KTÜ Giresun Eğitim Mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nur78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
maşallah ne çok giresun üni li var:) bende ordayım bir ay sonra inş. mezun olucam.:)

merhaba 2002 mezunuyum kırşehirde görev yapıyorum

herkese selam giresunu çok özledim

mavisini ve yeşilini özlememek mümkün mü??
bu gece rüyamda nadire hanımıgördüm

slm susen.ben bu sene mezun oldum. okuloncesi öğretmenliğinden.bu yıldan sonra kazananlar bence cok sanslı cünkü artık tek basına bir üniversite oldu kendine ait bir bütcesi ve yönetimi oldu simdi her sey cok daha rahat.giresun kücük ama güzel yer belki ilk gittiginde sıkılacaksın ama inan 4 yıl bittiğinde dönmek istemeyeceksin.üniversiteye ulasım cok kolay gecen sene cok güzel iki yurt daha yapildı.hayırlı olsun üniversiten benden cok selam söyle o kente hoscakal

slm arkadaslar bende bu sene mezun oldum.simdi tercıhlerle ugrasiyoruz işte tüm arkadaslara basarılar

slm arkadaslar bir üyeniz daha oldu

Bende Gİrsunda Yasayan Biri Olarak Egitim Oldugu Yerde (gure) Hepİnİze Slmmm

satı ıle neslı özel eğitmdelerrr :) bılmeyenlere duyurulurrrr

arkadaşlar daha fazla kişi gelsin artık bizde üniversite olduk arkadaşlar herkese iyi akşamlar

benim dönemden forumda kimse yok sanırım 1996- 2000 :((

arkadaşlar 2007 mezunuyummm 2007 mezunu var mı aranızda gef:)

merhaba bende 2000 anasınıfı mezunuyum fatma .zehra ve emineye selamlar başka tanıdık yokmu haberleşelim unutmadan bende amasyada çalışıyorum

formda başlıklarda gıresun görünce dayanamıyorum yazıyorumm:))) bende 2007 mezunuyumm...ayşe adi guzel hangi şubedeydın A mı B mi??ben gülay B şubesınden..kii kesiinn tanırsın yanii..

mrb arkadaşlar.ben de giresun üniversitesi 2007 mezunuum.herkese slmlar ve iyi çalışmalar...

AyŞe canim yaaa,sen, gÖrdÜĞÜme Çok sevİndİm,bu arada enjoyable senİ hatirladim...merhaba herkese,sİzİ Çokk Özledİm,gİresunu Özledİmm...

GÜlay bİz ayse İle a Şubesİndeydİk..

yaa arkadaşlar 2007 mezunları bu kadarmıyız?

slm 2007 mezunuyum ığdırda görev yapıyorum

:36_7_8:merhaba arkadaşlar ben 2002 okul öncesi mezunuyum tanıdık kimse yokmu herkese slm olsun

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri