Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

meclisten 9 bin kadro daha...

Tepki Skoru
0
ne olcaksa biran önce olsun artık....................

Tepki Skoru
0
55bin........30bin.........24.750.........ve şimdi de 9bin .........ne iş anlamadım kaç kişi alınacak yaaaa:36_11_13:

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bugün mü geçmiş bu yasa birkaç kişiye sordum ama kimsenin haberi yok :(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar haberin sonu nu okumadınızmı baba haber koca kafalar yani biri tiye almış öğretmen atamalarını :emot84: dalga geçeçek bişey yok muş gibi:emot75:

Tepki Skoru
0
Öğretmene kadro çiftçiye af!
Bazı kanunlarda değişiklik öngören Mini Torba yasalaştı. Kanuna eklenen yeni maddelerle yeni memurlar için de yol açıldı.
Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) yeni memur alma hakkı verilirken, Milli Eğitim Bakanlığı'na da (MEB) 9 binden fazla öğretmenin daha atamasını yapma imkanı getirildi. Öte yandan çiftçilerin borçlarına da af getirildi. Çiftçilerin kredi kooperatiflerine olan 2004 öncesi borçları silinecek. Bu nedenle açılan davalar duracak, mahkumiyetler bitecek. Borcundan dolayı hapse giren çiftçiler salıverilecek.
memuruz nette geçiyor haber umarım nisan 1 şakası falan değildir.

Tepki Skoru
0
2010 Kpss Mağduru Öğretmenler Ak Parti Grup Toplantısında

2010 Kpss Mağdurları Kayseri Milletvekili Ak Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ın daveti üzerine 5 Nisan 2011 Tarihinde yapılacak olan Ak Parti Grup Toplantısına Misafir Olacak.

01 Nisan 2011 Cuma 14:33

Özel Haber / www.ogretmenatama.com

2010 Kpss Mağdurları ,2011 Kpss Sınavı öncesi en az 30 bin öğretmen atamasının yapılması için uzun zamandan beri yaptığı çalışmaların sonucunu almaya çok yakın .Sosyal bir paylaşım sitesinde kurmuş oldukları “2010 Kpss Mağdurları En az 30 Bin Ek Alım İstiyor” adlı guruba katılım onbinleri buluyorve bu örgütlenme sonucunda bugüne kadar bir çok görsel ve yazılı basında mağduriyetlerini dile getiriyor.

Mağdur Öğretmenler son olarak Eğitim- Bir-Sen yapılan ziyarette mağduriyetlerinin giderilrmesi için neden en az 30 bin öğretmen atamasının yapılmasını anlattılar ve bunun akabinde Eğitim Bir Sen M.E Bakanı Sayın Nimet Çubukçu görüşmesinde bu mağduriyetin Sayın Çubukçu’ya iletilmesi ile bu mağduriyetin giderilmesi konusunda elinden geleni yapacağını ve konuyu Bakanlar Kuruluna taşıyacağını Sayın Nmet Çubukçu beyan etmişti .
Geçtigimiz gün TBMM’de 24 bin yeni öğretmen atanmasını sağlayan maddenin kabulünden sonra bu konuda Meb tarafında resmi açıklama bekleyen 2010 Kpss Mağduru Öğretmenler Sayın Başbakandan bu konuda güzel haberler almak için 5 Nisan da yapılacak olacak Ak Parti grup toplantısında hazır bulunacakladır.

2010 Kpss Mağduru Öğretmenlere Destek Vermek İçin “2010 Kpss Mağdurları En az 30 Bin Ek Alım İstiyor” grubuna katılmak için tıklayınız.

SALI GÜNÜ HER ŞEY BELLİ OLACAK İNŞALLAH.

Tepki Skoru
0
SALI GÜNÜ HER ŞEY BELLİ OLACAK İNŞALLAH... İnşallah Allah ım inşallah o kadar emek o kadar emek boşa gitmez inşallah:emot101:

Tepki Skoru
0
SALI GÜNÜ HER ŞEY BELLİ OLACAK İNŞALLAH... İnşallah Allah ım inşallah o kadar emek o kadar hayal boşa gitmez inşallah:emot101:

Tepki Skoru
0
heryerde bize az kadro verilsin diye mailler atılıyo.moralim bozuldu ya:((

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00