Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Malatya hekİmhan / kocaÖzÜ İlkÖĞretİm okulu anasinifi

Tepki Skoru
0
:36_15_4:Malatya hekİmhan / kocaÖzÜ İlkÖĞretİm okulu anasinifi
okultlf: 0422 722 60 05
anasinifi ÖĞretmenİ : GÜl ergen
mÜmkÜnse bİzede yardim edİn
Çocuklarim Çok sevİnecek Çok deĞİlİz zaten 10 kİŞİyİz
teŞekkÜrler

Tepki Skoru
0
hocam ihtiyaçlarınız neler öğrenebilirmiyim .bu konuda size yardımcı olmak istiyorum elimden geldiğince

Tepki Skoru
0
hocam merhabalar ben bu mesajı geçen eğitim yılı için yazmıştım bu sene bütünleme yüzünden görev alamadım. ama bu okulda eşim de çalıştığı için bilgim var yeni bir öğretmen atandı ve hala eksikler var kırtasiye malzemeleri,oyuncak, hikaye kitapları, eğtici oyuncak vb. köy okuludur velilerin ve okul idaresinin geliri kısıtlı olduğundan anasınıfı için gerekli malzemeleri temin etmek çok zor hatta imkansız. ilk atamayla gelen öğretmen ve yeni başlayan çocuklar için yardımcı olursanız eminim dualarını alacaksınız. 0422 722 6005 nolu telefonla okul müdürümüz Ahmet Onar ile görüşebilirsiniz. geçte osa meajımı önemseyip cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim . benim için geç gelmiş bir cevap ama yeni gelen öğretmen ve yeni başlayan çocuklar için geç değildir eminim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle