Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Memurluğa başvurabiliyor muyuz ??

Tepki Skoru
0
Arkadaslar acil olarak arkadasım adına soruyorum ..okul öncesi mezunları memurluk için basvurabilir mi ?? örnegın cocuk esırgeme kurumu gibi....

Tepki Skoru
0
evet p3 puanı ile başuru yapabiliyorsunuz şimdi bend ekılavuza bakıyordum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar iyi akşamlar herkese benim bir sorunum var yardımcı olurmusunuz kız meslek lisesi çocuk gelişimi 99 yılı mezunuyum kasm ayında kpss sınavına girdim 60.713 puan aldım ve bugünkü memurluk sınavına bende başvuru yapabiliyormuyum ösymden incelemeyi yaptım ama hiç birşey anlamadım kodlarını ve ordaki pozisyonları anlamadım nolur bana yardımcı olun bende başvuru yapabilcekmiyim

Tepki Skoru
0
evet basvurabılırsın ortaöğretim mezunu olarak.. sosyal hızmetlerde calısmak istıyorsan ordan secıp kodunu yazacaksınız..

Tepki Skoru
0
tesekkür ederim galiba sosyal hizmet dısında normal memur olarak yazan yerler var oralarıda tercıh edılılebılıyormus..Benim pek bılgım yoktu yeni öğreniyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar,klavuzda kaç puanla alınacağı yazılması lazım değilmi?Sınava giren herkes başvuru yapabilirmi yani!

Tepki Skoru
0
ya şimdi benim kafa karıştı arkadaşlar sosoyal hizmetlerde ögretemen diyor şartlar hem sınıf ögretmeni istiyor diger bir şart okulöncesi ög diyor ikiside var şartlarda ben onu işaretleyebiliyormuyum

Tepki Skoru
1
ortaöğretim alanı çocuk gelişimi mezunu olanlar için tercihler hiç yok mu? :( yoksa ben mi iyi bakamıyorum kılavuza. Çünkü hiç bulamadım genelde teknisyen veya memur alımı var.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle