Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kitap toplama kampanyası

Tepki Skoru
0
arkadaşlar elimde iki adet ansiklopedi seti mevcut. bununla birlikte bir çok kitap,yardımcı kaynaklarım var. bunları ihtiyaç sahiplerine ulaşmak istiyorum. izlemem gereken yol nedir? gönderim aşamaları vs konularında bana yardımcı olabilir misiniz? gerekli bilgilere ulaşabilirsem okulumda da bir kitap toplama kampanyası başlatacağım. lüftfen yardımcı olun. şimdiden teşekkürler.

Tepki Skoru
0
Arkadaşım face book da geleceğin sesi ve çocuk dünyası sayfalarında da ulaşabilirsin kampanyaya. Libya Trablus Türk okulu Türkçe kitaplara ihtiyacı olduğunu belirtmiş. .Çocukların Türkçe kitaplara ulaşmakta güçlük geçtiğini söylemişlerdi. fedex ve dhl kargolarıyla Lİbya Trablus Türk elçiliğine gönderebilirsiniz. Kargo ücretinin Lİbya Trablus Türk elçiliği tarafından karşılanacağı söylenmişti. Dilersen oraya ulaştırabilirsin. Ayrıca bu güzel düşünceniz teşekkürler...

Tepki Skoru
0
fedex ve dhl kargoları bulunduğum yerde yok ki:S teşekkür edrm elif arkadaşm bilgilendirdiğin için.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle