Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kayseriyi tercih edecek arkadaşlar

Tepki Skoru
0
benim puanım 44 kayseri yazacagım gelme ihtimali ne bilmiyorum insallah hepimiz atanırız

Tepki Skoru
0
puanım 41,071 ama kayserı yazıcam tabı baraj bellı olduktan sonra okullar bellı olduktan sonra daha netlesır ...ama sanmıyorum bana sıra gelecegını :(

Tepki Skoru
0
inşallah olur hocam ben sarızı yazacagım.eşimin sarızda gorev yapıyprda.siz nereyi yazmayı düşünüyorsünuz

Tepki Skoru
0
inşallah olacak hocam umudumuzu kaybetmeyelim

Tepki Skoru
0
benim puanım 44 kayseri yazacagım gelme ihtimali ne bilmiyorum insallah hepimiz atanırız
benimde 44.500 kayseri yazıcam ama olacağını sanmıyorum develi yazarım sarız çok uzak çünkü ulaşımıda zor diye biliyorum o yüden develi ama ümitli değilim.sınavdan sonra daha ii yerler olacak inşallah ozaman olur allh herkesin kalbine göre versin

Tepki Skoru
0
benimde 44.500 kayseri yazıcam ama olacağını sanmıyorum develi yazarım sarız çok uzak çünkü ulaşımıda zor diye biliyorum o yüden develi ama ümitli değilim.sınavdan sonra daha ii yerler olacak inşallah ozaman olur allh herkesin kalbine göre versin
insallah olur hocam bakalım kayseride kactane acık gösterecekler

Tepki Skoru
0
dün görüştüğüm bi yakınım puanı 48 miş kayseri yazacağını ve bu şekilde olan 2 tanıdığınında olduğunu söledi :((

Tepki Skoru
0
dün görüştüğüm bi yakınım puanı 48 miş kayseri yazacağını ve bu şekilde olan 2 tanıdığınında olduğunu söledi :((
slm hocam şimdilik 7 kişi olduk.trcih zamanı paşlaşırsak yazacagımaz yeleri ortak belilersek insallah olur.hepimiz hakkımızda hayırlı olan yere atanırız

Tepki Skoru
0
bır seyı merak edıyorum arkadaslar...mesela dun kadrolu arkadasların ıl dısı tayınlerı bellı oldu...mesela onlardan ıl dısına tayını cıkanlar yerlerını degıstırenler oldu o yerlesı degıstırenlerın yerını baska bırısı secmedıyse onlardan bos okul görunucek ...kadrolu arkadasım söylemıstı ...anladınız demı nedemek ıstedıgımı...yanı kadrolu ıl dısına tayını cıkan kısının yerını baska bırısıde secmedıyse orasıda bos görunucek ....buda ek alıma gösterılmezmı....hem sözlesmelıden bos olan yerler hemde kadrolulardan bosalan yerler olucak ınsallhhh ek alım fazla olur bunun ıcın caba sarfedıp mebe arayıp az kısı kaldıgımızı belırtmemız gerekıyor :(

Tepki Skoru
0
zaten ek alım boşalan kadrolar icin yani ek sözleşmeli alım 700 falan olacak gibi.bu sayıda yaklasık kadroya gecenlerin sayısı.bence az kisi oldugumuz degil cok bekleyen oldugunu söylemek daha mantıklı zaten cok atama bekleyen var.her yıl bu bölüm 5bin atama veriyor buradan hesaplana bilir

Tepki Skoru
0
Hocam normalde boş olan yer sayısı değişmeyecek diye biliyorum,ama meb den bu sayıyı azaltırlar mı artırırlar mı o biraz şüpheli.

Tepki Skoru
0
bence azaltmazlar ama hergün arar ve arattırırsak artıra bilirler

Tepki Skoru
0
İnşallah hocam hepimizin uğraşısı bu yönde kendi branşımızda birlik olma zamanı meb'i aramaya devam ediyoruz pes etmek yok.

Tepki Skoru
0
ya süpersiniz.diğer bölümler bizi izliyorsa hem gülüp hemde kızıyorlardır ama olsun atama sayısı artacak göreceksiniz bizi gözardı etmeyecekler.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle