benimde 44.500 kayseri yazıcam ama olacağını sanmıyorum develi yazarım sarız çok uzak çünkü ulaşımıda zor diye biliyorum o yüden develi ama ümitli değilim.sınavdan sonra daha ii yerler olacak inşallah ozaman olur allh herkesin kalbine göre versinbenim puanım 44 kayseri yazacagım gelme ihtimali ne bilmiyorum insallah hepimiz atanırız
insallah olur hocam bakalım kayseride kactane acık göstereceklerbenimde 44.500 kayseri yazıcam ama olacağını sanmıyorum develi yazarım sarız çok uzak çünkü ulaşımıda zor diye biliyorum o yüden develi ama ümitli değilim.sınavdan sonra daha ii yerler olacak inşallah ozaman olur allh herkesin kalbine göre versin
mrb hocam inşallah olurnevşehirdeyim bende kayseri yazcam 45.279
slm hocam şimdilik 7 kişi olduk.trcih zamanı paşlaşırsak yazacagımaz yeleri ortak belilersek insallah olur.hepimiz hakkımızda hayırlı olan yere atanırızdün görüştüğüm bi yakınım puanı 48 miş kayseri yazacağını ve bu şekilde olan 2 tanıdığınında olduğunu söledi(
hocam insallah artar da hepimiz atanırızHocam normalde boş olan yer sayısı değişmeyecek diye biliyorum,ama meb den bu sayıyı azaltırlar mı artırırlar mı o biraz şüpheli.
arıyorum mail atıyorum.başaracagız hocam.İnşallah hocam hepimizin uğraşısı bu yönde kendi branşımızda birlik olma zamanı meb'i aramaya devam ediyoruz pes etmek yok.