Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Milli egitime hangi evraklarla gidicez??

Tepki Skoru
0
tercih yaparken mi öğretmenim sonrası için mi anlayamadım.ama tercih içinse tercihini meb personelden yaptıktan sonra hangi mebi şeçtiysen diploma ve kimlik fotokopin ile gidiyorsun..başvurun onaylanmış oluyor..

Tepki Skoru
0
tesekkür ederim canım saol.. evet bende tam olarak bun u sormustum zaten :)

Tepki Skoru
0
hayır istemiyorlar ben yeni millieğitimden geldim

Tepki Skoru
0
arkadaşlar milli eğitime gidişte son tarih ne peki

Tepki Skoru
0
ilçe milli eğitime gitmek yeterli mi ? il milli eğitime gitmek gerekiyor mu

Tepki Skoru
0
yeterli öğretmenim ..başvurunda nereyi yazdıysan oraya gidiyorsunn

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar tercihlerimi yaptım ve kaydettim ancak onayla butonuna bastığım halde karşıma yazıcıdan çıktısını alacağımı gösteren bir "yazdır" butonu çıkmadı, halen sayfanın alt kısmında "kaydet" butonu gözüküyor. Fakat "onay bekliyor" uyarısı da gözüküyor. Siz çıktı alabildiniz mi? Yoksa çıktı almadan direkt olarak Milli eğitime giderek ben başvuru yaptım deyip adamlar mı sistemden onaylayıp çıktısını kendileri alacaklar ve bize verecekler? Lütfen yardım edin.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar tercihlerimi yaptım ve kaydettim ancak onayla butonuna bastığım halde karşıma yazıcıdan çıktısını alacağımı gösteren bir "yazdır" butonu çıkmadı, halen sayfanın alt kısmında "kaydet" butonu gözüküyor. Fakat "onay bekliyor" uyarısı da gözüküyor. Siz çıktı alabildiniz mi? Yoksa çıktı almadan direkt olarak Milli eğitime giderek ben başvuru yaptım deyip adamlar mı sistemden onaylayıp çıktısını kendileri alacaklar ve bize verecekler? Lütfen yardım edin.
evet hocam, meb size onaylı ve imzalı çıktısını veriyor.. bir örneğide kimlik ve dip. fotokopisiyle onlarda kalıyor... hayırlı olsun... :)

Tepki Skoru
0
Bende çıktı alamadım o sorun olmaz önemli olan onyının milli eğitimde görünmesi

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00