Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss kursu Önerİsİ İstİyorumm

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR,ŞÖYLE Bİ BAKTIM ;HERKES GÜZEL PUANLARLA 2010 KPSSYE VEDA ETMİŞ. BEN DE 2011 YILI İÇİN YÜKSK Bİ PUAN ALARAK KADROLU OLMAYI HEDEFLİYORUM. İSTANBUL'dA KPSS KURSU ÖNERİSİNDE BULUNURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

Tepki Skoru
0
İzmir ve İstanbul için maksimum akademiyi öneririm.Başarılı gerçek kadro ve mükemmel ortamıyla maksimum akademi başarıyı garantiliyor.Üstelik türkiyede sadece ücretsiz iktisat ve matematik kampı yapan tek dershane.Erken kayıt imkanı da cabası.Detaylı bilgi için web sitesini incele:http://www.maksimumakademi.com

Tepki Skoru
0
maksimum akademi kpss a ve kpss eğitim bilimleri sınavlarının akdemik seviyede sınavlar olduğunu bildiği için işi şansa bırakmıyor. Maksimum akademi de bir soru sorduğunuzda karşınızda eveleyip geveleyen bir hoca olmaması ve en doğru bilgiler ile sınava hazırlanmanız için akademik bir kadro ile çalışıyor.

Tepki Skoru
0
tasarı ve murat arasında kaldım sizce hangisi ?

Tepki Skoru
0
Geçen sene Kadıköy Tasarı'ya gittim. Eğitim bilimleri hocaları çok iyiydi. Hepsi Marmara Üniversitesinden geliyordu. Giderseniz memnun kalacağınızı düşünüyorum;ama en önemlisi kendinizin sistemli çalışmanız. Başarılar...

Tepki Skoru
0
ÖnÜÜmÜzdekİ yil sinav kpss formatindmai olacakkİ kurs ariyorsunuz? Ya alan sinavi gelİrse ozaman ne olacak....

Tepki Skoru
0
Referans eğitim kurumlarına gittim.çok kötü tavsiye etmiyorum.ist şirinevlerde.çok kötü

Tepki Skoru
0
Geçen sene Kadıköy Tasarı'ya gittim. Eğitim bilimleri hocaları çok iyiydi. Hepsi Marmara Üniversitesinden geliyordu. Giderseniz memnun kalacağınızı düşünüyorum;ama en önemlisi kendinizin sistemli çalışmanız. Başarılar...
nes_li,tasarı bana kusrlar arasında hocaları döndürdüklerini söylediler,şöyle ki kadıköye gelen hoca aynı zamanda belli günler bakırköye de gelio??. doğru mu?

Tepki Skoru
0
shekerr hocam bende tasarıya gittim çok memnun kaldım hocalarıın hepsi alanında uzman tavsiye ederim... Evet hocalarımız aksaray bakırköy ve karşıya gidiyordu... ben sınav olursa tekrar giderim...

Tepki Skoru
0
tşkler arkadaşlar tavsiyeleriniz için,tasarıya yazıldım.Hayırlısı Allah'tan...

Tepki Skoru
0
ewet hocalardan gereçkten memnun kaldım ama idari hizmet sıfırdı. yazılmak isteyenlerin bilgisine...

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR,ŞÖYLE Bİ BAKTIM ;HERKES GÜZEL PUANLARLA 2010 KPSSYE VEDA ETMİŞ. BEN DE 2011 YILI İÇİN YÜKSK Bİ PUAN ALARAK KADROLU OLMAYI HEDEFLİYORUM. İSTANBUL'dA KPSS KURSU ÖNERİSİNDE BULUNURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.
size ben söyleyeyim lesin vede kesin 90-95 alırsınız bu kurs yeni acıldı adıda (F.T) SÜPER HERSEY COK GÜZEL İŞLENİYO GEREKİRSE SINAV ESNASINDADA YARDIM GELİYO OLMADI PUAN HESAPLANIRKENDE YARDIM GELİYO BENCE KACIRMAYIN BU YIL ORAYA BASLAYIN TÜRKİYENİN HER YERİNDE VAR BAŞ VURU KABUL MERKEZİ

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar bende murat dersanesine yazıldım umarım iyi olur.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle