Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss ıle ılgılı habere bakın ....offf bıde acıklamazlarsa kontenjanları..

Tepki Skoru
0
olması gerekn de buydu.çözüme ulaşsa bari

Tepki Skoru
0
çözüme ulaşmaz o kadar iş ile ugraşırmı ösym atamalar gecikecek puanlar baştan hesablanacakk puanı yüksek olan itirazz edecek falan falan.

Tepki Skoru
0
0 312 419 14 10 0 312 419 14 10 kontenjanlar için arayalım belki bilgi verirler

Tepki Skoru
0
eğer bu iş yargıya taşınırsa biz hiç taban puan ve kontenjanları beklemiyelim. bu seneki sınav iptal olur ki, yargı gerçekten bağımsız ise iptal eder. o zaman atama olması için yeniden sınav yapmaları gerekecek, sınav yapmazlar da geçen seneki puanları kullanırlarsa yeni girenlere haksızlık olur, 20 ile bile atanılır çünkü, (kalanlar çok azdı)
haberlerdede başladı konuşulmaya, her seneki kuru gürültülerden değil bu, bu sefer ortalık karışacak gibi.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar kafama takıldı kpss olmazken bu atama işleri nasıldı çok gençtim o zamanlar hatırlamıyorum

Tepki Skoru
0
Değerli filiz79,sen hadi gençsin ve soruyorsun,bir de benim gibi ''yaşlı'' olup da konuyu kafalarına takmayan arkadaşlar var.Bu soruyu sorduğun için sana müteşekkirim.Önceden - çok değil;on sene öncesine kadar yani kpss yokken - mezun olanların kayıtları eğitim fakültelerinden bakanlığa giderdi ve bahsedilen şu meşhur ağustos atamasında kuralarını çekip,mecburi hizmetlerini yapmak üzere köy kasaba ne çıktıysa artık giderlerdi. Bir de işin ''becayiş'' yani karşılıklı anlaşarak yer değiştirme durumu vardı ki şimdilerde sadece adı kaldı.Ben zaman içerisinde pek çok forumda kpss öğretmenlere yapılmasın dedim yazdım hiç bir arkadaştan çıt çıkmadı. Meğer bu sınavı ne çok sevmişler,puanla kategorize olmayı ne çok benimsemişler üzülerek gördüm.Bakanlık bir süre önce kpss'yi kaldıracağını söyledi,miletten yine ses yükseldi bu sınav yapılsın torpil çıkmasın diye.Resmen kuyuya taşı attılar şimdi tınılarını dinlemeye başlamamız yakındır.Alan sınavında herkes ter dökecek,kpss'nin adı değiştirilmiş hali olacak.Ee ne anladım bu işten?? Eskisi gibi atama yapılabilir çünkü bunun örneğini 1 ay önce gördük. Sadece 3 ay vekil imamlık yapan arkadaşlara şak diye ''657 - kadro '' verildi.2 sene devlette çalıştım da ne aldım? Hani bana 657 kadro? İnşallah bu yazıyı birileri sabırla okur da,yukarıda bahsettiğim ''eski tarz atamaya'' geçiş yaparız.Sevgiler..

Tepki Skoru
0
kopyalama işlemini blmioum ama dersane müdürüm sosyal paylaşım sitesnde 2010 ağstos atama kontenjanlrının linkini yayınlamış ve okulönc için verilen sayı 2308 ve 350 kişi de açıktan atama toplam ayrılan sayı 2658 taban puan ise 60 kadın hpinizi alcaz diyo bize ayrılan kontenjana bak umarm bi yanlışlk vardır keşke kopyalama işlemini bilsemde sizi daha net aydınlatabilseydim arkadaşlar üzgünüm hem de çok allah belalarını versn...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle