmez ama hakkımızda hayırlısı...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri