Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İzmir'de 2 patlama meydana geldi

Tepki Skoru
0
Artık gece yatarken yarın yaşayacağımıza dair hiçbir güvencemiz yok. Dışarı çıkarken, yapmamız gereken ne bir alışverişi ne de gitmemiz gereken yerleri önemseyeceğiz. Hiçbir şey yapmadan günümüzü evde geçirmek zorundayız. Neden mi? Nedeni çok açık.

İzmir Buca ilçesi Şirinyer semti’nde patlama. İşlerimi erteledim, ve hemen hemen her gün geçtiğim ve geçmek zorunda olduğum bu yerden korka korka geçeceğim, geçeceğiz bundan böyle.

İzmir'in Buca ilçesi, Şirinyer semtinde bulunan bir alış-veriş merkezinde patlama meydana geldiği bildirildi.
Patlamanın, temizlik görevlisinin Şirinyer'de bir alışveriş mağazasının yakınında bulduğu bir torbayı çöp kutusuna atmak istediği sırada, torbanın içinde bulunan patlayıcının infilak etmesi sonucu meydana geldiği öğrenildi.

İzmir'in Buca ilçesinin Şirinyer semtinde, ikinci patlamanın, kaldırıma bırakılan motosikletin arka koltuğundaki pakette bulunan bombanın infilak etmesi sonucu meydana geldiği belirlendi.

Hepimize GEÇMİŞ OLSUN Diyorum.

Tepki Skoru
0
evet patlama yerini gördüm bugün şehir dışından geldim garajdan yaklaşık 1.5 saatimi aldı gelmem yolların çoğu kapalı güvenlik kontrolleri yapılıyor ve ayrıca 2 bomba daha bulundu ve imha edildi...Ve her gün gittiğim bi yer şirinyer...Dahası Buca eğitim fakültesine gelmek isteyen arkadaşlar erken çıksınlar otobüsler ve minibüsler ara sokaklardan dolanıyo...bilgilendirme için teşekkürler hocam..

Tepki Skoru
0
herkese çok geçmiş olsun...
ölümün bi hainin bombası yüzünden
olması ne kadar acı verici....
bu akşam iftara şirinyerde bi arkadaşa
gideceğiz.. Allaha emanet artık.....

Tepki Skoru
1
Her gün o güzergahtan geçiyordum artık yolumu değiştiriyorum...
Hayat da başına ne geleceği belli olmaz heryerde olabilir patlama :(:(:(
Allah yardımcımız olsun...
Haberi olmayanlara da söyleyim Bornova askeriyenin orada da bulunmuş ama Allah' tan kontrol altına alınmış.
Hepimize geçmiş olsun...

Tepki Skoru
0
hepinize ve hepimize çok geçmiş olsun arkadaşlar.Rabbim canilere fırsat vermesin inşallah.

Tepki Skoru
0
of yaa...:( Allah herkesi görünen görünmeyen tüm kazalardan korusun. vefat edene Allahtan rahmet,diğer yaralılarada acil şifalar diliyorum...

Tepki Skoru
0
:(:( yine aynı şeyler ne zaman bitecek bu :(:( ...hepimize geçmiş olsunnn

Tepki Skoru
0
hepimize geçmiş olsun.......Ve bu son olsun inşallah........

Tepki Skoru
0
haberi görünce tüylerim ürperdi
sevdiklerimizi nerde ne şekilde kaybedeceğimiz hiç belli olmuyorr. ankara ulustaki parlamada dayım hayatını haybetti .tüm kötülüklere inat 16 gün hayata tutunmaya çalıştı ama olmadı işte acı haberi ile yüreklerimizi dağladı .hiççççççç ama hiç kolay değilll hayata kaldığı yerden devam etmekk .Dönülmez gidişlerle gelen özlemler bir başka imiş.
keşke dememek için sevdiklerinize sımsıkı sarılın ve hayatınızdaki hiç ama hiç bir şeyi ertelemeyin çünkü dönülmez gidişlerle gelen ayrılıklarda keşkelerin sonu gelmiyorr..
NE GÜZELL SÖYLEMİŞSİN ARKADAŞIM...BAŞIN SAĞOLSUN...SANA TAMAMEN KATILIYORUM...

Tepki Skoru
0
sivil halkı hedef alarak neyi amaçlıyolar anlayamıyorum.. allah cezalarını versin...
böyle saldırılardan korkarım zaten. ve patlama olan yerin buca eğitime çok yakın olduğunu biliyorum.. kardeşim eğitimde. korkum daha da artıyo.üniversiteler gibi bilim merkezlerini de hedef alabilirler..

Tepki Skoru
0
haberi görünce tüylerim ürperdi
sevdiklerimizi nerde ne şekilde kaybedeceğimiz hiç belli olmuyorr. ankara ulustaki parlamada dayım hayatını haybetti .tüm kötülüklere inat 16 gün hayata tutunmaya çalıştı ama olmadı işte acı haberi ile yüreklerimizi dağladı .hiççççççç ama hiç kolay değilll hayata kaldığı yerden devam etmekk .Dönülmez gidişlerle gelen özlemler bir başka imiş.
keşke dememek için sevdiklerinize sımsıkı sarılın ve hayatınızdaki hiç ama hiç bir şeyi ertelemeyin çünkü dönülmez gidişlerle gelen ayrılıklarda keşkelerin sonu gelmiyorr..
Başın sağolsun arkadaşım..

Tepki Skoru
0
sivil halkı hedef alarak neyi amaçlıyolar anlayamıyorum.. allah cezalarını versin...
böyle saldırılardan korkarım zaten. ve patlama olan yerin buca eğitime çok yakın olduğunu biliyorum.. kardeşim eğitimde. korkum daha da artıyo.üniversiteler gibi bilim merkezlerini de hedef alabilirler..
Cnm bende orada okuyorum ve bugün okula gidemedim çok ürkütücü birşey bu gerçekten nezaman nerede karşımıza çıkacakları belli değil.
Doğuda sürekli çatışmalar arasında yaşayanlara bugün birkez daha hak verdim heran korku içinde yaşamak çok zor :(:(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle