Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Konya da En Çok...

Tepki Skoru
0
ben de çok özledim kampüsü alaaddini zaferi her yeri ayrı güz<eldi

Tepki Skoru
0
Konya da en çok Allaaddin tepesine oturup geçen tranvayları izlemeyi severim.Meram'ı ,Mevlena yı Alaaddin kampüsünü çok severim.Konya da baharı özledim.Meram' , heryerin yavaş yavaş yeşermesini..Konya da yazı özledim cıvıl cıvıl fuarı, zaferi, alaaddini.Konya da kışı özledim bembeyez Alaaddin kampüsünü, yurt yolunu..Hesene yazları konya ya gidiyorum ama orda kaldığımız günlerin tadını vermiyor..

Tepki Skoru
0
ben ikinci sınıfım sevemedim konyayı ya ne yapsam olmuyor ankaradan sonra hıc cekılmıyoo sız burdakı özgurlugu özlemiş olmayasınız:504xn:

Tepki Skoru
0
konya da kış akşamları nalçacı caddesinde yürürken hele birde kar yağmışsa kendimi yabancı bir sinema filminin içinde hissederdim. çam ağaçlarının üzerinde kar, ortadan tramvay geçiyor yanımda sevgilim.
2 yıldır şırnak silopideyim ilk geldiğimde akşam dışarıdan eve dönerken kendimi siyah beyaz bir arabesk filmde hissettim, 30-40 yıl geçmişe gittiğimi düşündüm.
konya yaşamaya değer, güzel ve düzenli bir şehir.

Tepki Skoru
0
ben de konyayı çok özledim.özellikle de kampüsü,meramı alaaddin tepesini,cafelerini.
hiç unutmayacağım gitar kursumu,kışın sokaktaki çocuklarla ufak tepelerden kaymayı
of ya .konya bir başka şehir.ama şimdi gitsem o tadı vermeyeceğini de biliyorum.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle