Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kalbinden Geçeni Söyle

Tepki Skoru
0
5 yaşındayken annem hep "mutluluk hayatın anahtarıdır" derdi.Okula gittiğimde,büyüdüğüm zaman ne olmak istediğimi sordular "mutlu" yazdım.Onlar bana soruyu anlamadığımı belirttiler. bende onlara hayatı anlamadıklarını belirttim...

Tepki Skoru
0
Ben seni seviyordum ve senin haberin yoktu, saçlarını izliyordum uzaktan, kulağının arkasına düşüşü ve burnun herkesten başkaydı işte. Ben seni seviyordum sen bilmiyordun :(((

Tepki Skoru
0
Adında ki harflere bile hayranım ben, zaten bu gecelere tahammülüm hep bu yüzden, belki gelirsin diye sana rüyalarımın en güzel yerini saklıyorum.
bekliyorum sevgili :(((

Tepki Skoru
0
1250 km ötede hayat dediğim can dediğim aşk dediğim.. o hep kalbimde kalbimden geçip te gitmiyo...

Tepki Skoru
0
Ertesi gün sana kavuşamayacağım diye uyumadığım gecelerim var benim.

kim olduğumu bilmeden mesajlarımı okuyosun ya bilseydin

Tepki Skoru
1
belkı bılse bır anlam yukleyebılır ama su an sadece soru ısaretınden baska bırsey degılsınn.

Tepki Skoru
1
neden ınsanlar bu kadar yureksız olur kı cıkıp karsısına benm demek bu kadar zor mu bu kadar mıı acızsınız bu kadar mı korkakkk

Tepki Skoru
0
Söyleyecek çok şeyim var da hangisinin kalbümden geçtiğini kestirmekte zorlanıyorum.. o_O

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle