Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Jimlastik Çalışmaları Neler Olabilir?

Tepki Skoru
0
:17:
özel bir anaokulunda beden eğitimi öğretmeni olarak göreve başladım.jimnastik çalışmaları için biraz fikir verebilirmisiniz?

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Merhaba.Konu başlığınızı değiştirdim.Konu içeriğine uygun başlık açmalısınız.

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim..lütfen değerli arkadaşlar yardımcı olunuz neler yaptırabilirim?

Tepki Skoru
0
dramayı da kullanarak çocukların eğlenerek spor yapacakları bir etkinlik hazırlayabilirsin. hem kolay yada zor olması senin elinde olur. zaman zaman yaratıcı dramadan da faydalanabilirsin

Tepki Skoru
1
:17:
özel bir anaokulunda beden eğitimi öğretmeni olarak göreve başladım.jimnastik çalışmaları için biraz fikir verebilirmisiniz?
hocam öncelikle hayırlısı olsun diyerek size ön fikir vermek isterim ...okulöncesi öğretmenliği bölümüne geçmeden önce beden eğitimi sınavlarına hazırlamıştım daha sonra yine okulöncesine dönüş yaptım fakat sporla çok uğraştım çocuklara müzik eşliğinde spor yaptırmayı çok seviyorum...sizn bilginiz bizden daha çoktur fakat anasınıfı öğrencisine indirgemeniz gerekiyor onların seviyesine inerek başarırsınız ben hareketli çocukların sevdiği müzk eşliğinde jimnastik yaptırıyordum azonra size resim ekliyeceğim size fikir olmuş olabilir bubun için yumuşak minderlere ihtiyacınız olacak .....zor olmayan takla yaptırabilirisiz.trambolin işinize çok yarayacak fakat bunları yaptırırken sakın çocukları yalnız bırakmayınız ...

Tepki Skoru
1
.bu fotoğrafta sırayla takla atıyoruz hocam ama hocam siz müzik kullanmadanda yaptırabilirisniz...devam ediyorum

Ekli dosyalar

• 50.3 KB Görüntüleme: 2
Tepki Skoru
1
.TRAMBOLİN üzerinden atlamak hoşlarına gidiyor hocam bunu deneyebilirisniz

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
1
.çocuklara çemberlerle değişik hareketler yaptırabilinirisniz hocam...ben birçok hareket yaptırıyorum fakat hocam yine söylüyorum lise öğrencisi için olan hareketler değil çocukların eğleneceği ve hoş vakit geçireceği hareketler olabilir..

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
1
.tırmanma merdiveni kullanarak küçük bir yarışma yada oyun yada çocukları serbest bırakarak yinde sizin gözetiminzde değişik oyuknlar oynabilirisniz...okulunuzun malzemeleri nasıl bilmiyorum fakat bunun gibi araçlar mevcutsa faydalı olur diye size fikr vermek istedim ayrıca araç gereç yok ise kendiniz yaratıcılığınızı kullanarak birçok hareket yaptırabilirisniz resimler faydalı oluştur umarım yardımcı olmuşumdur .. dua etseniz yeter hocam çünkü bu aralar duaya çok ihtiyacım var kolay gelsin hocam:1:

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
çok ama çok teşekkür ederim sayın hocam..aslında birçoğunu kafamda tasarlamıştımda birleştirmek organize etmekte sıkıntı yaşadım ve bide bu hareketleri çocuklara nasıl indirgeyeceğimi..bu bilgileriniz çok işime yarayacak Allah razı olsun dualarım sizinle:)

Tepki Skoru
0
ufak bir sorum daha olacaktı hocam 3 yaş için nasıl etkinlikler düzenlemelyim sıkıntı yaşıyorum biraz

Tepki Skoru
1
çok ama çok teşekkür ederim sayın hocam..aslında birçoğunu kafamda tasarlamıştımda birleştirmek organize etmekte sıkıntı yaşadım ve bide bu hareketleri çocuklara nasıl indirgeyeceğimi..bu bilgileriniz çok işime yarayacak Allah razı olsun dualarım sizinle:)
.sizden de hocam...faydalı olduysam mutlu olurum.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle