hocam öncelikle hayırlısı olsun diyerek size ön fikir vermek isterim ...okulöncesi öğretmenliği bölümüne geçmeden önce beden eğitimi sınavlarına hazırlamıştım daha sonra yine okulöncesine dönüş yaptım fakat sporla çok uğraştım çocuklara müzik eşliğinde spor yaptırmayı çok seviyorum...sizn bilginiz bizden daha çoktur fakat anasınıfı öğrencisine indirgemeniz gerekiyor onların seviyesine inerek başarırsınız ben hareketli çocukların sevdiği müzk eşliğinde jimnastik yaptırıyordum azonra size resim ekliyeceğim size fikir olmuş olabilir bubun için yumuşak minderlere ihtiyacınız olacak .....zor olmayan takla yaptırabilirisiz.trambolin işinize çok yarayacak fakat bunları yaptırırken sakın çocukları yalnız bırakmayınız ...:17:
özel bir anaokulunda beden eğitimi öğretmeni olarak göreve başladım.jimnastik çalışmaları için biraz fikir verebilirmisiniz?
.sizden de hocam...faydalı olduysam mutlu olurum.çok ama çok teşekkür ederim sayın hocam..aslında birçoğunu kafamda tasarlamıştımda birleştirmek organize etmekte sıkıntı yaşadım ve bide bu hareketleri çocuklara nasıl indirgeyeceğimi..bu bilgileriniz çok işime yarayacak Allah razı olsun dualarım sizinle![]()
ben teşekkür ederim saygıdeğer hocam...:1:
çok teşşekkür ederim
etkinlikler derken yine beden eğitimi ve jimnastikle mi alakalı anlayamadım...ufak bir sorum daha olacaktı hocam 3 yaş için nasıl etkinlikler düzenlemelyim sıkıntı yaşıyorum biraz