Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Karı -koca kopya skandalı (KPSS 2010)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar karı koca full çekenler hakkında ne diyorsunuz.çok büyük kopya iddaaları var ortada.böle bişey doğruysa bu kişiler ortaya çıkarılmalı facedeki hesaplarını bile kapatmış bu karı koca geçen yıl ikiside düşük almışlar bu yılikiside eğitimden full çekip 120 de 0 yanlış yapmışlar.birsürü tc kimlik nosu var memurlar nette geziyor.bakıp görülüyo bu kişilerin puanları akıl sır ermiyo bu duruma...

Tepki Skoru
0
maşşalarını çekecek o karı koca ama hayrını göremeyecekler bu kadar insanın ahı var çünkü..paralarının bereketi olmayacak,beddua hayatımda etmedim gene de etmem ama ilahi adalet var mutlaka bir gün bedelini ödeyecekler!

Tepki Skoru
0
ben de etmiyorum orası ayrı dava ama bu dünyada da yapılabilcek birşeyler olmalı arkadaşlar yaptıkları yanlarına mı kalacakk ya kimsenin umrunda değil şurada üç beş kişi dışında e böyle olunca da hak ediyoruz galiba biz de demekten kendini alamıyor insan!

Tepki Skoru
0
ne yazıkki bizim gücümüzde sözümüzde yetmez bunlara çünkü ortada delil çok ama görmezden geliniyor niyemi çünkü yetkili mercilerinde eli kolu baglı kukla olmuş onlarda

Tepki Skoru
0
arkadaşlar şidi ntv de kopya sıkandalı ile ilgili haber geçti.abbas güçlü iktidarın ve muhalefetin bu konuya duyarsız kaldıklarını söyledi. eğitimsen dava açacakmış.dorular yanılışlar tutmuyor dendi.

Tepki Skoru
0
Dayısı olanlar işlerini bir şekilde yürütüyor.Ancak bunun arkası bırakılmayacak gibi geliyor bana.Çünkü eğitim sendikaları bu işle ilgilenmeye başlamış bakalım hayırlısı...Benim kendi kanaatime göre bu işin sonunda birilerinin başı muhakkak yanacak.

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar duyarsız kalmayalım dilekçelerim hazır yarın yollayabileceğim her yere yollayacağım o 500 kişi yaptıklarının cezasını çaksin lütfen

Tepki Skoru
0
Bende sınav sonucunu inceledigimde.2006 yılındaki genel kültür dogru ve cevaplar,2010daki sınav sonucundakiyle aynı.bu durum benide ,şüphelendirdi.ne eksik ne fazla ŞAŞIRTICI BİR DURUM

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle