Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAVI

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR CUMA GÜNÜ MÜDÜR YARDIMCILIĞI SNAVIM VAR DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.............

Tepki Skoru
0
allah yardımcın olsun arkadaşım :) dualarım seninle...

Tepki Skoru
0
Sizin adınıza çok sevindim valla. İnşallah kazanırsınız. Ben de inşallah, sizin gibi harika bir müdür yardımcısının yanında göreve başlarım. Bu kişi de inşallah siz olursunuz. Çünkü sizden öğreneceğim çok fazla şey olduğuna inanıyorum. Ayrıca forumdaki çalışmalarınızı yakından takip ediyor ve gönderdiğiniz her bilgiyi bilgisayarıma kaydediyorum. Her şey için teşekkürler. Dualarımız sizinle...

Tepki Skoru
0
canım öğretmenim siz herşeyin en iyisine layıksınız dualarım sizinle gökben arkadaşıma katılıyorum keşke sizin gibi müdürlerin yanında işe başlasak bizde ne kadar şanslı hem öğretmenler hem öğrenciler Allah yardımcınız olsun...

Tepki Skoru
0
başarılar dilerim...bu sınav için ne gibi şartlar aranıyor... öğrenebilir miyim?
ben 2 yıllık öğretmenim bende girebilir miyim... :)

Tepki Skoru
0
EVET.NİHAYET BİTTİ.MİGREN KRİZİ İLE ANCAK 63 NET YAPABİLDİM.İLK DENEMEDE FENA DEĞİL..BAKALIM NE OLACAK..

BU SINAVA ADAYLIĞI KALKMIŞ TÜM ÖĞRETMENLER GİREBİLİYOR.ESKİDEN BELİRLİ ÇALIŞMA SÜRESİ ARANIRKEN ŞİMDİ ARANMIYOR.HER KESİN BU SINAVLARA ASILMASI LAZIM.ANASINIFINDAN ANLAYAN KİŞİLERİN BAŞIMIZDA OLMASI İÇİN..

AYRICA İYİ DİLEKLERDE BULUNAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM...

Tepki Skoru
0
Çok sevindim.Umarım sonuç sizin için hayırlısı olur.Bizimda yarım KPSS var.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle