Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss hakkında bilgi?

Tepki Skoru
0
ben kız meslek çocuk gelişimi 2005 mezunuyum.2008 kpss sınavına gireceğim.nasıl sorular çıkıyor?baraj kaç acaba?nasıl çalışmam gerekiyor?hangi derslere ağırlık vermeliyim?yani kısaca bana şu kpssnin önemli noktalarını cevaplarmısınız?

şimdiden teşekkürlerrrr:congratulationscut4

Tepki Skoru
0
evet arkadaşım bende seneye kpssye gircem ama kafamızı okadar karıştırdılarki anlatmam bende merakla cevabı bekliyorum şu anda nelere ağırlık vermemiz gerekir dersaneye gitmeden olabiliceğini düşünmk imkansız şimdiden neler yapmamız gerekir herkese allah kolaylık versin

Tepki Skoru
0
ben de seneye girecem ya çalişmaya bir türlü başlayamıyorum. bu sinav çok zor Allh hepimizin yardımcısı olsun

Tepki Skoru
0
baraj 70 bütün derslere ful çalışman gerekiyor tarih inkilap ağırlıklı;matematik proplemler ve sayılar;eğitimden ise elli olmuyor hepsini bilmen gerek konuların bu sene gördük hocaların kesin buradan çıkmaz deyipte 5-6 soru o konularan geldi kesin beklenilen sorularada gece gündüz çalştık ama hiç soru gelmedi o yüzden sen bence hepsine şimdiden başlasan ii edrsin

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle