Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Meb. müsteşar yard. ntv'deydi

Tepki Skoru
0
arkadaşalar yarım saat önce meb müsteşar yardımcısı salih çelik ntv ye katılmıştı. spikerin sorularını yanıtladı. konuşulan çoğu şey bildiğimiz şeyler hakındaydı (kontenjanlar, tarihler falan) sonra spiker sözleşmeli öğretmen kontenjanlarını sordu. oda yeni sözleşmeli kontenjan açılmayacağını, sadece sözleşmeliden kadroya geçenlerin yerine, sözleşmeli alınacağını söyledi. çok çok çok çok üzgünüm. napıcaz şimdii

Tepki Skoru
0
onlara ismail yk dan allah belalı versin adlı şarkıyı armağan ediyorum ozaman daha ben nediiim...:( çok üzgünüm...

Tepki Skoru
0
bende çok üzüldüm.Tüm umutlarım gitti şimdi...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar böyle bir açıklamayı müsteşar neden yapsın almak zorunda açık car açık açık lütfen nimet kendisi söleedi yaa bırakın bu aptal haberlere bel bağlamayı

Tepki Skoru
0
filiz sence böyle bir açıklamayı meb müsteşarı bakanın haberi olmadan yapabilir mi?

Tepki Skoru
0
10 000 atamadan bahsetmiş şimdiden facede sınıfçılar bize kaç düşer diyolar.haberi izleyenler duydunuz mu böle bişey

Tepki Skoru
0
evet memurlar nettede bu saydıdan bahsedliyor,10 000 atamada bize kaçtane düşecek kimbilir....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben onu duymadım , başından itibaren izleyemedim zaten. izlediğim yerde de yazdığım şeyleri söyledi.

Tepki Skoru
0
filiz sence böyle bir açıklamayı meb müsteşarı bakanın haberi olmadan yapabilir mi?
arkadaşım şu an tepki almamak için bu yapılıyo ama sen buna inanmak istiyosan bilemem bakan bütün mezunra alıcam diyo müsteşar yok diyo sence normal mi bu anlayın artık herkes çok tepkili çıkıpta 10 000 alıcaz der mi daha hiç bişi belli değil

Tepki Skoru
0
OKULÖNCESİ BU YILLA BİRLİKTE 57 İL ZORUNLU OLUYOR. BİZ ATAMA BEKLEYEN 7000 OKULÖNCESİ EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ KALDIK. ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİĞE BAŞVURU YAPMAYACAĞIZ. BAKANIN AÇIKLAMASINA GÖRE OKULÖNCESİ ÖĞRETMENİNE ÇOK İHTİYAÇ VARKEN KADROLU ATAMADA DÜŞÜK KONTENJAN AÇMIŞTIR. zORUNLU İLLERİN AÇIĞIN KAPANMASINA MEZUN SAYISI BİLE YETMEZKEN AÇILAN KONTENJAN AZDIR. EYLÜL ATAMASINDA 7000 ATAMA KONTEJANI İSTİYORUZ.

aguclu@milliyet.com.tr BU ADRESEDE GÖNDERİN ARKADAŞLAR​

Tepki Skoru
0
arkadaşım şu an tepki almamak için bu yapılıyo ama sen buna inanmak istiyosan bilemem bakan bütün mezunra alıcam diyo müsteşar yok diyo sence normal mi bu anlayın artık herkes çok tepkili çıkıpta 10 000 alıcaz der mi daha hiç bişi belli değil
Bütün mezunları alıcam demedi.. bütün mezunları alacak durumdayız dedi bakan ve bunu yalnızca okulönceciler için değil, sınıf, pdr, ingilizce ve engelli öğretmenler içn söyledi..

Tepki Skoru
0
Bütün mezunları alıcam demedi.. bütün mezunları alacak durumdayız dedi bakan ve bunu yalnızca okulönceciler için değil, sınıf, pdr, ingilizce ve engelli öğretmenler içn söyledi..
iyi arkadaşım istediğinize inanın o zaman ne sölesem boş OKUL ÖNCESDİNDEN BÜTÜN MEZUNLARI ALABİLECEK GÜÇTEYİZ VE ALICAZ TEPKİ GÖSTERİMESİ ÖNEMLİ DEĞİL İHTİYACIM BU ALANDA DEDİ İYİ DİNLEMEMİŞSİN tama atama yok oturup seneye hazırlanalım niye geriliyoruz ki ben öle dinledim ve kulaklarımdan problemim yok

Tepki Skoru
0
ntv sunucusu şunu sormayı unutmuş ,okulöncesindeki ihtiyaç 2300 kişiylemi dolacak, ozaman 21 il zorunlu degil çünkü mümkün degil 2300 kişiyle dolması , milli egitmdekiler üceretli alınca devlet onlara madalya takacak galiba knedi ceplerinden çıkyor ya sanki

Tepki Skoru
0
saçma saçma konuşmayın üzgünüm falan sözleşmeli alım olacak dedi 22-28 eylül 2010 arası.az alcaz falan demedi.uydurmayın hemen

Tepki Skoru
0
bakan çubukçu ne zaman tüm mezunları alıcam dedi. kendi gözüyle gören kulağıyla işiten söylesin ne olur miş muş la değil okulöncesinin bütün mezunlarını mı alacakmış

Tepki Skoru
0
hep beklediğimiz gibi eylülü bekleyeceğiz göreceğiz inşallah iyi şekilde sonuçlanır.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle