Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Montessori Eğitmen Eğitimi En Güncel En Dolu Eğitim

Teknik Admin

Yönetici
Tepki Skoru
6
Montessori Uzaktan Online Eğitim 252 Modül Uygulayıcı Eğitimi

• Eğitimimiz web yayını olarak verilmektedir.
  • Montessori felsefesi ve materyallerin tanıtımlarını -açıklamalarını içermektedir.
  • Montessori alanında en kapsamlı online eğitimdir.
  • Eğitim sonunda devlet üniversitesi onaylı* TÜRKÇE sertifika ve MONTESSORİ AKADEMİSİ onaylı TÜRKÇE ve İNGİLİZCE hologramlı sertifika verilmektedir.

Diğer Kurumlardan Farkımız:

• Montessori eğitimini ülkemizde yaygınlaştıran kurumuz.
  • Montessori eğitmen eğitiminde en geniş ve anlaşılır içeriğe sahibiz.
  • Alanında uzman ve akademisyenlerle çalışıyoruz.
  • Eğitim içeriklerimiz montessori alanında yüksek lisans ve doktora yapmış akademisyenler tarafından denetim altında tutulmaktadır.
  • Temel tüm materyalleri bire bir gösterip etkinlik örneklerini uygulamalı olarak veriyoruz.
  • Yılda 4 defa yurt dışına gidip eğitimlerimizi güncelliyoruz. En dolu içeriği sunuyoruz.
  • Montessori alanında en iyi, en güncel, en geçerli içeriği sadece biz veriyoruz.

Montessori eğitmenliği; Çocukların hayatlarında kendi yollarını bulmalarına yardımcı olan, eğlenceli, çocuklara yönelik öğrenme ile ödüllendirici bir kariyerin tadını çıkarın.

Montessori Akademisi, profesyonel gelişim yolculuğunda personeli desteklemek için hazır olan özel bir İnsan Kaynakları Ekibine sahiptir.

Uzaktan Eğitimi Nasıl Alacağım?

0545 965 1490 ı arayarak veya whatsapp üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Program ile İlgili Önemli Notlar

Eğitim şekli uzaktan eğitimdir. Türkiye’ nin her yerinden eğitime katılabilirsiniz.

Eğitim sonunda 0545 965 1490 nolu hattımıza sertifikalarınızın gönderilmesi için adres bilginizi göndermeniz gerekmektedir.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle